• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Selamlaaar :KK54:
En kısa zamanda başlıyorum 5 gün/5kilo olayına inş. Biraz şüpheli yaklaştım önce ama biraz okuyup bir de üstüne Aslıhangns'nin rakamlarını görünce heveslendim. Çünkü ben de 57 küsürlerdeyim :skandal:ve 52 olmak istiyorum.

Yaklaşık iki senede 23-25 kilo verdim, verme aşamasından sonra da 2 senedir muhafaza ediyorum ayda bir kilo falan vererek. Ancak aylar aylar aylardır kilo veremiyorum ya da 500 gr falan veriyorum ayda, sanırım metabolizmam iyice alıştı. Çok sıkıldım bu durumdan, şaşırtmak lazım kendilerini. 1 gün full patates yiyeyim de gör sen canım metaboliciiim :KK53::KK53::KK53:

Başlangıçla birlikte boy-kilo değerlerimi yazıp bismillah diciim. Unutmamak adına bu msjı yazıyorum. Şu kpss bi atlasın da sonra gitsin son kilolar bakalım:spor::spor:

Şimdilik yapanlara kolaylıklar canımlar, en tez zamanda aranıza katılmak ümidiyle Hoppa
tatlımm günaydınn sende kendimi gördüm kpss olayı kilolar falan :) diyete gectiginde ne yedigini nasil gectigini sonuclarını bekliyorum :) boyunu ve yasınıda merak ettim :))
Bide ben kilolarimi yeni verdim nasıl korucam biraz bahseder misin :)

3. Günün raporunu veriyorum. Dün et gününde ve genel olarak iyi geçti akşam iki saat spor yaptım yoruldum baya. Bu sabah kalktım ama yorgun ve halsizim. Diyetin ağırlamaya başladığı gün meyve günü sanırım. Meyvelerin içinde biraz şeker olması iyi bir şey bugün beni biraz kendime getirir. Kahvaltıda kiraz ve kavun yedim. Diğer öğünlerde farklı şeyler yiyeceğim tartıda çok da ciddi bir eksi görmedim bugün beden tutmaya mi başlıyor bilmiyorum

Kizlar karnima bir agri girdi ogle bozmak zorunda kaldim maalesef sporumu da yapamadim:olamaz: yarin sabah tekrardan basliyorum insallah sizde gelismeleri yazin motive olalim

evde patates yoktu...evet değiştirebiliyormuş...zorlanmıyor değilim ama dayanacağim....5 gün ölmem herhalde :)türk kahvesı içtim...bolbol su...aradada 2 yeşil çay içersem sabahta eksileri görürsem bu gazla giderim...
inşallah cnm ben zorlanıyorum ama bakalım

Back