- 6 Nisan 2016
- 42
- 18
- 3
- 24
- Konu Sahibi incilideniz
-
- #20.321
Bende şu saate kadar 2 patates yedim sadece umarim boyle devam ederiz caniminşallah cnm ben zorlanıyorum ama bakalım
suyla idare edicezz artık napalım spor da yapabilirsek süper olurBende şu saate kadar 2 patates yedim sadece umarim boyle devam ederiz canim
tatlımm günaydınn sende kendimi gördüm kpss olayı kilolar falan :) diyete gectiginde ne yedigini nasil gectigini sonuclarını bekliyorum :) boyunu ve yasınıda merak ettim :))
Bide ben kilolarimi yeni verdim nasıl korucam biraz bahseder misin :)
Tebrıkler...kılomuz aynı hemen hemen..yarın nasıl olacağız 79 karı görürüz insallahGunaydin herkese her sabah sonuclari giricem dun tam uyamadim ama ona ragmen gitti
1. Gun: 81.1
2. Gun: 80.6
Bugun sebze gunuu
tebrikler 800 iyi bir sonucGünaydın..ilk gün -800 gr...bugün sebze günüm..evde ne var ne yok yağlı kağıda koyup tost makınasına attım
tebrikler cnmGunaydin herkese her sabah sonuclari giricem dun tam uyamadim ama ona ragmen gitti
1. Gun: 81.1
2. Gun: 80.6
Bugun sebze gunuu
Bugün çok daha rahatım..keşke dayanabılseydınızmerhaba
dünden bugüne -600
69.6 ile güne başladım
ben dün akşam bozmustum mantar yedim hemde kremalısonra meyve yedim dikkat etseydim daha fazla giderdi
bu sabah normal kahvaltımı yaptım maalesef dayanamıyorum ama günün geri kalanını yağsız kabak yemeği yiyerek geçirmeyi düşünüyorum belki yanında yoğurt da olabilir
Evet oluyor..ben sebzeleri baharatlayıp yağlı kagıttın arasında tost makinasında 10 dakıka pişirdim...çokta lezzetli oldu..bol bol Ekşiler sizeee 5 gün pes etmeyin..bende bugün başladım. insanı yoruyor. ama kararlıyım .61,9 başlangıç kilom bakalım nasıl olacak. birde bişey soracağım. yarın sebze günüm yağsız salata yapsam marul maydanoz salatalık karışımı uygun olur mu acaba?
Bu sefer olmalı zaten. İlk günü bitirdim sayılır. Zor oldu benim için.Evet oluyor..ben sebzeleri baharatlayıp yağlı kagıttın arasında tost makinasında 10 dakıka pişirdim...çokta lezzetli oldu..bol bol Ekşiler sizeee 5 gün pes etmeyin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?