5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

ay dilerim kpssye girmiş ve kazanmışsınızdır da eski kötü günleriniz gelmiştir aklınıza :) ama hala kpss mağduruysanız başarılar diliyorum şimdiden sınav için
boyum 1.64 bu arada, yaşım da 1 ay sonra 27 olucak gönül ister ki pazartesi sabahı başlayayım amaaaaaa muhtemelen hemen bu pazartesi başlayamicam. başlar başlamaz buralardayım

merhaba
dünden bugüne -600
69.6 ile güne başladım
ben dün akşam bozmustum mantar yedim hemde kremalısonra meyve yedim dikkat etseydim daha fazla giderdi
bu sabah normal kahvaltımı yaptım maalesef dayanamıyorum ama günün geri kalanını yağsız kabak yemeği yiyerek geçirmeyi düşünüyorum belki yanında yoğurt da olabilir

Bugün çok daha rahatım..keşke dayanabılseydınız

bende bugün başladım. insanı yoruyor. ama kararlıyım .61,9 başlangıç kilom bakalım nasıl olacak. birde bişey soracağım. yarın sebze günüm yağsız salata yapsam marul maydanoz salatalık karışımı uygun olur mu acaba?

Evet oluyor..ben sebzeleri baharatlayıp yağlı kagıttın arasında tost makinasında 10 dakıka pişirdim...çokta lezzetli oldu..bol bol Ekşiler sizeee 5 gün pes etmeyin..

Sebze günümün ardından hiç - görmedim...ama regl dönemim yaklaşıyor diye moralini bozmuyorum...bugün et günüm..sabah tavuk köfte yedim..gün boyunda devam edeceğim.

Bayanlar sizde durumlar nasılll

Patates günümün ardından sabah -300 deydim. Adet günüm yaklaşıyor ona bağlıyorum. Moralim bozulmadı desem yalan olur.

Merhabalar bende bugün başlıyorum daha önce de başladım iki gün den fazla yapamamıştım yumurtayla başlıcam inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…