- Konu Sahibi incilideniz
-
- #20.301
tatlımm günaydınn sende kendimi gördüm kpss olayı kilolar falan :) diyete gectiginde ne yedigini nasil gectigini sonuclarını bekliyorum :) boyunu ve yasınıda merak ettim :))Selamlaaar
En kısa zamanda başlıyorum 5 gün/5kilo olayına inş. Biraz şüpheli yaklaştım önce ama biraz okuyup bir de üstüne Aslıhangns'nin rakamlarını görünce heveslendim. Çünkü ben de 57 küsürlerdeyimve 52 olmak istiyorum.
Yaklaşık iki senede 23-25 kilo verdim, verme aşamasından sonra da 2 senedir muhafaza ediyorum ayda bir kilo falan vererek. Ancak aylar aylar aylardır kilo veremiyorum ya da 500 gr falan veriyorum ayda, sanırım metabolizmam iyice alıştı. Çok sıkıldım bu durumdan, şaşırtmak lazım kendilerini. 1 gün full patates yiyeyim de gör sen canım metaboliciiim
Başlangıçla birlikte boy-kilo değerlerimi yazıp bismillah diciim. Unutmamak adına bu msjı yazıyorum. Şu kpss bi atlasın da sonra gitsin son kilolar bakalım
Şimdilik yapanlara kolaylıklar canımlar, en tez zamanda aranıza katılmak ümidiyle
Ben olurum canim bende yarin basliyorum birbirimize destek olursak daha cabuk verebiliriz. Boyum 1.74 kilomu yarin sabah tartilip bildiricem. Her sabah tartilip sonucu giricem.Ben yarın başlıycam bana arkadaş olmak isteyen var mı kızlar
Az once tartildim 80.9 olmuşum basladim hayirlisiylaBenimde 1.73 bende yarın tartılıp yazarım 5 gün çok değil yapabiliriz
beende yarın başlayacagım umarım dayanabilirimBENDE YARIN BAŞLAMAK İSTİYORUM.....PATATESLE İNSALLLAH İYİ BİR SONUC ALIRIM...
günaydın cnmAz once tartildim 81.1 ciktimvucudum asiri su tutmus. Bugun basladim tekrardan bu diyete hayirlisi bakalim ne olucak.
bende 81 im..boyun 158 bugün yumurtayla başladım...6 yumurta haslayıp 2saatte 1yiyorum...günaydın cnm
ben 70.2 ile
kızımın bakıcı annesi ise 84.7 ile başladık şimdiye kadar 1 patates yedim 1 lt su içtim
Bende 81.0 ım boy 158 ilk günüm yumurtayla başladım...bol bol eksilerrAz once tartildim 81.1 ciktimvucudum asiri su tutmus. Bugun basladim tekrardan bu diyete hayirlisi bakalim ne olucak.
neden ilk gün patates yapmadın yer değiştirebiliyor muyuzbende 81 im..boyun 158 bugün yumurtayla başladım...6 yumurta haslayıp 2saatte 1yiyorum...
evde patates yoktu...evet değiştirebiliyormuş...zorlanmıyor değilim ama dayanacağim....5 gün ölmem herhalde :)türk kahvesı içtim...bolbol su...aradada 2 yeşil çay içersem sabahta eksileri görürsem bu gazla giderim...neden ilk gün patates yapmadın yer değiştirebiliyor muyuz
umarım dayanabiliriz
inşallah cnm ben zorlanıyorum ama bakalımevde patates yoktu...evet değiştirebiliyormuş...zorlanmıyor değilim ama dayanacağim....5 gün ölmem herhalde :)türk kahvesı içtim...bolbol su...aradada 2 yeşil çay içersem sabahta eksileri görürsem bu gazla giderim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?