- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi incilideniz
-
- #20.281
Bence harika bi gün olmus senin icin kesinlikle kilo vermis olman lazım hatta fazla vermis olmalısın2.günüm
Bugün sebze günüydü
3 öğün 1 er tabak sebze çorbası yedim
Su 2.5 lt olur
Spor 40 dk Dışarda yürüyüş
Şekersiz kahve, çaylar
Sebze çorbamın içindekiler :kereviz sapı, brokoli, kabak, sivri biber,
Aslında maydanoz dereotu falan koyuyordum bu sefer unutmuşum
Yağsız tuzsuz
Biraz su ekleyip haşladım blendırdan geçirdim
Doyurucu olsun diye Suyunu extra biraz az koydum püre gibi oldu
Yerkende üstüne pulbiber karabiber zerdeçal limon suyu koydum
Teşekkür ederim CnmBence harika bi gün olmus senin icin kesinlikle kilo vermis olman lazım hatta fazla vermis olmalısın
Sabah tartılır tartılmaz yaz merakla bekliyorum :)
Cnm ben hiç öyle yapmadığım için bilemiyorumBenimde boyum 1.74 kilom 79 gecen yaz 95 kiloydum. Bu diyete tekrar baslamak istiyorum. Yarin basliyorum sabah tartilip kilomu yazarim. Yalniz bir sorum olucak evde patates yok ve erken cikiyorum bu yuzden 4. Gun olan meyve gunu ile patates gununu degistirsem sorun olur mu? Cevaplarsaniz sevinirim :) herkese bol iradeli gunler
Sıralama değiştirilebiliyor istediğin günden başlayabilirsin...Benimde boyum 1.74 kilom 79 gecen yaz 95 kiloydum. Bu diyete tekrar baslamak istiyorum. Yarin basliyorum sabah tartilip kilomu yazarim. Yalniz bir sorum olucak evde patates yok ve erken cikiyorum bu yuzden 4. Gun olan meyve gunu ile patates gununu degistirsem sorun olur mu? Cevaplarsaniz sevinirim :) herkese bol iradeli gunler
Yarın tartı sonucunu merak ediyorum haber verirsen sevinirim buarada başka bi diyetlemi yoksa bunla mı devam edeceksin4.günüm
Bugün meyve günüydü gerçekten çok zorlandım midem yapıştı sanki
1 ananası tam bitirmedim hatta küçüktü
200 gr kadarda yeşil erik yedim
Biraz midemi bastırsın diye 3 kş yoğurttan tuzsuz 2 bar ayran içtim
Spor yapamadım
Açlıktan suyuda fazla içemedim
1.5 lt olmuştur
Yarın son günüm
Bugün tartıda güzel bi Eksi gördüm
Inşallah cumartesi daha iyi olur
5 günün sonucu ortaya çıkacak
Tatlım bu Tür şeyleri sürekli yapmak sağlıklı değilYarın tartı sonucunu merak ediyorum haber verirsen sevinirim buarada başka bi diyetlemi yoksa bunla mı devam edeceksin
Tbr ederim Can'ım gayet iradeliymişin dördüncü günüm ama çok halsiz tansiyon düşük olunca bırakacam heral eşim mutfakta bişeyler hazırlıyor Bebek'te olunca zor oluyorEvetttt Kızlarrr nihayet 5 de 5 i bitirdim
Öncelikle bu kadar vermemin sebebi son 2 ayda çok kilo almış olmamdı yani yerleşmiş kilo değil bunlar
Tabiki hepsi yağ değil verdiklrrim su da kaybettim ama hem nefsimi terbiye ettim hemde tekrar motive oldum
Bu hafta dikkatli olmalıyımki geri almayım
Normal sağlıklı beslenme uygulacam
Haftaya cuma alıp almadığımı yazarım
Gelelim sonuca
Başlangıç pazartesi _82 kg
Bugün cumartesi _76.9
Fark __5.1
Merak edenler menülerim önceki sayfalarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?