5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

2.günüm

Bugün sebze günüydü

3 öğün 1 er tabak sebze çorbası yedim

Su 2.5 lt olur
Spor 40 dk Dışarda yürüyüş

Şekersiz kahve, çaylar

Sebze çorbamın içindekiler :kereviz sapı, brokoli, kabak, sivri biber,
Aslında maydanoz dereotu falan koyuyordum bu sefer unutmuşum
Yağsız tuzsuz
Biraz su ekleyip haşladım blendırdan geçirdim
Doyurucu olsun diye Suyunu extra biraz az koydum püre gibi oldu
Yerkende üstüne pulbiber karabiber zerdeçal limon suyu koydum

Mrb kızlar altı ay önce doğum yaptım bebeğim emmeyi bıraktığı için hamilelik sonrası kalan 20 kiloyu vermek istiyorum düzensiz yemek yemek ve tatlı kuruyeşim metabolizma yavaşlığı bunlar benim sorunlarım uzun uzun diyetlere uygun değilim çabuk sıkılırım bide motive olmaya ihtiyacım oluyor bunun için 78 kiloyla başladım iki haftadır limonlu biberli kürü yaptım 1,5 kilo verebildim yarın bu beş günlük diyetle beraber yeşil çaylı sodalı kürü yapacam inş aldığım kiloları veririm

Bence harika bi gün olmus senin icin kesinlikle kilo vermis olman lazım hatta fazla vermis olmalısın
Sabah tartılır tartılmaz yaz merakla bekliyorum :)

Bence harika bi gün olmus senin icin kesinlikle kilo vermis olman lazım hatta fazla vermis olmalısın
Sabah tartılır tartılmaz yaz merakla bekliyorum :)
Teşekkür ederim Cnm
Aslında 5 gün tartılmıcaktım ama sabah belki fikrim değişir bilemiyorum

3.günüm bugün et günüydü

Evde tavuk kalmamış kırmızı ette bana yaramadığı için sabah yiyemedim
Ancak öğlene alabildim

1 tavuk göğsünü yağsız tuzsuz bol baharatlı tavada pişirdim
Yarısını öğlen yarısını akşam yedim
Dükkan 18.00 de kapandı

Su 2.5 lt yi geçer

Spor 70 +45 dk Dışarda yürüyüş
9.3 km 13bin 100 adım

Benimde boyum 1.74 kilom 79 gecen yaz 95 kiloydum. Bu diyete tekrar baslamak istiyorum. Yarin basliyorum sabah tartilip kilomu yazarim. Yalniz bir sorum olucak evde patates yok ve erken cikiyorum bu yuzden 4. Gun olan meyve gunu ile patates gununu degistirsem sorun olur mu? Cevaplarsaniz sevinirim :) herkese bol iradeli gunler

Son düzenleme:
Cnm ben hiç öyle yapmadığım için bilemiyorum
Ama en azından sebze günüyle başla

İlk gün iki haşlanmış baharatlı patates akşam fırınlanmış cips gibi atıştırmalık bir patates iki şekersiz nescafe su yarım saatlik yürüşle günü kapattım güne kabak ve havuç soteledim şimdi bir nescafe içiyorum bakalım ne olacak

Sıralama değiştirilebiliyor istediğin günden başlayabilirsin...

4.günüm

Bugün meyve günüydü gerçekten çok zorlandım midem yapıştı sanki

1 ananası tam bitirmedim hatta küçüktü
200 gr kadarda yeşil erik yedim

Biraz midemi bastırsın diye 3 kş yoğurttan tuzsuz 2 bar ayran içtim

Spor yapamadım
Açlıktan suyuda fazla içemedim
1.5 lt olmuştur

Yarın son günüm
Bugün tartıda güzel bi Eksi gördüm
Inşallah cumartesi daha iyi olur
5 günün sonucu ortaya çıkacak

Dün sebze günü epey zor geçti halsizlik filan ama yinede bozmadım bu gün tabi haşlama normalde severim ama tuzsuz ve sürekli yemek Nasıl olur görecez

Yarın tartı sonucunu merak ediyorum haber verirsen sevinirim buarada başka bi diyetlemi yoksa bunla mı devam edeceksin

Dün son günümdü menümü yazamamistim

yumurta veya yoğurt yada süt yenebiliyordu
Ben kendime Göre uyarladım

10.00 __3 yumurta 1 kş yulaf kepeğiyle omlet

13.30__3 yumurta lı omlet

17.30 __6 kş ev yoğurdu içine 1 er kş zencefil zerdeçal tarçın pul biber

19.00 __1 bar yoğurt suyu

Su 2.5 lt

Spor 1 saat yürüyüş

Evetttt Kızlarrr nihayet 5 de 5 i bitirdim
Öncelikle bu kadar vermemin sebebi son 2 ayda çok kilo almış olmamdı yani yerleşmiş kilo değil bunlar
Tabiki hepsi yağ değil verdiklrrim su da kaybettim ama hem nefsimi terbiye ettim hemde tekrar motive oldum

Bu hafta dikkatli olmalıyımki geri almayım
Normal sağlıklı beslenme uygulacam
Haftaya cuma alıp almadığımı yazarım
Gelelim sonuca

Başlangıç pazartesi _82 kg
Bugün cumartesi _76.9
Fark __5.1

Merak edenler menülerim önceki sayfalarda

Yarın tartı sonucunu merak ediyorum haber verirsen sevinirim buarada başka bi diyetlemi yoksa bunla mı devam edeceksin
Tatlım bu Tür şeyleri sürekli yapmak sağlıklı değil
Zaten vücut alışır sonraki haftalarda bu kadar tepki vermez

Tbr ederim Can'ım gayet iradeliymişin dördüncü günüm ama çok halsiz tansiyon düşük olunca bırakacam heral eşim mutfakta bişeyler hazırlıyor Bebek'te olunca zor oluyor

Merhaba kızlar burada yeniyim aslında bu diyet sayesinde geldim. 1 ay önce kadar 88 kilo idim kendi çabamla 84e kadar indim. Sonra bir duraklama oldu ve dün tartılınca 84.7 çıktım tabi beynimden vuruldum. Bu detoksu hep denemek istiyordum dün de pazartesi hadi başla dedim. 3 öğünde 1er patates yedim acıkmadım da. Akşam da spora gittim su içtim ve demedim diyeti. Bu sabah tartıldım ve ben şok 83.1 çıktım. İnanılmaz mutluyum. Sebze günü sebzelerin kırmızı biber, patlıcan ve mantar olarak seçtim size bildiririm

Selamlaaar
En kısa zamanda başlıyorum 5 gün/5kilo olayına inş. Biraz şüpheli yaklaştım önce ama biraz okuyup bir de üstüne Aslıhangns'nin rakamlarını görünce heveslendim. Çünkü ben de 57 küsürlerdeyim ve 52 olmak istiyorum.

Yaklaşık iki senede 23-25 kilo verdim, verme aşamasından sonra da 2 senedir muhafaza ediyorum ayda bir kilo falan vererek. Ancak aylar aylar aylardır kilo veremiyorum ya da 500 gr falan veriyorum ayda, sanırım metabolizmam iyice alıştı. Çok sıkıldım bu durumdan, şaşırtmak lazım kendilerini. 1 gün full patates yiyeyim de gör sen canım metaboliciiim

Başlangıçla birlikte boy-kilo değerlerimi yazıp bismillah diciim. Unutmamak adına bu msjı yazıyorum. Şu kpss bi atlasın da sonra gitsin son kilolar bakalım

Şimdilik yapanlara kolaylıklar canımlar, en tez zamanda aranıza katılmak ümidiyle

Merhaba tartı sonucunu son gün yazacağım ama bu gün de güzel bir eksi gördüm çok şükür. Ama şunu diyeyim sebze gününde zorlandım. Sanıyorum yanlış sebze seçtim. İleride bir daha yapacak olsam ya sebze çorbası yaparım ya salata yerim. Çünkü akşam yemeğinde midem bulandı yiyemedim. Bu yüzden spor yaparken zorlandım. Benim ara sıra tansiyonum düşer o yüzden akşam yemeğine çok çok az himalaya tuzu koydum ama tadı farkedilmedi bile. 3. Gün et günü ben kıymadan yana hak kullandım. Akşamdan baharatlarla yoğurup diyet usulü Adana kebap yaptım. Akşam yemeğini dışarıda yiyeceğim dışarıda da bulabileyim istedim. Çok uzun yazdım ama ben bunları okurken hep böyle açıklamaya ihtiyaç duydum bu arada boyum 1.78 ve hedefim cumartesi sabahı 80 olarak uyanmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…