- 18 Eylül 2015
- 6
- 5
- 86
- Konu Sahibi incilideniz
-
- #20.241
Acaba basladiniz mi nasil gidiyorselam kızlar. konu 2010 da açılmış. hemen hemen okudum sayılır yazışmaları. bende evleneli tam 1 sene oldu bu ay. 52 kilodan 60 kiloya çıktım. boyum 1,65 zaten kısayımbide üstüne tombiş olmaya başladım. eşim bile takılıyo şakasına ama olsun. 55 olsam yeter diye düşünüyorum. pazartesi başlicam bende inş. hem yeni bir ay yeni bir başlangıç ve doğduğum ay sizin sayenizde bende irademe sahip çıkabilirim diye düşünüyorum. hepimize bol şanslar.
Acaba fazla mi kacirdiniz.Yani belki fazla kactiysa ondandirBugun 4.gun meyva gunu
61.8 - 61.1 - 60.6 - 60.4 Suana kadar giden 1.4 yani demekki 5 gunde 5 kilo gitmiyor.Bakalim 2 gunde nekadar gidecek.500 gr ancak gider.
Takipteyim yazmayı unutma lütfen :))))arkadaşlar merhaba :)
yarın bu diyete annemle birlikte başlamayı düşünüyoruz durumları ve sonuçları paylaşıcam inşallah
Yap yap :))Ben de denemek istiyorum. Biri bana yap yap desin
Benim sorunum yoğurtsuz duramamak.
Yoğurt yemeden nasıl yapacam allahım. Biri bişey desin....
Hadi yaYap yap :))
Bu iş birazda irade isi evden yogurtları hep kaldır yiyemezsin böylece
:O inanmıyorum 73 ten 57 ye nasıl indin hangi diyet hangi spor nasıl bi süreç anlat lütfenCanım bu diyetin temeli tek besin bence karıştırmamak gerekiyo yoksa tabi ki yoğurt önemli
Çok katı bi öğün saatim yok ama haftanın her günü erken kalkmak zorunda olan bir insanım sabah kalktığımda hemen ılık suyumu içiyorum yarım saat sonra falan kahvaltı 1e dogru acıkmaya başladığım için öğle saati ve kesinlikle 5e kadar akşam öğünümü yapmaya çalışıyorum. 5ten sonra yememek bayagı zor oluyo benim için akşam karnım gurluyo ama su içiyorum :)
1.68 boyunda 20 yaşındayım diyet yapmaya başladığımda 73 kiloydum şimdi ise 57 58 2 3 aydır yapıyorum diyet
Tatlım günaydın gece gece zayıflama konularına mı bakıyosun :):O inanmıyorum 73 ten 57 ye nasıl indin hangi diyet hangi spor nasıl bi süreç anlat lütfen
18 80-82 arası şuan. Bi türlü kilo veremiyorum ya. Hangi diyeti daha çok yaptın hangi saatlerde ne kadar süre yürüdün ?.:/ 2 3 ay çok iyi bi zaman yaTatlım günaydın gece gece zayıflama konularına mı bakıyosun :)
3 aydan biraz daha kısa bi süre içinde veda ettim o kilolara :). Bence irade cok onemli ben yapamam onu yemeden duramam bunsuz yasayamam diye kendini kosullama basarabilirsin ilk basta buna inan onune gelen diyetine uygun olmayan yemeklere hayır demesini biliceksin ben mesela "ulan cikolata sen mi buyuksun ben mi" deyip bırakirdim :) ve bu kalorisi yuksek seyler eve girmezse yiyemiyosunda almamak onemli :) tabi ki arada kacamaklarim oldu sosyal bi hayat icerisindeyiz ama en fazla haftada bi gun yaptim ve kacamak oncesi ve sonrasi gunlerle kacamak yemegimin dengesini kurdum. Spor olarak cok fazla kasmadim kendimi ama bol bol yuruyus yaptim arada bazende canim istersede agirlik calistim mekik falan :) ama onemli olan tek sey severek yapmak kendini kotu hissedip zorlama spor yaparken zevk al :) cevrendekiler "aaa sen ne kadar zayiflamissin" dediklerinde yaptigin herseye degdigini karsiligini aldigini goruceksin zaten az bi vucudunda degisiklik olunca motive olup devamini getiriyosun. Biraz uzun oldu ama bu konularda konusmayida cok sevmeye basladim onceden tartiya asla cikmayan biri olarak :) boy kilo ve yasini yazar misin bu arada :))
Fazla yemedim ya belli bi diyet yok ve agır yaglı kalorisi bol seylerden yemedim yuruyusumude ne zaman bossam yapsam onda da belli bi saat yok :) bazen erken kalkip okula yurudum bazen okul cikisinda eve gelis yolumu uzattim :) okulla ev arasi yarim saat falan.18 80-82 arası şuan. Bi türlü kilo veremiyorum ya. Hangi diyeti daha çok yaptın hangi saatlerde ne kadar süre yürüdün ?.:/ 2 3 ay çok iyi bi zaman ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?