• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Ben hiç düzgün et günü yapamadım yumurta yedim ve 3 dilim koşma helva yedim tatlı krizime mani olamıyorum ve dünden kalan karnabahar haşlamasını yoğurtlayıp yedim ben bittim zaten et sevmem olmadı bugün yani offffff yaaaaaaaa

Ben hiç düzgün et günü yapamadım yumurta yedim ve 3 dilim koşma helva yedim tatlı krizime mani olamıyorum ve dünden kalan karnabahar haşlamasını yoğurtlayıp yedim ben bittim zaten et sevmem olmadı bugün yani offffff yaaaaaaaa
Et günü zor ya Bilmem mi bide patates fena .ben patatesle başladım kilo aldım sonra verdim .et gününden sonra tartıda -200gr gördüm .ama tatlı krizini tarçınla yenmeni tavsiye ederim Can'ım

Yine iyisiniz,en azından kilo vermişsiniz:)
Tartı da bana muhalefet olsun diye dünden beri bozuk,bu yüzden kendimden haberim yok.
Aa ben de et yiyemem diye köfte ve tavuk eti aldım,yedim. Kırmızı et şart mıydı yoksa?
Spor da yapamıyorum,umarım her şeye rağmen kilolar gider:)
Bence kırmızı et en iyi protein bakımından zengin ;) köfte tuzlu diye olmaz galiba :/

Aynen,köfte tuzlu mu tuzlu çıktı.
Iki gün heba oldu. Bakalım sabah yeni tartım kaçı gösterecek:(
Tanercemile ben de tatlı krizi yaşıyorum hipoglisemim yüzünden:( tatlı da gidenin yerine misli misli getiriyor:(

Günaydın,
Bugün meyve günüm. Dayanabilir miyim bilmiyorum. Hala bir kilo kaybım yok:(
Sizler be durumdasınız? Aramızda gerçekten de beş günde beş kilo veren oldu mu merak ettim

Günaydın,
Bugün meyve günüm. Dayanabilir miyim bilmiyorum. Hala bir kilo kaybım yok:KK43:
Sizler be durumdasınız? Aramızda gerçekten de beş günde beş kilo veren oldu mu merak ettim
Günaydin canim ...vallahi ben dün meyve gününde nedense Kilo aldim ama kacamak yaptim bir iki dilim peynir yedim:oops:
bide bana Kilo yaptigini fark ettigim elmayi yedim .meyve de dikkat et derim cünkü Seker var :(
sonuc olarak bu 5te5 ile 1 Kilo verdim bu zamana Kadar :KK43: ben bütün sayfalari okudum sayilir biraz faza kilosu olanlar 3-4 Kilo verio az kilolular 1-3 Kilo verio ortalama bide herhalde daha önce diyet yapmdiklarindan Kilo kaybi oluyor yani :/

Günaydın kızlar .benim 5 günüm bitti .hiç kaçamak yapmadığım halde çok az verdim ben belki 2kilo olur diye beklerken 1,60kg da kaldım .yani bana uygun dglmiş demek .tavsiye ede bileceğim diyet dukan,İsveç :)
Benim için şimdi sırada Karatay var ;) devam edenlere kolay gelsin Can'lar :KK39:

Hangisini yapıcaz ne yapıcaz bilemedim bende 1 kg vermişim ancak biraz daha dikkatli yapcam bu hafta kaçamaksın bakalım Nasıl olcak vermem lazım bu doğum kilolarını yoksa yapışıp kalıcak

Selam arkadaşlar bende uzun inceleme sonucu bu diyete başlamaya karar verdim . Çoğu yorumları okudum . Patateslerim haşlandı hayırlısıyla yarın başlıyorum bakalım kaç gidecek 170 boy 82 kiloyum yolum çok uzun.

Merhaba kızlar bu gün bende başladım bu diyete pazartesi başlayıp 5 gün yapıp hafta sonu tatilinde de ayran detoksuyla tamamlamak istiyorum ve böyle 3 4 hafta Devam etmek istiyorum boyum 162 kilom 8
76 inşallah veririz yeter artık gitsin kilolar :mad:

Selam arkadaşlar bende uzun inceleme sonucu bu diyete başlamaya karar verdim . Çoğu yorumları okudum . Patateslerim haşlandı hayırlısıyla yarın başlıyorum bakalım kaç gidecek 170 boy 82 kiloyum yolum çok uzun.

Canım bu gün mü başladın yazarsan birlikte ilerleyelim

Ben patates gününde başım döndü sadce patates tuzsuz yedim kötü öldüm ertesi günü kahvaltı yaptım çünkü kötüydü m ama öğlen salata yedim akşam da salata yi cem yarın et günüm bakalım sizlerin başı dönmüyor mu

Evet canım bugün ilk günüm şu an için herşey yolunda acıkmadım hiç sabahta karbonatlı şu içtım bu arada sabah 82 değil 83 çıktım bitene kadar tartilmayacagim

Canım naptin nasıl gidiyor ben bırakmak zorunda kaldim esim yemek yemek icin zorladi ama yarin yani çarşamba yine başlıyorum nasipse inş bu sefer yapabilirim cok istiyorum kilo vermeyi ya

Ben patates gününde başım döndü sadce patates tuzsuz yedim kötü öldüm ertesi günü kahvaltı yaptım çünkü kötüydü m ama öğlen salata yedim akşam da salata yi cem yarın et günüm bakalım sizlerin başı dönmüyor mu

Ewet benimde başım dönüyor ama oturup dinleniyorum canim yada 10 dk yatıyorum sende ole yapmalisin

Canım naptin nasıl gidiyor ben bırakmak zorunda kaldim esim yemek yemek icin zorladi ama yarin yani çarşamba yine başlıyorum nasipse inş bu sefer yapabilirim cok istiyorum kilo vermeyi ya

Günaydın canım bugün et günü aynen devam ama ben tartilmadim benle kizimda yaptı o hergün tartiliyor 68le başladı 65.3 oldu

Dün baya zorlandık sebze günüydü biz salata domates kıvırcık yedik sadece ağır geldi.. acıktık yani bide iş yerinde halsizlik oldu bende neyseki atlattım :-)

Günaydın canım bugün et günü aynen devam ama ben tartilmadim benle kizimda yaptı o hergün tartiliyor 68le başladı 65.3 oldu

Dün baya zorlandık sebze günüydü biz salata domates kıvırcık yedik sadece ağır geldi.. acıktık yani bide iş yerinde halsizlik oldu bende neyseki atlattım :-)

2700 gitmiş vuuu çok iyi şimdi dahada gaza geldim yetişicem inş size ♥

Back