Merhaba 5 günlük bir regli gecikmem var ilişkilerimde hiç korunmuyoruz 7 yıllık evliyim çocuğunuz olmadı bir sorun yok ama olmuyor neyse 5 gündür regli olmuyorum hergun ara ara kasıklarım sızlıyor bazen kramplar oluyor uyku ve yorgunluk oluyor bel ve ayak ağrısı oluyor ve şişkinlik var sebebi kist mi hamilemiyim bilmiyorum 7 yıldır test yapmaktan piskolojim bozuluyor bir fikir verirmisiniz
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
5 gün reglim gecikti
- Konu Sahibi ummmmmm
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 22 Aralık 2020
- 869
- 514
- 33
- 30
Valla bende 5 günlük gecikme ile ögrendim hamile olduğumu inşallah sizinde öyledirMerhaba 5 günlük bir regli gecikmem var ilişkilerimde hiç korunmuyoruz 7 yıllık evliyim çocuğunuz olmadı bir sorun yok ama olmuyor neyse 5 gündür regli olmuyorum hergun ara ara kasıklarım sızlıyor bazen kramplar oluyor uyku ve yorgunluk oluyor bel ve ayak ağrısı oluyor ve şişkinlik var sebebi kist mi hamilemiyim bilmiyorum 7 yıldır test yapmaktan piskolojim bozuluyor bir fikir verirmisiniz
Şişkinlik vardı sanki adet olacakmışım gibi
Saf saf uyuyordum saat 10 da
Açıkçası hiç ama hiç umudum yok ama bilemedim çok istiyorum ama umutlanip üzülmek istemiyorum test yapmaya korkuyorumValla bende 5 günlük gecikme ile ögrendim hamile olduğumu inşallah sizinde öyledir
Şişkinlik vardı sanki adet olacakmışım gibi
Saf saf uyuyordum saat 10 da
- 22 Aralık 2020
- 869
- 514
- 33
- 30
Yani anlıyorum ama mesela nereye kadar test yapmayacaksınız ki ?Açıkçası hiç ama hiç umudum yok ama bilemedim çok istiyorum ama umutlanip üzülmek istemiyorum test yapmaya korkuyorum
Bebek yoksa adet olmamkta sıkıntı insan üzülüyor ama hayırlı olanı biz bilemeyiz ki..
İnşallah hiç umut etmediginiz anda nasip olur..
Size bir hamile duası..
Allah razı olsun Allah bebeğinizi sağlıkla almayı ve devam eden hayatinizda hayırlı günler yaşamayı nasip etsin inşallah benim için hayirliysa hamileyimdir Allah biliyor ya çok istiyorum verirse mutlu olurum bikac gün daha bekleyip hastaneye gidecegimYani anlıyorum ama mesela nereye kadar test yapmayacaksınız ki ?
Bebek yoksa adet olmamkta sıkıntı insan üzülüyor ama hayırlı olanı biz bilemeyiz ki..
İnşallah hiç umut etmediginiz anda nasip olur..
Size bir hamile duası..
- 22 Aralık 2020
- 869
- 514
- 33
- 30
Allah razı olsun..Allah razı olsun Allah bebeğinizi sağlıkla almayı ve devam eden hayatinizda hayırlı günler yaşamayı nasip etsin inşallah benim için hayirliysa hamileyimdir Allah biliyor ya çok istiyorum verirse mutlu olurum bikac gün daha bekleyip hastaneye gidecegim
Rabbim size de nasip etsin inşallah..
Test yaparsanız haberdar edin lütfen
Ederim inşallahAllah razı olsun..
Rabbim size de nasip etsin inşallah..
Test yaparsanız haberdar edin lütfen
Gebelik testi yaptım evde silik çizgi çıktı kan vermeye gittik hemen Allah'ım hayırlısını versin çok duygusalimEderim inşallah
Ayyy hadi inşallah güzel haberler alırızzzz ♥ Çok sevindim çok. Rabbim hayırlısıyla sağlıkla gelmesini nasip etsin♥Gebelik testi yaptım evde silik çizgi çıktı kan vermeye gittik hemen Allah'ım hayırlısını versin çok duygusalim
Amin inşallah okuyorum yanılma olabilirmiş ama biz umutlanmistik dualar okudum kan verirken Allah bilir en iyisiniAyy çok heyecanlandım konuyu takip ediyordum haydi güzel haberlerle gel inşallah canım
- 15 Ocak 2023
- 3.893
- 4.769
- 53
- 22 Aralık 2020
- 869
- 514
- 33
- 30
Hafi hayırlısı inşallah annesiiiiAyyy hadi inşallah güzel haberler alırızzzz ♥ Çok sevindim çok. Rabbim hayırlısıyla sağlıkla gelmesini nasip etsin♥
Çok yüksekti ama hatırlamıyorum şuan kağıt yanımda degilHayırlı olsun cnm kaç çıktı