• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 gün reglim gecikti

ummmmmm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2023
35
13
3
32
Merhaba 5 günlük bir regli gecikmem var ilişkilerimde hiç korunmuyoruz 7 yıllık evliyim çocuğunuz olmadı bir sorun yok ama olmuyor neyse 5 gündür regli olmuyorum hergun ara ara kasıklarım sızlıyor bazen kramplar oluyor uyku ve yorgunluk oluyor bel ve ayak ağrısı oluyor ve şişkinlik var sebebi kist mi hamilemiyim bilmiyorum 7 yıldır test yapmaktan piskolojim bozuluyor bir fikir verirmisiniz

Merhaba 5 günlük bir regli gecikmem var ilişkilerimde hiç korunmuyoruz 7 yıllık evliyim çocuğunuz olmadı bir sorun yok ama olmuyor neyse 5 gündür regli olmuyorum hergun ara ara kasıklarım sızlıyor bazen kramplar oluyor uyku ve yorgunluk oluyor bel ve ayak ağrısı oluyor ve şişkinlik var sebebi kist mi hamilemiyim bilmiyorum 7 yıldır test yapmaktan piskolojim bozuluyor bir fikir verirmisiniz
Valla bende 5 günlük gecikme ile ögrendim hamile olduğumu 😂 inşallah sizinde öyledir
Şişkinlik vardı sanki adet olacakmışım gibi
Saf saf uyuyordum saat 10 da 😂

Valla bende 5 günlük gecikme ile ögrendim hamile olduğumu 😂 inşallah sizinde öyledir
Şişkinlik vardı sanki adet olacakmışım gibi
Saf saf uyuyordum saat 10 da 😂
Açıkçası hiç ama hiç umudum yok ama bilemedim çok istiyorum ama umutlanip üzülmek istemiyorum test yapmaya korkuyorum

Açıkçası hiç ama hiç umudum yok ama bilemedim çok istiyorum ama umutlanip üzülmek istemiyorum test yapmaya korkuyorum
Yani anlıyorum ama mesela nereye kadar test yapmayacaksınız ki ?
Bebek yoksa adet olmamkta sıkıntı 🙄 insan üzülüyor ama hayırlı olanı biz bilemeyiz ki..
İnşallah hiç umut etmediginiz anda nasip olur..
Size bir hamile duası.. ♥️🤲🏻🥹

Yani anlıyorum ama mesela nereye kadar test yapmayacaksınız ki ?
Bebek yoksa adet olmamkta sıkıntı 🙄 insan üzülüyor ama hayırlı olanı biz bilemeyiz ki..
İnşallah hiç umut etmediginiz anda nasip olur..
Size bir hamile duası.. ♥️🤲🏻🥹
Allah razı olsun Allah bebeğinizi sağlıkla almayı ve devam eden hayatinizda hayırlı günler yaşamayı nasip etsin inşallah benim için hayirliysa hamileyimdir Allah biliyor ya çok istiyorum verirse mutlu olurum bikac gün daha bekleyip hastaneye gidecegim

Allah razı olsun Allah bebeğinizi sağlıkla almayı ve devam eden hayatinizda hayırlı günler yaşamayı nasip etsin inşallah benim için hayirliysa hamileyimdir Allah biliyor ya çok istiyorum verirse mutlu olurum bikac gün daha bekleyip hastaneye gidecegim
Allah razı olsun.. 🥹♥️
Rabbim size de nasip etsin inşallah..
Test yaparsanız haberdar edin lütfen 😊

Gebelik testi yaptım evde silik çizgi çıktı kan vermeye gittik hemen Allah'ım hayırlısını versin çok duygusalim
Ayyy hadi inşallah güzel haberler alırızzzz ♥ Çok sevindim çok. Rabbim hayırlısıyla sağlıkla gelmesini nasip etsin♥

Ayy çok heyecanlandım konuyu takip ediyordum haydi güzel haberlerle gel inşallah canım 😍

İnanırım vallahi ben de ağlamıştım. Ben beklemedim çok ama doktorla olmaz çocuğun demişti hep yüzüme. Nasipte varsa Rabbim ol dedikten sonra engel kalmıyor. Çok sevindim sizin adınıza.♥

Hayırlısı olsun inşallah cok sevindim sizin adınıza inşallah vardır bizide haberdar edin

2 günde bir yükseldiğini kontrol edin gözünüz Aydın Allah tamamına erdirsin ♥️😍🌸

Back