• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 5 gün önce erken gebelik testi yapıp hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim çok ağrım var adet olcam sandım hep kahverengi akıntı geldi bugün geçti karnımda aşırı gaz var Böyle belirti yaşayan oldumu
Ben suan 4+3 haftalik hamileyim bata 1 hafta kala idrar testiyle orendim ve orenmeden once 2 kez kahve rengi lekelenme oldu yarim gundu sabah oldu oglrye gecdi muhtemelen sizde ole bilirsiniz úmotlendirmim ama sizi🤗

Merhaba forumda yeniyim. Sizlere de danışmak istedim. Sat 6 mayıs, bat 2 haziran. Yani regle 4 gün var. Dün days comfort erken gebelik testi yaptım ve silik ikinci çizgiyi gördüm. Bu kadar erken silik çizgi yanıltıcı olur mu? Daha önce böyle bir durum yaşayıp hamile kalan oldu mu? Cevaplarsanız sevinirim🤗Eki Görüntüle 2641547
Ben prodictor marka ile yapmıştım silikti benimde sizinkinden biraz daha belirgin ama silikti ve hamileyim aldığınız markanın açıklama kısmında yazar

Merhaba forumda yeniyim. Sizlere de danışmak istedim. Sat 6 mayıs, bat 2 haziran. Yani regle 4 gün var. Dün days comfort erken gebelik testi yaptım ve silik ikinci çizgiyi gördüm. Bu kadar erken silik çizgi yanıltıcı olur mu? Daha önce böyle bir durum yaşayıp hamile kalan oldu mu? Cevaplarsanız sevinirim🤗Eki Görüntüle 2641547
Ben 6 gun onceden gordum cift cizgiyi🙈

Regl oldunuzmu acaba
Hayır olmadım. Bat yarın zaten. Ama gebelik testi yapmaya devam ediyorum. Gittikçe koyulaştı. Adet olmazsam cuma günü hastaneye gidicem.

Eklentiler

• IMG-20200601-WA0028.jpeg
    IMG-20200601-WA0028.jpeg
    124,5 KB · Görüntüleme: 356
Son düzenleme:
Ben suan 4+3 haftalik hamileyim bata 1 hafta kala idrar testiyle orendim ve orenmeden once 2 kez kahve rengi lekelenme oldu yarim gundu sabah oldu oglrye gecdi muhtemelen sizde ole bilirsiniz úmotlendirmim ama sizi🤗
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🙏🤗

Hayır olmadım. Bat yarın zaten. Ama gebelik testi yapmaya devam ediyorum. Gittikçe koyulaştı. Adet olmazsam cuma günü hastaneye gidicem.
Bence hamilesiniz 🙏♥️ rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah . Sizde göğüs ağrısı kasık ağrısı ilişkiden kaç gün sonra öldü ya da oldumu

Ben adet belirtilerini Çok yaşadığım için ayırt edemiyorum çok ağrım var ama

Bence hamilesiniz 🙏♥ rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah . Sizde göğüs ağrısı kasık ağrısı ilişkiden kaç gün sonra öldü ya da oldumu
İnşallah öyledir ve sağlıkla hayırla ilerler. Allah isteyen herkese hepimize nasip etsin 🙏
Göğüs ağrısı ovulasyon döneminden 8-10 gün sonra başladı ve şu an da devam ediyor. Dolgunluk var ve uçlarında sivilce gibi şeylerde kabarmış durumda. Karın ağrısı da adete 4 gün kala çok yoğundu. Şu an hafifledi ara sıra eğilip doğruldukça oluyor. Ama genel olarak halsizlik var. Kimyasal ya da dış gebelik değilse inşallah hamileyim diye düşünüyorum ben de. Allah hayırlı sonuçlar nasip etsin hepimize🙏

İnşallah öyledir ve sağlıkla hayırla ilerler. Allah isteyen herkese hepimize nasip etsin 🙏
Göğüs ağrısı ovulasyon döneminden 8-10 gün sonra başladı ve şu an da devam ediyor. Dolgunluk var ve uçlarında sivilce gibi şeylerde kabarmış durumda. Karın ağrısı da adete 4 gün kala çok yoğundu. Şu an hafifledi ara sıra eğilip doğruldukça oluyor. Ama genel olarak halsizlik var. Kimyasal ya da dış gebelik değilse inşallah hamileyim diye düşünüyorum ben de. Allah hayırlı sonuçlar nasip etsin hepimize🙏
İnşallah canım isteyen herkese nasip etsin rabbim o ol derse olur

Kızlar bana da yardımcı olun ben de aynı şekilde 4 gün varken yaptım böyle çıktı aynı marka yanılma ihtimali var mı
7D14BB25-72F0-4B33-BF48-70772460A61E.jpeg

Back