e baya gecmis kan verdin miBenim günüm geçti 15 gün oldu bugün
Hayirli haberlerini bekliyoruz insallahKadin dogum randevu alayim dedim tek bugune buldum oda 4 30 du hadi alayim dedim aldim saglik ocagina gidesim gelmedi
Ins cok isterim bu haberi vermekHadi bakalım güzel haberler alırsınız inşallah
Neden korkuyorsunBenimde gecikti bir gün çok korkuyorum
Gebelikten. Şuan çok açık kırmızı kan geliyo ağrım var testler negatifNeden korkuyorsun
Olabilir pazartesi ola hayrola diyelim o zamanKizlar supheli surecim devam ediyor benle birlikte merak ediyorsunuz bnde cok heyecaanliyim bu da aksamki erken testim hemen kirmizilik dagilinca silik cikti bugun yarin olmam lazim günüm bnce varsa gec dollenme oldu ondan silik cikip duruyo ya da olmadigi iccin böyle
Bir oluyo agri bir gidiyo surekli olmuyo mesala su an yok bacagimda ince sizi var o kadarOlabilir pazartesi ola hayrola diyelim o zamanadet ağrin var mı peki nasil hissediyorsun
Anladım. Tabi en net belirti adet gecikmesinden sonra oluyor. Bekleyelim bakalım ne olacak. Bende sanki gunler gecmiyorBir oluyo agri bir gidiyo surekli olmuyo mesala su an yok bacagimda ince sizi var o kadar
Olmasa silik çıkmaz ki. Hiçbir çizgi göremezsiniz. Var inşallah. Biraz rahatlayın, akışa bırakın. Bu çizgiyi görmek büyük olay bu olduktan sonra gerisi gelir Allah'ın izniyle.Kizlar supheli surecim devam ediyor benle birlikte merak ediyorsunuz bnde cok heyecaanliyim bu da aksamki erken testim hemen kirmizilik dagilinca silik cikti bugun yarin olmam lazim günüm bnce varsa gec dollenme oldu ondan silik cikip duruyo ya da olmadigi iccin böyle
Bence de var bir şey olmasa direk tek çizgi çıkar sen erken yapmaya başladığın için de böyle olmuş olabilir adetin bir geçsin bakalımKizlar supheli surecim devam ediyor benle birlikte merak ediyorsunuz bnde cok heyecaanliyim bu da aksamki erken testim hemen kirmizilik dagilinca silik cikti bugun yarin olmam lazim günüm bnce varsa gec dollenme oldu ondan silik cikip duruyo ya da olmadigi iccin böyle
Gördüm ama yalanci cizgi demekkiOlmasa silik çıkmaz ki. Hiçbir çizgi göremezsiniz. Var inşallah. Biraz rahatlayın, akışa bırakın. Bu çizgiyi görmek büyük olay bu olduktan sonra gerisi gelir Allah'ın izniyle.
Nasip. Hayırlısı olsunMalesef ben adet oldum ve direk parca parca gelmeye basladi
Biraz üzüldüm sonra bu ay birr ilacim vardi ictigim adetime 5 6 gun kala falan bitmisti biraz tedirgindim antiboyorik grubu idi o nedenle biraz rahatladim olmayincada nasip gelecek aylaraNasip. Hayırlısı olsun
Gorunuyo canım inşallah vardırGoren var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?