Daha günün var regl gecikmesini bekle inşallah vardır piskolijikte olabilirKan testi de dokotora idrar yolu doye gittim suphem var dedim onunda yaptik 1.21 cikti ondan bugun 5 gun var yapayim dedim negatif cikti malesef
11 gün kala başlamak da abartılı olmuşkan testi vermene falan gerek yokmuş çok erken daha, adet günün gelsin bi öyle yap benc
Ins bende psikolojik.diye mi acaba dedim ama bir anda hic aklinda yokken agri geliyo miden bur garip oluyo falan bilemedimDaha günün var regl gecikmesini bekle inşallah vardır piskolijikte olabilir
Herkezin belirtileri farklı bende öğrenmeden 2 3 gün önce ekşi tat alamazdim ekşi gelmezdi aynı regl gibi sancı vardı aksam 1 gün öncesi akşam belime bir sancı girdi kitledi beni resmen başkada bir şey yoktu birde akıntım vardıIns bende psikolojik.diye mi acaba dedim ama bir anda hic aklinda yokken agri geliyo miden bur garip oluyo falan bilemedim
Ben yasamistim bir kere hep olacak sandim olmadi sonra hamile kaldim sonra kurtaj oldumMerhabalar bugün adetimin üstünden 11 gün gecikti normalde de pcosluyum düzensiz olurum ama aklımı karıştıran şöyle bir şey var ben tüm adet belirtilerini yaşıyorum dün özellikle karın ağrısından oldum olacam arası sürekli lavaboya gittim ama herhangi bir akıntı vs bir şey olmadı gebelik var mıdır bunu yaşayan varsa bana yardımcı olabilir mi? Bir sefer tüp bebek denedik normal hamile kalabilmişmiyimdir ?
Ben yasamistim bir kere hep olacak sandim olmadi sonra hamile kaldim sonra kurtaj oldum
Adet oldunuz mu ben ee bugün sabah karın ağrısıyla uyandım ama hala gelen giden bir şey yokBen hamile olmadigima inandim bugun artik olursa mucize derim sabah ilk idrarla test yaptim tertemiz negatif
Bazen yumutrlama olunca soguk alinca falan agri oluyo bnde ilk zamanlar yanılmışım öyle hep negatif cikinca anladim yumurtlama agrisi diyorumMerhaba Arkadaşlar. Bu ay klomenle tedavi oldum. 9 temmuzda yumurtam olgunlaştı, 10 temmuz gecesine varırken kasıklarımda ağrı hissettim. çatladıgını düşündüm. nitekim ertesi gün doktor yumurtanın çatladığını söyledi. 13 temmuzda, gece yarısı yani 14 temmuzda ince belimde, ağrı oluştu. geçmedi. yataktaydım. uyuyordum. ağrı zaten vardı ama şiddeti arttı. bende başka bir şekilde uzandım. öylede uyuyakalmışım. Sormak istediğim soru şu. Yumurtlamadan sonra 5. veya 6. günde belde ağrı hissedip hamile oldugunu öğrenen varmı.? göğüs ağrım yok ama hassasiyet mevcut. akıntım beyaz ama kaideye değer çok fazla akıntı yok. beyaz renkte. birde çok hızlı hareket eden bir yapım var. çok hızlı iş yapınca yine belim ağrıdı. iş dediğim de, kapı açmak, patrona kahve götürmek. 2 kahve götürürken hızlı davrandıgım için ince belim ağrır mı? beynim benle oyun mu oynuyor?:)
Ben de bugün tansiyon düşüklüğü yaşıyorum hala da olmadımAdet olmadim daha 4 gun var benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?