5 gun gec kaliyor beta 14,2

Sonucunuz iyi gelmiş. Pembe ve kahverengi akıntı yerleşme kanamasında oluyor muhtemelen sizde de o yüzden oldu. Kırmızı renkli kanama olursa hastaneye gidin ama muhakkak. Yine de pazartesiye kadar bol bol istirahat edin iş yapmayın.
Her şeyin yolunda gittiğini umuyorum. Destekleyici sözleriniz için teşekkür ederim. Bugün o kahverengi akıntı yok, daha çok oksitlenmiş kan gibi görünüyordu ve şimdi dışarı çıkıyor.

Sevgili kadınlar, bugün kontrole gittim ve doktor sadece rahim duvarlarında kalınlaşma gördü, kese görülmedi. Beta testi yaptırmamı söyledi ve yarın tekrar gelmemi istedi. Yaklaşık 5. haftada hamile olmama rağmen kese görünmemesi mümkün mü?

Sevgili kadınlar, bugün kontrole gittim ve doktor sadece rahim duvarlarında kalınlaşma gördü, kese görülmedi. Beta testi yaptırmamı söyledi ve yarın tekrar gelmemi istedi. Yaklaşık 5. haftada hamile olmama rağmen kese görünmemesi mümkün mü?
Evet mümkün değeriniz daha kese görülecek miktarda değil ki erken öğrendiğiniz için şu an gözükmemesi normal. Benim beta 335 olduğunda vajinal ultrason ile görmüştü

Benim beta 1000 üzeriyken neredeyse yok denecek gibi görünmüştü. Regl ye göre 6. Haftadaydım. 1 hafta sonra kese göründü geç döllenme dedi doktorum

Ben sadece hamileliğin iyi gitmesini umuyorum, siz bana gerçekten enerji veriyorsunuz. Dün betam 133,1 çıktı, yani 43,2’den sonra şimdi 133,1 oldu. Bu normal mi? Doktor bugün gelmemi ve sonucu göstermemi söyledi ama ben yarın, yeni beta testini vereceğim zaman gitmeyi planlıyorum.

Evet mümkün değeriniz daha kese görülecek miktarda değil ki erken öğrendiğiniz için şu an gözükmemesi normal. Benim beta 335 olduğunda vajinal ultrason ile görmüştü
Bakalim, insAllah yarin tekrar hastaneye gidecegim.

İki gün önce benim beta HCG değerim 14,2 idi.

Bugun, yani iki gun sonra 42,9
Ben ikinci oğlumu 10.gun kan verdiğimde değerim 100du doktor bu değer normal değil hamilesin diyemem bu değere umutlanma deyince çok üzülmüştüm ama şuan oğlun 8 yaşında ve geç döllenme olduğu için değer geç yukselmisti

Ben ikinci oğlumu 10.gun kan verdiğimde değerim 100du doktor bu değer normal değil hamilesin diyemem bu değere umutlanma deyince çok üzülmüştüm ama şuan oğlun 8 yaşında ve geç döllenme olduğu için değer geç yukselmisti
Degerim 133,1 cikti

Ben sadece hamileliğin iyi gitmesini umuyorum, siz bana gerçekten enerji veriyorsunuz. Dün betam 133,1 çıktı, yani 43,2’den sonra şimdi 133,1 oldu. Bu normal mi? Doktor bugün gelmemi ve sonucu göstermemi söyledi ama ben yarın, yeni beta testini vereceğim zaman gitmeyi planlıyorum.
Ortalama bir değer çok düşük değil ama yüksekte değil cuma 42 çıkması iki günde bir katı olması gerekiyor pazar 84 salı 168 olması lazımdı ama sizin ki yakın bir değer bazen böyle olanlar olabiliyor zaten doktor size muhtemelen iki gün sonra yani perşembe yeniden kan ver diyecektir muhtemelen biraz daha takip gerekiyor. İçinizi ferah tutun siz stres yapmayın

İçinizi ferahlatin büyük ihtimal geç döllenme oyuzden usgde henüz keseden gözükmez bebekte
Bence artış gayet güzel ilerliyor. ChatGPT uygulamasıyla da çok fazla danışıyorum ve şimdilik bu artış olması gerektiği gibi. Yarın tekrar doktora gideceğim.

Ortalama bir değer çok düşük değil ama yüksekte değil cuma 42 çıkması iki günde bir katı olması gerekiyor pazar 84 salı 168 olması lazımdı ama sizin ki yakın bir değer bazen böyle olanlar olabiliyor zaten doktor size muhtemelen iki gün sonra yani perşembe yeniden kan ver diyecektir muhtemelen biraz daha takip gerekiyor. İçinizi ferah tutun siz stres yapmayın
Bence şu an için bu değerler normal. Beta HCG dün yapıldı, yarın yenisini yaptıracağım. Cok cok tesekkur ederimm

Merhabalar, yeni beta cikti ve maalesef iki kaat cikmadi, 133.2 degerinden sonra bugun 184 cikti. Progesteron da dustu 11den 8e 🥲🥲

Back
X