Minnosella098 Popüler Üye Kayıtlı Üye 25 Ekim 2019 731 742 30 Çarşamba 20:38 Konu Sahibi vuralg #61 oyal1234 .!.: Canım bence doktoruna sor. Lekelenme yerleşme kanamasıda olabilir Genişletmek için tıkla... Yazdım canım henüz dönmedi inşallah öyledir
oyal1234 .!.: Canım bence doktoruna sor. Lekelenme yerleşme kanamasıda olabilir Genişletmek için tıkla... Yazdım canım henüz dönmedi inşallah öyledir
O oyal1234 Yeni Üye Kayıtlı Üye 5 Ağustos 2024 17 3 27 Dün 18:04 Konu Sahibi vuralg #62 gulcingulzer .!.: Evet görüyorummmmmm yarın sabah bidaha yapıp at merak ettim yarın 6. Günüm bende yapıcam. Transfer olduğunuz günü sayıyormusunuz Genişletmek için tıkla... Sabah yaptığım negatif. Ama erken testlerden değildi. Acaba henüz erken olduğu için mi kaset testte çıkmıyor. Çünkü o testleri adet gecikmesinden bir iki hafta sonra yapıyorlarmış
gulcingulzer .!.: Evet görüyorummmmmm yarın sabah bidaha yapıp at merak ettim yarın 6. Günüm bende yapıcam. Transfer olduğunuz günü sayıyormusunuz Genişletmek için tıkla... Sabah yaptığım negatif. Ama erken testlerden değildi. Acaba henüz erken olduğu için mi kaset testte çıkmıyor. Çünkü o testleri adet gecikmesinden bir iki hafta sonra yapıyorlarmış