5.gün embriyosunda transferin 7.günü idrar testi negatif 9. gün pozitif

vuralg

Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2023
3
10
37
Arkadaşlar merhaba,

5.gün embriyosu transferin 7. günü yaptığım erken dönem gebelik testi negatif çıktı. 2. çizgi silik bile çıkmadı.
Bugün 9. günüm ve sonuç pozitif :) yarın kan testi vereceğim
Bu süreç stresli ve bir o kadarda heyecanlı bir süreç.
7. gün negatifi gören arkadaşlara moral olsun.

Eklentiler

• test.jpeg
    test.jpeg
    259,9 KB · Görüntüleme: 60
Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba,

5.gün embriyosu transferin 7. günü yaptığım erken dönem gebelik testi negatif çıktı. 2. çizgi silik bile çıkmadı.
Hayırlı olsun canım testlerini burayada atabilir misin 😌

Ayy maşallah benim de 7.gün negatif ama kanda da negatif yani inşallah pozitife dönmüştür amin şuan test tarihimi bekliyorum iyice saldım ilaçları falan kocam kızıyor diye yalandan bir iki tane kullanıyorum

Ayy maşallah benim de 7.gün negatif ama kanda da negatif yani inşallah pozitife dönmüştür amin şuan test tarihimi bekliyorum iyice saldım ilaçları falan kocam kızıyor diye yalandan bir iki tane kullanıyorum
İlaçlarınızı ihmal etmeyin. Erken bırakınca tutması durumunda düşüğe sebep olabiliyormuş. Doktorum özellikle uyarmıştı.

Çok sevindim böyle bi başlık açılmasına umut oluyor bize. Benimde bugün 9. Günüm ve silik bile bi çizgi yok belki mucize olur da yarın bi çizgi belirir
Arkadaşlar merhaba,

Boşuna 12. Gün test yapın demiyorlar arkadaşlar kabul edelim ki 6. 7. 8. Gün test yapmayı kendimiz uydurduk 😄
Sormayın yahu bende burada ki yorumlara bakarak 5. Ve 6.gün test yaptım tabi sonuç hüsran Salı günü direk kan vereceğim nasipse sizin kaç gününüz var

Arkadaşlar merhaba,

Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin darısı bizlere 😍🤲

Kızlar bende 14 unde oldum tek 5.gun embrıyosu bu forumda çift cızgı görenleri okuyuncs 6.gun hem gunduz hem gece ıdrardan baktım negatıf yıkıldım resmen aglıyorum dunden beri

Kızlar bende 14 unde oldum tek 5.gun embrıyosu bu forumda çift cızgı görenleri okuyuncs 6.gun hem gunduz hem gece ıdrardan baktım negatıf yıkıldım resmen aglıyorum dunden beri
Bende benzer seyi yaşadım ve bu başlığı bu yüzden açtım. Moral çok önemli hiç üzülmeyin. Kan testi gününüzü bekleyin.

6. Gün çok erken sizde erken yapmışsınız yaşnz k tedaviniz nerede oldu bende 17 sinde transfer oldum ya 9 10 gün geçmeli yani 6 çok çook erkenmn dahaa

6. Gün çok erken sizde erken yapmışsınız yaşnz k tedaviniz nerede oldu bende 17 sinde transfer oldum ya 9 10 gün geçmeli yani 6 çok çook erkenmn dahaa
Insaşlah öyledır umudum kalmadı ben yasım 32 ama hıdroselpenks dıye bır hastalık yuzunden tüplerım alındı oyuzden tup bebekten baska sansım yok istanbulda atakent acıbademde tedavım ılkı negatıf oldu tek embrıyo olmustu , sımdı ıkıncıye bıdaha basladık 4 embrıyom var bırını transfer oldum hayırlısı artık sız nerede tedavi oluyorsunuz

Insaşlah öyledır umudum kalmadı ben yasım 32 ama hıdroselpenks dıye bır hastalık yuzunden tüplerım alındı oyuzden tup bebekten baska sansım yok istanbulda atakent acıbademde tedavım ılkı negatıf oldu tek embrıyo olmustu , sımdı ıkıncıye bıdaha basladık 4 embrıyom var bırını transfer oldum hayırlısı artık sız nerede tedavi oluyorsunuz
Bnmde yaş 32 medicalpark tedavi oluyrm bnde sebepsiz ınfertilite 7 yılda 1 kere hamile kalmıştım tüp bebekle oda düştü şmdi bu 2. Denemem

Bnde tek embriyo daha arkda kalmadı 😒

X