Merhaba hanımlar deneyimli anneler sizlere birşey sormak istiyorum lütfen yardımcı olun. 5 günlük bir adet gecikmem ve kasık bel ve karın ağrım var. Bunlar neden olur ve sol göğsümde bı acı ağrı var . Bugün dışarı çıktım yürürken nefes nefese kaldım yuruyemedim resmen. Sizce hamile olabilir miyim?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
5 gün adet gecikmem ve kasık ağrım var.
- Konu Sahibi Aynur137
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- hamile aneler
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 4 Kasım 2019
- 27.411
- 1
- 96.230
- 598
- 29
Kimisi diyor daha yenidir erken gebelik testi al diğerinde belli olmaz araştırıyorum internetten daha yeniyse hamilelik yüzde elli elli doğru sonuç verir diyorlar .Test yapmadan bilemezsiniz bilemeyiz.
- 4 Kasım 2019
- 27.411
- 1
- 96.230
- 598
- 29
5 gün gecikmeyle çıkar tabiki elinizde varsa test şimdide yapsanız çıkar.Kimisi diyor daha yenidir erken gebelik testi al diğerinde belli olmaz araştırıyorum internetten daha yeniyse hamilelik yüzde elli elli doğru sonuç verir diyorlar .
- 24 Ağustos 2020
- 2.985
- 7.497
- 108
- 10 Mayıs 2020
- 517
- 302
- 53
- 33
Farklı bir düşünce bir fikir almak için yazmıştımTest al? Burada biz bilemeyiz
Daha yenidir normal teste çıkmaz erken gebelik testi alın diyorlar dogrumudurHemen bir test yapın varsa silik te olsa çıkacaktır soyledikleriniz hamilelik belirtileri
Erken gebelik testi mi yapayimHemen bir test yapın varsa silik te olsa çıkacaktır soyledikleriniz hamilelik belirtileri
MahidevranSultan
Yıllar geçse de üstünden, bu kalp seni unutur mu..
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Ekim 2020
- 4.877
- 5.443
- 78
- 10 Mayıs 2020
- 517
- 302
- 53
- 33
Gerek yok canim bir sürü para vermene arasında çok fark yok adetin gecikti miDaha yenidir normal teste çıkmaz erken gebelik testi alın diyorlar dogrumudur
Ay sabah ilk işim gidip alıp yapmak olucakHazir adetin de gecikmiş e test yapsana
- 10 Mayıs 2020
- 517
- 302
- 53
- 33
Normal.test varsa elinizde onu da yapabilirsinizErken gebelik testi mi yapayim
5. Günüm gecikmemdeGerek yok canim bir sürü para vermene arasında çok fark yok adetin gecikti mi
- 10 Mayıs 2020
- 517
- 302
- 53
- 33
Güzel haberler verirsin inşallah bekliyoruzAy sabah ilk işim gidip alıp yapmak olucak
Ay inşallah canım benimGüzel haberler verirsin inşallah bekliyoruz
- 10 Mayıs 2020
- 517
- 302
- 53
- 33
Her türlü çıkar canım normal 5 liralık testlerden al5. Günüm gecikmemde
- 10 Mayıs 2020
- 517
- 302
- 53
- 33