- 5 Eylül 2009
- 7.730
- 0
şafak 3 ablacım
ayy canım benimm nasıl duyygulandımm bilemzsin...sayılı günler bi çırpıda gelip geçti .
5 gün sonra kollarına alıcannn... ALLAH KOLAYLIK VARSİN.
şafak 1 oldu bugün canım :lepi:
sağlıkla gelsin meleklerimiz beryalcimmm :))
Canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Bakalım bizim küçük hanım ne zaman teşrif edecek.Ne güzel en azından sen ne zaman kavuşacağını biliyosun ne güzel...Bende artık sabırsızlanıyorum bir an önce doğsun istiyorum.
beryalİmmmm nasılsınnnn
ayy tatlımm sonunda İnŞŞ nohutumuzu gÖreceĞİzzz İnan senİn kadar heyecanlıyımmmm...rabbİm senİ bebİŞİnİ bİr avazda kurtarsınn dulaarım senİnle tatlımm...
nerde olacak dogum???
inşallah canıj yarın büyük gün bizim için .sağlıkla gelsin meleklerimiz beryalcimmm :))
inşallah canımhadi gözümüz aydın ne güzel ya işallah bende burda şafak sayarımkaydirigubbakcemile5
beryal canım bir gün kaldı rabbim hayırlı doğumlar doruğumuzu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim teyzeleri olarak çok heyecanlıyız canım unutma annesi ve babası öpmeden ilk öpücük teyzelerinden gelecek
selam kızlar nasılsınız hepınız suan burada kımse yok ama elbet okursunuz.burasınıda araya araya buldum sonunda ulasamıcam sandım sızlere..
uzun zamandır gıremedım ben yokken gobışlerde ıyıce buyumus maasaalah bızde buyuduk teyzeleri
beryalcım cnm 2 gunun kalmıs vuslat sona erıyor desene .Allah yardımcın olsun saglıcakla al oglunu kucagına ınsaallah.bende cok merak edıyorum oglumu sabırsızlıkla beklıyorum ama daha var tabı dr 15 aralık demıştı ama bellı olmaz tabı.bıde bısey sorcam benım ıkı gundur kasıklarım agrıyo sızdede oluyomu
canım meleğini sağlıcakla kucağına almışsındır inşallah