canım inşallah sağsalim kucağına alrsın yavrunu.rabbim sağlıkla almayı nasip etsin.darısı başımıza :)) haber vermeyi unutma canım.dualarımız seninle.
5 ekim 2009 da 4 yıldır beklediğim meleğim doğacak allah izin verirse.
Teyzeleri dualarınızı bekliyorum .
sağlıkla gel oğluşum .
semih doruk gelmene 6 gün var annesinin kuzusu
aman ne güzel, ne kadar az kalmış kavuşmanıza zemuszemus sağlıkla kucakla inşallah bebeğini canım.. güzel haberlerini alalım buradan. şimdiden geçmiş olsun ve tebrikler...
az kalmış beryalcim...sağlıkla gelsin oğluşun....
canım saglıkla gelsin insallah olusun....ALLAH yardımcın olsun darısı bizim de basımıza...
amin canım teşekkür ederim .beryalciğim çok heyecanlandım arkadaşım
Allah yardım etsin ikinize de
güzel haberlerini bekliyoruz inşallah :Saruboceq:
canım zaman ne çabuk geçmiş (gerçi şuan bana zamöan geçmiyo gibi bi 30 lara gelseydim diyorum ama )
o güzel güne ne kalmış
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
kolay doğumlar diliyorum
darısı hepimizin başına sağlıcakla inşallah
kuşum benim sağol.Dorukcum topİĞİmİzİn bİrtane nohutu dÖrt gÖzle senİ beklİyoruz saglıkla gel damadım
sağol canım .sende bebişimize iyi bak .bu güzel günler geriye gelmiyo.ablacım az kaldı sağlıkla alacaksın işallah bebişini kucağına teyzeleri yemiş doruğu ya kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5 şafak 6
doruk ve bitanecik annesi teyzelerinin herzaman dualarında rabbim hayırlı doğumlar nasip eder inşallah doruğu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim ilk öpücük teyzelerinden gelecek doğduğuna opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
amin canım sağolasın .
sana da az kaldı
sağlıkla gelsin miniklerimiz inşalah