5 ekim 2009 da nohutum dünyaya gelecek.

Sağlıkla mutlulukla kucağın al canım
amiğn canım inşallah .

saglıkla kucagına alırsın ınsallah..
5 ekım esımın dogum gunu...esım gıbı sakın olur ınsallah :))
amin canım .
eşine benzesin o zaman :kedi:
eşininde şimdiden doğum günü kutlu olsun .
canım allah saglıklı bır sekılde bebegını kucagına almayı nasıp etsın ben de senın gıbı son gun o tarıhı beklıyorum bende 39+1 haftalık hamıleyım ama ne sancım var nede suyum geldı anlamadım neden boyle hıc bır belırtı yok yanı ruhsal yonden cok sıkıntılı bır donem gecırıyorum bır de ılk bebegım cok merak tan olsa gerek bekleme sabrım kalmadı sen kac haftalık hamılesın

canım ben 38 haftalığım .
benim de ilk bebeğim ama benim sezeryan olucak o yüzden tam tarihi biliyorum .
sende bebeğinde sağlıkla kurtulursunuz inşallah

sağlıkla kollarınıza almayı nasip etsin rabbim ablacım
darısıda bizlrin başına inşallah

canım dorugumuz burda bizimle büyüdü simdi hayata ve bize merhaba dicek hosgeliyosun bebegim aramıza umarım annenin gülen yüzü gibi ömrün olur yüzün hep güler

beryalciğim hayırlısıyla sağlıkla gelsin doruk bebek :Saruboceq:eek:puyorumnanaktan

canım arkadaşım bebeğini sağlıkla kucağına almanı diliyorum darısı başıma inşallah...

günaydın ablacım nasılsın doruk nasıl
iyiyim tatlım sen nasılsın
çok teşekkür ederim teyzesi
canım dorugumuz burda bizimle büyüdü simdi hayata ve bize merhaba dicek hosgeliyosun bebegim aramıza umarım annenin gülen yüzü gibi ömrün olur yüzün hep güler

amin canım .
rabbim sana da nasip etsin inşallah

Canım sağlıkla gelicek küçük sapımız hepimizi dudağımızdan öpücek hihihihihihi
paşam sağlıkla gel...........

beryalcımm kuzularımız nasipse aynı gün gelecekler bakalım sağlıkla inş. opuyorumnanaktan

T511.JPG

bunlar çok güzel ablam oğluşunada farklı renginden mi alsak

canım sağlıkla gelicek küçük sapımız hepimizi dudağımızdan öpücek hihihihihihi
paşam sağlıkla gel...........

evet canım benim
inşallah sağlıkla doğsunda
öpecek hepinizin dudağından çapkın oğluşum

beryalcımm kuzularımız nasipse aynı gün gelecekler bakalım sağlıkla inş. opuyorumnanaktan

evet canım ne mutlu bize ki aynı gün aynı saatlerde kuzularımızı kucağımıza alıcaz
rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah :emir_bebek:

ayy canım benimm nasıl duyygulandımm bilemzsin...sayılı günler bi çırpıda gelip geçti .
5 gün sonra kollarına alıcannn... ALLAH KOLAYLIK VARSİN.

Canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Bakalım bizim küçük hanım ne zaman teşrif edecek.Ne güzel en azından sen ne zaman kavuşacağını biliyosun ne güzel...Bende artık sabırsızlanıyorum bir an önce doğsun istiyorum.

X