- 14 Mayıs 2009
- 631
- 8
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlı haberlerle gel canımamiin canım ben de yarın gidecem doktora insallah..bakacak gün verecem artık gelmezse bi hafta içinde dedi suni sancıyla dogurturum dedi ama ben korkuyorum ..belki bana da 5 ekim der:))))) bakalım hayırlısı olsun hayırlısıyla gelsinler insallah...opuyorumnanaktan
amin canım sağolcanım Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin opuyorumnanaktan
hepimiz sağlıkla alırız inşallah...
Allah isteyen herkese tattırsın...
Allah her ikinizind yardımcısı olsun. inş. sağlıkla hiç sorunsuz kucağına alırsın prensini.dualarımız seninle :)
beryalcim ALLAH kolaylık versin canım
inşallah sağlıkla doruğumuzu kucağına alırsın
yakışıklı bir delikanlı geliyo heeyyyytttt maşallah
allah yardimcin olsun insallah saglicakla kucaklarsin oglunu:Saruboceq:
doruk paşam nohutum sağlıkla gel teyzem anneni üzmeden gel heyecanla seni bekliyoruz oğlum saçını başını düzelte gel kızlar seni bekliyor
toprağım beryalim canımsın dualarımızdasın nohutu öyle bir benimsemişimki rüüyalarıma bile girecek kadar inan en az senin kadar heyecanla bekliyorum paşayı rabbim hayırlı ve kolay doğum nasip etsin inşallah
yerim ben onun yanaklarını
ellerini kollarını bacaklarını
bende heyecan yaptım bak şimdi ben doğurcam sanki kaydirigubbakcemile3
paşammm
teyzesinin gülü sağlıkla gel
gülerek gel annene babana teyzlerine
seni çok seviyorummmm
çok teşekkür ederim canımsağlıkla gelsin inşllhh..evinize huzur,bereket getirsin...şimdiden tüm ailenize hayırlı olsun....
amin canım darısı senin başına inşallahAllah Saglikla kucagina almayi nasip etsin canim.
CANIM İNŞ. SAĞĞLIKLA AL KUCAĞINA MELEĞİNİ TATLIMM opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
beryalcım allahım minnoşonu sana babasına bağişlasın bıtanem dualarımız senınle ama söylım hemen doruğumuzun resmını ıstıyoruz allahın izniyle.
canım hayırlısıyla alırsın inşallah kucağına:Saruboceq:
amin canım dualarını eksik etme bizden teyzesi
allah sanada yaşatsın bu güzellikleri inşallah
Beryalim heyecanini cok iyi anliyorum cunku benimde 6 yildir bekledigim bebegim geliyor Allahin izniyle..uzun bir bekleyis ve umutsuzluk sonunda bebislerimize kavusucaz insallah...insallah saglicakla kucagimiza aliriz...darisi olmayanlarin basina insallahhh........