5 ekim 2009 da nohutum dünyaya gelecek.

beryalcim ALLAH kolaylık versin canım
inşallah sağlıkla doruğumuzu kucağına alırsın
yakışıklı bir delikanlı geliyo heeyyyytttt maşallah :nazar:

amiin canım ben de yarın gidecem doktora insallah..bakacak gün verecem artık gelmezse bi hafta içinde dedi suni sancıyla dogurturum dedi ama ben korkuyorum ..belki bana da 5 ekim der:))))) bakalım hayırlısı olsun hayırlısıyla gelsinler insallah...opuyorumnanaktan
hayırlı haberlerle gel canım
belki aynı gün doğum yaparız .
allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
canım Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin opuyorumnanaktan

hepimiz sağlıkla alırız inşallah...

Allah isteyen herkese tattırsın...
amin canım sağol
çok teşekkür ederim
Allah her ikinizind yardımcısı olsun. inş. sağlıkla hiç sorunsuz kucağına alırsın prensini.dualarımız seninle :)

amin canım
allah razı olsun

beryalcim ALLAH kolaylık versin canım
inşallah sağlıkla doruğumuzu kucağına alırsın
yakışıklı bir delikanlı geliyo heeyyyytttt maşallah :nazar:

amin canım dualarını eksik etme bizden teyzesi
allah sanada yaşatsın bu güzellikleri inşallah :emir_bebek:

doruk paşam nohutum sağlıkla gel teyzem anneni üzmeden gel heyecanla seni bekliyoruz oğlum saçını başını düzelte gel kızlar seni bekliyor

toprağım beryalim canımsın dualarımızdasın nohutu öyle bir benimsemişimki rüüyalarıma bile girecek kadar inan en az senin kadar heyecanla bekliyorum paşayı rabbim hayırlı ve kolay doğum nasip etsin inşallah

kıyamam sana çok teşekkür ederim toprağım
zaten doruk hepimizin bebesi oldu topiğin yaramaz maskotu.
sizlerde onun annesi sayılırsınız.
acısıyla tatlısıyla ama güzel günleriyle bir hamileleiğin sonuna geliyorum .
allah izin verirse 6 gün sonra yavrum kucağımda olacak.
rabbim sana ve isteyen herkese nasip etsin inşallah.
yerim ben onun yanaklarını
ellerini kollarını bacaklarını
bende heyecan yaptım bak şimdi ben doğurcam sanki kaydirigubbakcemile3
paşammm
teyzesinin gülü sağlıkla gel
gülerek gel annene babana teyzlerine
seni çok seviyorummmm

canım benim heyecan yapacan tabi
teyze oluyon kolaymı.
hepimizin oğluşu o
çapkın nohut öpüyo seni teyzesi.Şeniz

sağlıkla gelsin inşllhh..evinize huzur,bereket getirsin...şimdiden tüm ailenize hayırlı olsun....

CANIM ıNŞ. SAĞĞLIKLA AL KUCAĞINA MELEĞıNı TATLIMM opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

sağlıkla gelsin inşllhh..evinize huzur,bereket getirsin...şimdiden tüm ailenize hayırlı olsun....
çok teşekkür ederim canım
Allah Saglikla kucagina almayi nasip etsin canim.
amin canım darısı senin başına inşallah
CANIM İNŞ. SAĞĞLIKLA AL KUCAĞINA MELEĞİNİ TATLIMM opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

canım benim beraberdik hamileliğimizde yavrularımızı da büyütürkende yine birlikte olalım inşallah .rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
darısı başına kuşum

beryalcım allahım minnoşonu sana babasına bağişlasın bıtanem dualarımız senınle ama söylım hemen doruğumuzun resmını ıstıyoruz allahın izniyle.

beryalcım allahım minnoşonu sana babasına bağişlasın bıtanem dualarımız senınle ama söylım hemen doruğumuzun resmını ıstıyoruz allahın izniyle.

teşekkür ederim canım sağol
inşallah hastaneden çıkalım hemen eklerim

saglıkla kucagına alırsın ınsallah..
5 ekım esımın dogum gunu...esım gıbı sakın olur ınsallah :))

amin canım dualarını eksik etme bizden teyzesi
allah sanada yaşatsın bu güzellikleri inşallah :emir_bebek:

canım ne demek herzaman rabbim sağlıkla nohutumu kavuştursun inşallah
bizde o günleri görürüz inşallah ALLAH yardımcın olsun canıım :1hug:

Beryalim heyecanini cok iyi anliyorum cunku benimde 6 yildir bekledigim bebegim geliyor Allahin izniyle..uzun bir bekleyis ve umutsuzluk sonunda bebislerimize kavusucaz insallah...insallah saglicakla kucagimiza aliriz...darisi olmayanlarin basina insallahhh........

Beryalim heyecanini cok iyi anliyorum cunku benimde 6 yildir bekledigim bebegim geliyor Allahin izniyle..uzun bir bekleyis ve umutsuzluk sonunda bebislerimize kavusucaz insallah...insallah saglicakla kucagimiza aliriz...darisi olmayanlarin basina insallahhh........

amin canım benim .
bende 4 yıl sonra kavuşacağım inşallah meleğime.rabbim bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin .

X