5 dk süren ilişki normal midir?

Ben de çok istekli bir kadın olduğum için hemen tahrik olurum ve 5 dakikada orgazm da olurum. Maalesef kadınların çoğu olsa bile zorla orgazm olduğu için sizi anlayamamış. Eşiniz rahatlıyor, siz rahatlıyorsunuz sorun yok. Saatlerce yapıp zevk alamayanlar var

Ben de çok istekli bir kadın olduğum için hemen tahrik olurum ve 5 dakikada orgazm da olurum. Maalesef kadınların çoğu olsa bile zorla orgazm olduğu için sizi anlayamamış. Eşiniz rahatlıyor, siz rahatlıyorsunuz sorun yok. Saatlerce yapıp zevk alamayanlar var
Ben de istekli bir kadınım, yarım saatte kaç kere orgazm olduğumu sayamıyorum. Ve 5 dk dişimin kovuğuna gitmez.

Gecenin bir yarısı konuyu okuduktan sonra cesaret toplayıp sormak isterim ön sevişme hariç birleşme süresinin ne kadar olması gerekiyor eğer beni de dalgaya alacaksanız hiç cevaplamayın şimdiden teşekkür ederim

Gecenin bir yarısı konuyu okuduktan sonra cesaret toplayıp sormak isterim ön sevişme hariç birleşme süresinin ne kadar olması gerekiyor eğer beni de dalgaya alacaksanız hiç cevaplamayın şimdiden teşekkür ederim
5 dkdan daha uzun. Ama herkese gore degisir.

E tecrübesizim yazmışsınız hemde 2 defa. Belkide karıştırıyorsunuzdur olabilir. Ayıpta değil.
Yani o Azer Bülbül gibi titremeleri yaşıyormusun?yada, gözlerin açıkken göz bebeğinin yukarı kaymasıyla beraber anlık(5 saniye) geçici körlük yaşayıp o anda da ağzın açılıyor mu?🤣🤣🤣 bu yaşananlardan sonra kalbin güm güm atıyor mu?
Haha gece gece sesli guldum ya boyle tarif duymamistim yarilcam))))

5 dkdan daha uzun. Ama herkese gore degisir.
Ozaman şunu mu anlamamamız gerekiyor her bireyin cinsel hayatı kendine göre değişkenlik gösterebilir zaman mefrumuna takılmamak gerek ama arkadaşların muhabbetlerinde 30 dk olduğu duyunca ben şaşırıyorum bizim 9-15 dk arası bişey bu normal midir

Back
X