- 14 Kasım 2008
- 288
- 6
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben acıyorum normal olarak ama hamuru yapınca biraz bekletiyorum eger eklemem gerek bişi varsa pudra sekeri değilde nişastayla acıyorum pudra sekeri dahada yumusatır cunku
sadece pastaya 250gr mı kulanndın uf kara kara nasıl yapacağımı düşünüyordumki tarifin yetişti cumartesi nişan var akşam nasıl ne zaman yapsam erir falanopuyorumnanaktanmı şimdiden yardımın için teşekkkürler
peki onları dolaptamı bekletmeyim akşam yaparsam bide kurabiyelere elbise ve smkin şekli vericem siyah beyaz ve pembe olmasını istiyorum boyayı ne renk almakıyım
canım beyazdamı almam gerekli bide kalpli kalıpla yapayım dedim... üstüne isimlerini nasıl yazabilirim bifikrin varmı bide denediğin kurabiye tarifi varmı ş.hamuru uygulayabilecem
you know arkadaşım yardımların için çooook teşekkürler harika kurabiyelerim oldu sayende paket yapıp nişanda bu akşam dağıttık gerçekten harikaydılar ve çok lezzetli .................ve artık hevsimde geçti enazından tariflere bakmaktan vazgeçerim hep ay bi yapsam demektende kurtuldum ha bide siyah diye aldığım boya mor çıktı ama yinede güzellerdi kıvamı falan harika hakkaten hamur oluyor lokumdan bu ilginçve süperdi. tavsiyem heveslenenler korkmadan denesin hatta kurabiyemin lezzetide nefisti kurabiyem ise pastacı burcunun yılbaşı kurabiye tarifiydi onuda tavsiye ederim