Kekler - Pastalar 5 Dakikada Şeker Hamuru Tarifi ve Örnekleri (Resimli)

you_know canım tarif için teşekkür ederim, şeker hamuru tariflerine baktğımda hep malzemesi zor olan şeyleri eklemişlerdi. bu süper oldu :)

geçen hafta denedim bu hamuru, tadı çok güzeldi, lakin açması şekil vermesi zor oldu. belki dolapta yarım saat bekletsem bu kadar zor olmayacaktı. önce nişasta ile açmayı denedim olmadı, sonra pudra şekeri ile denedim açıldı.
siz açarken nasıl yaptınız bunu merak ettim?

ben acıyorum normal olarak ama hamuru yapınca biraz bekletiyorum eger eklemem gerek bişi varsa pudra sekeri değilde nişastayla acıyorum pudra sekeri dahada yumusatır cunku

ben acıyorum normal olarak ama hamuru yapınca biraz bekletiyorum eger eklemem gerek bişi varsa pudra sekeri değilde nişastayla acıyorum pudra sekeri dahada yumusatır cunku

belki de o yüzden zorlandım teşekkür ederim canım :)
yine de güzeldi şekli filan :)

arkadaşım tarif için teşekkürler ben kardeşimin nişanına sürpriz kurabiye ve pasta yapmak istiyorum acaba sen bir pastayı kaplarken kaç lokum kullandın

şimdi lokuma göre değişiyor canım bazen çok küçük parçalı oluyor lokumlar bazen büyük bide ben ince acıyorum kaplama hamurunu tarifteki ölcü yeterli ama göz kararıda yapabilirsin sonucta lokumu hamur haline getiriyorsun artma veya azalma olmuyor hamurda ama yapınca bekletmemeni tavsiye ederim kuruma yada erime yapıyor mesela bugun akşamdan yap sabah kullan öyle

ama sen hem pasta kaplayıp süsleyeceksin hemde kurbiye bence 1 kilo yada 750 gr lokum kullanmalısn

canım teşekkür ederim yani kurabiyeleri akşamdan hazırlasam olur öylemi yada hamuru hazırlasam olur mu.......canım bide kurabiyelerin üstüne beyaz ve siyah kullaanmak istiyoum gelinlik ve smokin şekli vermeye çalışacağım sadece siyah g.boyası alsam olurmu ha bide pembe düşünüyorum oun için kırmızımı almalıyım:hooray:

sadece pastaya 250gr mı kulanndın uf kara kara nasıl yapacağımı düşünüyordumki tarifin yetişti cumartesi nişan var akşam nasıl ne zaman yapsam erir falanopuyorumnanaktanmı şimdiden yardımın için teşekkkürler

sadece pastaya 250gr mı kulanndın uf kara kara nasıl yapacağımı düşünüyordumki tarifin yetişti cumartesi nişan var akşam nasıl ne zaman yapsam erir falanopuyorumnanaktanmı şimdiden yardımın için teşekkkürler

hava sıcak şimdi erime olasılıgı yüksek mesela yarın kullanacaksan bugun akşamdan yapmalısın seker hamuru cok beklemez zaten sen cok yapacaksın dediğim gibi 750 gr yada 1 kilo lokum yeter

peki onları dolaptamı bekletmeyim akşam yaparsam bide kurabiyelere elbise ve smkin şekli vericem siyah beyaz ve pembe olmasını istiyorum boyayı ne renk almakıyım

peki onları dolaptamı bekletmeyim akşam yaparsam bide kurabiyelere elbise ve smkin şekli vericem siyah beyaz ve pembe olmasını istiyorum boyayı ne renk almakıyım

e canım siyah beyaz pembe istiyorsan siyah beyaz pembe almalısın ama eger gül lokumu kullanırsan pembe almana gerek yok ya şimdi hava sıcak aslında dolapta beklet daha iyi olur ama gece gec yapmalısın peki elbise ve smokin kalıpların varmı yoksa işin zor

canım beyazdamı almam gerekli bide kalpli kalıpla yapayım dedim... üstüne isimlerini nasıl yazabilirim bifikrin varmı bide denediğin kurabiye tarifi varmı ş.hamuru uygulayabilecem

Son düzenleme:
canım beyazdamı almam gerekli bide kalpli kalıpla yapayım dedim... üstüne isimlerini nasıl yazabilirim bifikrin varmı bide denediğin kurabiye tarifi varmı ş.hamuru uygulayabilecem

bildigimiz kurabiyelerede uygularsın biraz sert olsun yeter onun için ayrı tarif yazmıstım kurabiyelerde oradan bulursun evet canım beyazda alman gerekli cunku hamur ten rengi sarımsı oluyor tam beyaz olmuyor ama eğer gul lokumu alırsan pembe almana gerek kalmaz isimleri yazman için takım var onu alırsan tek tek harflerle yazabilirsin ama kürdanlada yapabilirsin fakat seker hamuru o kadar oynamaya müsait bişi değil

you know arkadaşım yardımların için çooook teşekkürler harika kurabiyelerim oldu sayende paket yapıp nişanda bu akşam dağıttık gerçekten harikaydılar ve çok lezzetli .................ve artık hevsimde geçti enazından tariflere bakmaktan vazgeçerim hep ay bi yapsam demektende kurtuldum ha bide siyah diye aldığım boya mor çıktı ama yinede güzellerdi kıvamı falan harika hakkaten hamur oluyor lokumdan bu ilginçve süperdi. tavsiyem heveslenenler korkmadan denesin hatta kurabiyemin lezzetide nefisti kurabiyem ise pastacı burcunun yılbaşı kurabiye tarifiydi onuda tavsiye ederim

you know arkadaşım yardımların için çooook teşekkürler harika kurabiyelerim oldu sayende paket yapıp nişanda bu akşam dağıttık gerçekten harikaydılar ve çok lezzetli .................ve artık hevsimde geçti enazından tariflere bakmaktan vazgeçerim hep ay bi yapsam demektende kurtuldum ha bide siyah diye aldığım boya mor çıktı ama yinede güzellerdi kıvamı falan harika hakkaten hamur oluyor lokumdan bu ilginçve süperdi. tavsiyem heveslenenler korkmadan denesin hatta kurabiyemin lezzetide nefisti kurabiyem ise pastacı burcunun yılbaşı kurabiye tarifiydi onuda tavsiye ederim

afiyet olsun canım keske fotosunu cekseydn merak ettim

X