- 31 Ocak 2012
- 4.001
- 9.178
Sunumların ve tariflerin çok güzel canım , 1.lik yakındırBu da gol olmadı ben yemeği yapayım yarin
Hızlandırmak lazım amaSunumların ve tariflerin çok güzel canım , 1.lik yakındırben 1.5 yıldır katılıyorum, 2 kere kazandım çok şükür, hem de kankasız , tek bir tanıdık oyu olmadan Pes etmeyip ,hakedince geliyor bir şekilde
Hepten kaçırmiyim üç beş oy veren bulmuşumHemen yönlendireyim
Yok yok, iyi böyle canım, içim çok rahat böyle olduğu içinHızlandırmak lazım ama
Benimde yokYok yok, iyi böyle canım, içim çok rahat böyle olduğu içinkatıla katıla pekiştirmek, daha özenli hazırlanmak 1.lik getirince daha değerli oluyor
Aynı benim kafaSağlık olsun yarışmalar bahane yemek şahane
Biri küsecek bana. Neden o. Neden ben değil diyecek. Ne diyeceğim ? Çünküüüu hımmm ssseeyyyy .Onlardan birilerine verdiysen gerilim yok
Teşekkür ederimSunumların ve tariflerin çok güzel canım , 1.lik yakındırben 1.5 yıldır katılıyorum, 2 kere kazandım çok şükür, hem de kankasız , tek bir tanıdık oyu olmadan Pes etmeyip ,hakedince geliyor bir şekilde
Ayy hic güleceğim yoktuBiri küsecek bana. Neden o. Neden ben değil diyecek. Ne diyeceğim ? Çünküüüu hımmm ssseeyyyy .
En iyisi alfabetik sıraya göre vereyim.Gerçek isimlere göre...
Bu durumda Filizim adın Cevriye olaydı oyum sanaydi ama değil. Yapacak birşey yok. Tamam bu iyi geliyor kulağa.
Takım arkadaşlarınıza değilde en beğendiğinize verseniz adaletli olsakBiri küsecek bana. Neden o. Neden ben değil diyecek. Ne diyeceğim ? Çünküüüu hımmm ssseeyyyy .
Bu durumda Filizim adın Cevriye olaydı oyum sanaydi ama değil. Yapacak birşey yok. Tamam bu iyi geliyor kulağa.
Sen bizim sultanımızsınBenimde yok
Sağ ol canımSen bizim sultanımızsınsen ekmeğe yağ sürsen bile bir sürü oy gelir sunumların çok güzel , tariflerin de çok emekli ve güzel oluyor her zaman canım
Canim rica ediyorum bana verme oyunu olurmuBiri küsecek bana. Neden o. Neden ben değil diyecek. Ne diyeceğim ? Çünküüüu hımmm ssseeyyyy .
Herkes istediği tarifleri alıyor, sen kalanlardan kendine seçiyorsun, yine de efsane şeyler çıkarıyorsun, arada bir olur tabi istisnalarSağ ol canımBazen patlıyor ama
Bu hafta becerirsem yine patlayabilirim
Banada vermeyebilir hic sorun değil kiBak rahatladın diğer 2 takım arkadaşın kaldı
Bu sefer isteyen olmadıHerkes istediği tarifleri alıyor, sen kalanlardan kendine seçiyorsun, yine de efsane şeyler çıkarıyorsun, arada bir olur tabi istisnalar