Benimde kızım 5aylık gündüzleri 3uyku yaptırıyorum sabah 7de uyanıyo uyku gerilemesinden dolayı her gün yatcagı vakit cok degişiyo ama ven 7bucukta odaya giriyorum 8 9gibi uyumus oluyo. Genelde cogu zaman geri uyanıyo yarım saate geri yatırıyorum odadan cıkarmadan ısık acmadan konusmadan. Böylelikle gece de uyandıgında sadece karnını doyurmak için uyanıp uykuya devam ediyo. Tabi her cocuk farklıdır aşıdır ataktır cok etkileniyolar malesef
kesinlikle tecrübelediğim kadarı ile gündüz uykusunu yapan bebek gece uykusunu güzel kaliteli yapıyo. Erken uyanıyosa gündüz uykusundan uyutmayı deniyo musunuz geri aynı destek ile. Ben genelde kucakta pıspıslıyorum ninni söylüyorum bazen cocuk sarkıları söylüyorum sakinlestiriyorum bizimde bu ara uykularımız kısa. Sabah uyanınca da hemen 1saat olmadan bizimde uykumuz geliyo ama ben 2saat bekletiyorum uykuları kaymaması için. 7de uyanıyosa 9da ilk uyku. İkinci uykuyu 12bucuk civarı, üçüncü uykuyu 4te yatırıp 5olmadan kalkıyo genelde. 40dk 50dk uyuyo bizim kızda. Allah yardımcınız olsun