• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 aylık yavrum cennete uçtu..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tam şuramda Hâfız.
Birşey var canımı acıtan..
Sanki dünyanın bütün yükü bendeymiş gibi..

Allahim karnindaki bebegine saglik sihat wersin.
Durumun cok zor tarifsiz..
Allahim yar ve yardimcin olsun.
Allaha emanet ol.

Allah sabır versin dualarımız seninle. Allaha isyan etme, buda bir imtihan inşallah cennette buluşursunuz.

Rabbim yavrumu bize şefaatçi etsİn inş. Çok özledim kuzumu:14:
Allahim karnindaki bebegine saglik sihat wersin.
Durumun cok zor tarifsiz..
Allahim yar ve yardimcin olsun.
Allaha emanet ol.

Amin..Allah razı olsun.. duaya çok ihtiyacımız var ailecek..

Basiniz sagolsun cok uzuldum Allahim kizinizi size bagislasin sanirim hamilesiniz insallah nurtopu gibi saglikli bir oglunuz olur
Bol bol duanizi edin sinavdan sinava giriyoruz Rabbim tarafindan insallah hepimiz sinavimizi geceriz

Annemmmm canım çok yanıyor.. nasıl özledim bir bilsen... :14::14:

Allah sabırlar versin başınız sağolsun
diğer çocuklarınızı mutlulukla büyütün inşallah... sizi ve ailenizi kazadan beladan korusun Rabbim

17 temmuzda OĞLUMU CENNETE
yolladım... Yavrumun kıyafetlerine baktıkça içimde kıyametler kopuyor. Tıpkı 17 temmuzda koptuğu gibi.. Arkadaşlar acım çok büyük ben oğlumu Hollanda'da kaybettim. Yastıgında yüzüstü dönmüş boğulmuş.. Türkiyeye geldim Kırıkkale'de memlekete defnettik cenazdene gelirken eniştem kaza yaptı.. Annemi ablamı kaynımı kaybettim.. içinde kuzenim ve kuzenimin 5 yaşındaki kızıda vardı..imtihanımız çok büyük.. Rabbim sabrımızı veriyor çok şükür..

2.5 yaşında bir kızım var adı Dila.. O benim yaşama sevincim oldu.. O yavrum olmasa napardım bilmiyorum gerçi şimdi ne yapıyorsam o zamanda aynısnı yapardım.. Sabrederdim...O ayet boşuna müjdelenmedi.. Allah sabredenlerle beraberdir..

allahım sabır versin kardesim sana melegin seni cennette beklior olack

Yarin Yigitimin kardesini gormeye gidiyoruz.. Allahim nolur bu sefer de ayni seyleri yasatma.. yasadigim acilar bana yeter... :14:

Her saat başı sevinçle sesine uyanmayı özledim.. Anneciğim benimle konuş, benimle oyna der gibi bakan gözlerini özledim..

Gülünce gamzelerinden öpmeyi özledim.. Güzelliğine hayran kalırken, seni yaratan kim bilir ne kadar güzeldir demeyi özledim..

Cennet kokulu meleğim ben seni çok özledim...

(Emine Şahin Ertaşkın)

Allah sabır versin
başka şeyler yazmak isterdim
acınızı bölmek paylaşmak
ama tıkandım
yutkunamadım bile
siz gerçekten güçlü birisiniz

Buğün sen dogmuştun kuzumm.. 1. Yaşında olacaktın nasibimde vardin yok oldun.. kaydın gittin ellerimden.. acını bıraktın ardında.. ağlıyorum annem dayanamıyorum bazen nolur üzülme sen ben götürdüklerine de ağlıyorummm...

Mahvettin beni sürmeli...
Seni çok eskiden tanıyorum. Makyajdan...
Allah sabırlar versin,dilerim ki gelecek olan bebeğin sana ve ailene huzur,mutluluk ve oğlunun kokusunu,anneciğinin şevkatini getirir :50:

Mahvettin beni sürmeli...
Seni çok eskiden tanıyorum. Makyajdan...
Allah sabırlar versin,dilerim ki gelecek olan bebeğin sana ve ailene huzur,mutluluk ve oğlunun kokusunu,anneciğinin şevkatini getirir :50:

:14::14: Uyeligini gorunce hemen tanidim zaten.. Allah razi olsun canim.. Ne diyim amin... insaallah dogacak olan yavrum yigitimin kokusunu getirir...:14::14:

:14::14: Uyeligini gorunce hemen tanidim zaten.. Allah razi olsun canim.. Ne diyim amin... insaallah dogacak olan yavrum yigitimin kokusunu getirir...:14::14:

Canım sen çok hakikatli birisin. Dediğin gibi hepsi bir sınav.
Allah eşine,kızına ve yeni doğacak bebeğine uzun ve sağlıklı ömürler versin.
Dua edicem hep :48:

17 temmuzda OĞLUMU CENNETE
yolladım... Yavrumun kıyafetlerine baktıkça içimde kıyametler kopuyor. Tıpkı 17 temmuzda koptuğu gibi.. Arkadaşlar acım çok büyük ben oğlumu Hollanda'da kaybettim. Yastıgında yüzüstü dönmüş boğulmuş.. Türkiyeye geldim Kırıkkale'de memlekete defnettik cenazdene gelirken eniştem kaza yaptı.. Annemi ablamı kaynımı kaybettim.. içinde kuzenim ve kuzenimin 5 yaşındaki kızıda vardı..imtihanımız çok büyük.. Rabbim sabrımızı veriyor çok şükür..

2.5 yaşında bir kızım var adı Dila.. O benim yaşama sevincim oldu.. O yavrum olmasa napardım bilmiyorum gerçi şimdi ne yapıyorsam o zamanda aynısnı yapardım.. Sabrederdim...O ayet boşuna müjdelenmedi.. Allah sabredenlerle beraberdir..

Başınız Sağolsun..

Canım hamileymissin çok sevindim:nazar: inşallah bu kuzunu saglikli sihhatli kucagina alırsın.Rabbim uzun uzun ömürler yazsın insallh..Dualarımdasın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X