5 aylık yavrum cennete uçtu..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

SuRMeLi66

CANIMIN 3Ü KIZLARIM 👭 👱‍♀️
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2009
6.151
5.671
398
17 temmuzda OĞLUMU CENNETE
yolladım... Yavrumun kıyafetlerine baktıkça içimde kıyametler kopuyor. Tıpkı 17 temmuzda koptuğu gibi.. Arkadaşlar acım çok büyük ben oğlumu Hollanda'da kaybettim. Yastıgında yüzüstü dönmüş boğulmuş.. Türkiyeye geldim Kırıkkale'de memlekete defnettik cenazdene gelirken eniştem kaza yaptı.. Annemi ablamı kaynımı kaybettim.. içinde kuzenim ve kuzenimin 5 yaşındaki kızıda vardı..imtihanımız çok büyük.. Rabbim sabrımızı veriyor çok şükür..

2.5 yaşında bir kızım var adı Dila.. O benim yaşama sevincim oldu.. O yavrum olmasa napardım bilmiyorum gerçi şimdi ne yapıyorsam o zamanda aynısnı yapardım.. Sabrederdim...O ayet boşuna müjdelenmedi.. Allah sabredenlerle beraberdir..

Son düzenleme:
yolladım... Yavrumun kıyafetlerine baktıkça içimde kıyametler kopuyor. Tıpkı 17 temmuzda koptuğu gibi..

Yiğit'im in kardeşi olsa acısını dindirir mi? Ablasına bir kardeş daha gelir mi.. Kararsızım.. BIR OĞLUM DAHA OLSA KEŞKE.. Arkadaşlar acım çok büyük ben oğlumu Hollanda'da kaybettim. Yastıgında yüzüstü dönmüş boğulmuş.. Türkiyeye geldim Kırıkkale'de memlekete defnettim cenaze gelirken eniştem kaza yaptı.. Annemi ablamı kaynımı kaybettim.. Acımı hafifletir mi sizce? :50::14:

Sürmelim.canım arkadaşım.her zaman duaediyorum.Aacını hiç unutmuycaksın.hep kaıbinde kalıcak.ama yıllar hafifleticek.eğer kendini hazır hiss ediyorsan.niyede olmasın.yenı can gelsin.Allah ona sizlere mutlu uzun ömürler versin.yeni bir güzel habere ailecek ihtiyacin ız olduğunuzu düşünüyorum...

Başınız sağolsun. .
Allahım yar ve yardımcınız olsun

Cok zor yasadiginiz durum:50:
Insan unutmuyor sadece bu acıyla yaşamayı öğreniyormus
Allahim varolan ve ins zamani geldiğinde dogacak olan evlatlarıniza uzun omurler versin

canım benim... başın sağolsun.
ama sen en güzel sonucu çıkartmışsın zaten.
sabretmek...
nekadar zor da olsa sen bunu yapabilmişsin. emin ol mükafatını da alacaksın.
Rabbim sizleri ebedi alemde biraraya getirsin inşallah.

Allah çekemeyecegi yükü vermezmiş.kuluna.. Elbette sabrinizi da.verir. Başınız sağolsun Allah mekanlarını.cennet etsin.. Eğer kendinizi hazır hissediyorsaniz belki iyi gelir yeni bir bebek size..

yolladım... Yavrumun kıyafetlerine baktıkça içimde kıyametler kopuyor. Tıpkı 17 temmuzda koptuğu gibi..

Yiğit'im in kardeşi olsa acısını dindirir mi? Ablasına bir kardeş daha gelir mi.. Kararsızım.. BIR OĞLUM DAHA OLSA KEŞKE.. Arkadaşlar acım çok büyük ben oğlumu Hollanda'da kaybettim. Yastıgında yüzüstü dönmüş boğulmuş.. Türkiyeye geldim Kırıkkale'de memlekete defnettik cenazdene gelirken eniştem kaza yaptı.. Annemi ablamı kaynımı kaybettim.. içinde kuzenim ve kuzenimin 5 yaşındaki kızıda vardı..imtihanımız çok büyük.. Rabbim sabrımızı veriyor çok şükür..

2.5 yaşında bir kızım var adı Dila.. O benim yaşama sevincim oldu.. O yavrum olmasa napardım bilmiyorum gerçi şimdi ne yapıyorsam o zamanda aynısnı yapardım.. Sabrederdim...O ayet boşuna müjdelenmedi.. Allah sabredenlerle beraberdir..

Bir bebeğim daha olsa Acımı hafifletir mi sizce? :50::14:

yaşadıgnız şeyler çok agır gercekten allahım kimseyi evlat acısıyla sınamasın ama ne güzel demişsiniz allah sabredenlerle beraberdir diye. gercekten cok ama çok güclü bi insansınız.
bence kendinizi hazır hissediyosanız bi bebeginiz olsun bakın o zaman onun sevinci bi nebzede olsa acınızı hafifletir. inşallah herşey gönlünüzce olsun:16:

Evlat acısı acıların en büyüğüymüş
Gönül aglar göz yasarırmıs
Imtıhanın cok büyük arkadasım okurken bu acılara nasıl katlandıgını düşündüm Allah sabrını arttırsın
Ne denir ki
Acın hafiflemez ama küllenir zamanla Dila kızına Allah uzun ömürler versin

Okudum ağlıyorum şuan allahım peygamber sabrı versin tevekkül etmenizde hoşuma gitti ben 3 evladımı ve babamı kaybettim allahım geçinden versin ailem başımda kardeşlerim annem eşim bende şuan hamileyim Allah nasip kısmet ederse yavrumu bana bağışlarsa ne mutlu bana zor çok zor şuan konuşamıyorum kızlar Allah'a emanet olun

rabbim bol sabır versin, kalanlara uzun ömür sağlık versin inş. okurken içim cız etti, allah evlat acısını kimseye göstermesin inş. ayrıca sevdiklerinin acısını da, kendinizi psikolojik hazır hissediyorsanız yaşadıklarınızı az da olsa atlatabildiğiniiz i yeni bebeğe odaklanabileceğinizi düşünüyorsanız yeni bebek belki hafifletebilir acılarınızı.

Allah'ım sabır versin.

Mekanları cennet olsun inşallah.

İmtihan dünyasındayız.Ve senin imtihanın çok büyük. İçim acıyor bunu okuyunca.:50::50:

Hiç kimseyi geri getiremeyiz.:43:Sadece bo lbol dua ederek Allah a sıgınarak sabır dilemeliyiz.

Rabbim sana tekrar bir evlat nasip etsin. Acılarını bir nebze azalttsın inşallah.

:5:

Allahım sabrımızıda şükrümüzüde bol versin.. dayanması çok zor evlat acısı kadar zor bişey yok... çiğerimin yarısını söktüde götürdü yavrum.. kıyafetlerinin olduğu odaya giremiyorum.. dayanamıyorum Allahım nasıl bir imtihan verdin bizlere..:14::14:

Allahım sabrımızıda şükrümüzüde bol versin.. dayanması çok zor evlat acısı kadar zor bişey yok... çiğerimin yarısını söktüde götürdü yavrum.. kıyafetlerinin olduğu odaya giremiyorum.. dayanamıyorum Allahım nasıl bir imtihan verdin bizlere..:14::14:

sabretmesi zor evet birde annen ablan ne desem bilemedim canım yüreğim sızladı yemin ederimki
sabredenlerin mükafatıda büyük olur canım ne diyim
seni bu okuduklarımı unutmam imkansız artık
Allahtan sabır diliyorum senin için
Allahım kimsenin başınada vermesin desem alınmassın değilmi

Hayır Rabbim kimseye böyle bir acı yaşatmasın.. ama başa gelince sabrediyorsun başka yolu yok.. verirken iyide alırken kötü mü..:14::50:

Hayır Rabbim kimseye böyle bir acı yaşatmasın.. ama başa gelince sabrediyorsun başka yolu yok.. verirken iyide alırken kötü mü..:14::50:
canım güzel arkadaşım hep boğazım düğüm-düğüm acı haberini aldığımda yorumlarını okuduğumda ve senin acını tahmin edebilme zorluğu çeksemde :43::43::43::43: can kaybı :14: kayıp üstüne kayıp :14::14::14: çok zor bir imtihan Rabbim bol-bol sabır versin Diloşun sana hep dayanma gücü versin inşallah :43::43::43::43:

2004 yılında çok genç yaşta ablacığımı kaybettim :14::14::14::14::14: acısı hep kor gibi yaksa da :14::14::14:
16 haftalık gebeliğimde babacığımı kaybettim :14::14::14::14:

zor bomboş oluyorsun boşlukta gibi oluyorsun için yanıyor cızlıyor susmayan iç sesin acın anlıyor ve Rabbimden sabrına sabır ve dayanma gücü versin inşallahh hep duamdasın :14: ağlamaktan daha fazla yazamıyorum :50::43:

Yüce Rabbim size sabır versin:50: sözlerin kifayetsiz kaldığı, acıların ve imtihanın en zorunu yaşıyorsunuz, dualarım sizinle:(((

ben senın konunu bır yerde okumustum ama net degıldı Acılarınız cok buyuk
Allah sabırlar versın sıze
Tesellı edecek cumle bulamıyorum Allah sızlere uzun omurler versın

allah rahmet eylesin.rabbim sabır versin.o yavrunuz cennet kuşu olmuş ve siz cennete girmeden oı sizi kapıda beklermiş sizsiz içeri girmezmiş.inşallah sizinde cennet vesileniz olur.rabbim hayırlısını versin.kendinizi hazır hissediyorsanız neden olmasın.

Okudum ağlıyorum şuan allahım peygamber sabrı versin tevekkül etmenizde hoşuma gitti ben 3 evladımı ve babamı kaybettim allahım geçinden versin ailem başımda kardeşlerim annem eşim bende şuan hamileyim Allah nasip kısmet ederse yavrumu bana bağışlarsa ne mutlu bana zor çok zor şuan konuşamıyorum kızlar Allah'a emanet olun

aynen inanılmaz kötü oldum gözlerimden yaşları sakladım :((((

Allahım sabır versin Rabbbim verirse neden olmasın bir yavrunuz daha olsun inşallah.

:43::43::43::43::43:

Yiğit'im in kardeşi olsa acısını dindirir mi? Ablasına bir kardeş daha gelir mi.. Kararsızım.. BIR OĞLUM DAHA OLSA KEŞKE.. Arkadaşlar acım çok büyük ben oğlumu Hollanda'da kaybettim. Yastıgında yüzüstü dönmüş boğulmuş.. Türkiyeye geldim Kırıkkale'de memlekete defnettik cenazdene gelirken eniştem kaza yaptı.. Annemi ablamı kaynımı kaybettim.. içinde kuzenim ve kuzenimin 5 yaşındaki kızıda vardı..imtihanımız çok büyük.. Rabbim sabrımızı veriyor çok şükür..

Bir bebeğim daha olsa Acımı hafifletir mi sizce? :50::14:
hic tanımıyorum seni ve yazdiklarini okurken ben böyle derinden agliyorsam sen neler cekiyorsun kimbilir
ama oyle büyük bir kalbin varmis ki öyle sabirla yogrulmussun ki onunde saygiyla egiliyorum arkadaşım
yuce allahtan imtihaninin bitmis olmasini ve dilek kapinin acilmis olmasini diliyorum...
allah yardimcin olsun:29:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X