Çocuk Hastalıkları 5 aylik oglum dogdugundan beri hep agliyor uyumuyor

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

melinda92

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2017
4
1
32
5 aylik oğlum var doğduğundan beri hep huzursuz hep ağlıyor yersiz yere De ağlıyor uyumuyor aslında uyumayabilir ama bari aglamasa ama normal bebekler gibi ağlamıyor örneğin altını degistirirken bile ağlıyor kıyafetini degistirirken uyutmaya çalıştığımda bir yandan emdiği tutuyorum bir yandan ellerini diğer yandan bacaklarini tutmam gerekiyor çok hareketli salliyorum yatiriyoeum 5 dakika sonra uyanıyor kesinlikle 2 dakika bile sağa sola bakinmiyor yatirdigimda hemen ağlıyor 5 dk da 10 defa atıyor belki çevremdekiler de Allah sana sabır versin çok zor bebek hiç durmuyor sakın değil diyorlar kucağıma alıyorum ağlıyorum pozisyon değiştiriyorum memnun değil ağır da kilosu maşallah belim omuzlarım sirtim ayaklarım ağrıyor gerçekten çok zor ne yapicam Bilmiyorum

Melinda blau Bebek bakim çözümleri ve Adem Güneş guvenli baglanma kitaplarini eger okumadıysanız okumanızı tavsiye ederim. Mutlaka sebebi bulursunuz. Tabikii fiziksel bir sorunu yoksa yani reflü vs gibi .
Reflüsü olmadığından emin olmalisiniz

5 aylik oğlum var doğduğundan beri hep huzursuz hep ağlıyor yersiz yere De ağlıyor uyumuyor aslında uyumayabilir ama bari aglamasa ama normal bebekler gibi ağlamıyor örneğin altını degistirirken bile ağlıyor kıyafetini degistirirken uyutmaya çalıştığımda bir yandan emdiği tutuyorum bir yandan ellerini diğer yandan bacaklarini tutmam gerekiyor çok hareketli salliyorum yatiriyoeum 5 dakika sonra uyanıyor kesinlikle 2 dakika bile sağa sola bakinmiyor yatirdigimda hemen ağlıyor 5 dk da 10 defa atıyor belki çevremdekiler de Allah sana sabır versin çok zor bebek hiç durmuyor sakın değil diyorlar kucağıma alıyorum ağlıyorum pozisyon değiştiriyorum memnun değil ağır da kilosu maşallah belim omuzlarım sirtim ayaklarım ağrıyor gerçekten çok zor ne yapicam Bilmiyorum
Bebeğinizin büyük ihtimalle kolik sancıları var.Benim yeğenim de böyle idi,çok zor bir bebeklik dönemi oldu.

İllaki doktora götürmüşsünüzdür. Bir çözüm yolu olmadı mı? Erkek Kardeşim de çok ağlarmış doğduğunda annem çok doktora götürmüş en son çiş yapamadığı yaparken çok zorlandığı ortaya çıkmış. Ona göre bir tedavi uygulanıp ağlaması kesilmiş.

Götürdüm tabiki doktorlar birseyi yok gazi çok ama çıkarabiliyor özel damla probiyotikli kullaniyoruz en son götürdüğüm doktor huyunuz böyle olabileceğini söyledi götürdüğüm başka Bi doktor da kolik gibi ağlıyor dedi ailem çok huysuz diyor herseyden rahatsız oluyor mama yerken telefonda yada evde birisiyle konuşunca bile ağlamaya başlıyor sinirleniyor

Götürdüm tabiki doktorlar birseyi yok gazi çok ama çıkarabiliyor özel damla probiyotikli kullaniyoruz en son götürdüğüm doktor huyunuz böyle olabileceğini söyledi götürdüğüm başka Bi doktor da kolik gibi ağlıyor dedi ailem çok huysuz diyor herseyden rahatsız oluyor mama yerken telefonda yada evde birisiyle konuşunca bile ağlamaya başlıyor sinirleniyor
Yaşından önce düzelir çoğu gitmis azı kalmış 8 10 ay olmaya epey rahatlarsınız

Umarım düzelir yürümeye başlamasını çok istiyorum sürekli evde kucakta yürümek çok yorucu inanin yemek bile yedirmiyor çok afedersiniz lavaboya bile gidemiyorum hiç durmuyor
Çok iyi anlıyorum 1 yaşında bebeğim var 2 de büyük abisi o bebekle aynı şeyleri yaşayarak abilerle de ilgilendim yeni yeni rahatliyoruz benimki de bağırsak tepkili alerjik bi bebekti ve ağlaması çoktu küçükken sonraları daha huzurlu bir bebek oldu

Allah yardımcınız olsun, oğlum öyleydi ama bnm oğlumda kasık fıtıkları varmış. Bşr alt değiştirdiğinde kasıklarını parmaklarına hafif bastırarak gezdir. Böyle bilye gbi bişi hissedecek misin bir bak. Anlamazsan cocuk cerrahına randevu al bir göster muayene olun yani.

Kolik olabilir 🤔benim oğlumda 3 ay ağladı bizimki 3 ay sürmüştü ama 6 ayda sürebiliyor diyorlar 🤷‍♀️🙏doktorunuzla görüşün bir derim

X