5 aylık ilişkim bitti

Aa merhaba :) nasılsın? Bitiremiyorum cNım inan ki keşke arasa veya mesaj atsa da mahvetsem onu bi
Merhaba balım kizinuyutmaya çalışıyorum aşırı sinirliyim uyumuyo kuzum boş ver Allah'ından bulsun gelirse sen affedersin geri ve yine gider ve üzülen sen olursun kuzum

Benim Türkçem bu kadar güzel anlatmaya yetmezdi heralde. Sağol

cahil cahil yorumlar yapmayın ya.heee bakire olmayan herkes helak oluyo ama dişi sineğe bile bakmayanların hepsi anında evlenip sonsuza kadar mutlu yaşıyor.boş boş şeylerle beyin yıkama muhabbetleri yapmayın.
Farkli fikirlere sayginiz yok onu anladik ta sanane be kardesim. Fikir beyan ediliyo. Evet suan mutsuz ve yarin da evlenmeye kalkinca binbir turlu zorluk yadayacak yasadigi hatanin bedellerini odeyecek. Sizin dusuncenizde insanlar oldukcs bu playform da dahs cok acilir bu konular

Yahu gören de 5 senelik kocanla ayrılmışsında, kucağında da 5 yaşında çocuk var. Tövbe est...

Şöyle ki, insanlar açık seçik yaşadıklarını dile getirirken nikahsız birlikteliğe karşı olan kadınlar hakkında "kapalı kutu örümcek bağlar. Kokuşur" gibi bir benzetme yapsalar ve ben böyle bir yoruma rastlasam aynı cümleleri söylerdim. Mevzu, düşüncenin içeriği değil kadınları değersizleştirmek yahut bel altının durumuna göre değer vermek.

Elbette herkese açık platformda her kişi fikrini beyan edebilir. Benim yaptığım da tam olarak buydu. Kadınlara karşı sarf edilen cümleler hakkında fikrimi beyan ettim.

5aylık ilişki için üzülemiyorum zaten olmayacak bir ilişkiymiş ki kısacık bir sürede bitmiş sen önüne bak, boşver

Tamam da ortada hakaret yok sadece tatli bi uslupla fikrini beyan var. Artik oyle bi millet oldukki edepten utanir olduk.

Tamam da ortada hakaret yok sadece tatli bi uslupla fikrini beyan var. Artik oyle bi millet oldukki edepten utanir olduk.

Size göre bir ifadenin yanlış olup olmamasını belirleyen tek unsur hakaret mi? Mesela ben "nikahsız birlikteliğe karşı olan kadınlar evlilik sonrası aldatılmaya mahkumdur. Hak ediyorlar" gibi bir cümle kullansam bu cümlede bir hakaret yok. Peki sizi rahatsız etmez mi hakaret olmamasına rağmen? Bence eder.

Inatla çoğul konuşuyorsunuz ve genelliyorsunuz. Ben ise ısrarla sizin fikirlerinize kendi fikirlerimle yanıt veriyorum. Milletin edepten utanıp utanmadığını bilmiyorum. Ancak ben milleti temsilen yazmıyorum size, onu biliyorum :)

Sizde olaya objektif baktiginizi iddia ederek inatla kendi fikrinizi asilamaya calisiyosunuz. ama herkes biyle.dusunmek zorunda degil. Evet bencede bir bayan nikahsiz birliktelik yaşamamali bunu soylemem bunu yasayanlara hakaret mi olur. Boyle düşünüyorum ve soyleyebilirim. Hemen antitez uretmeye gerek yok yani. Dinime gore yaşıyorumona gore düşünüyorum. Bu kimi ilgilendirir. Burda milyonlarca fikir var herbirine karsi boyle mi turumunuz

Kafanı meşgul etmeye çalış bence istersen yabancı dizi önerilerinde bulunabilirim.bir gece de bir sezon izlenecek güzel diziler

Belli ki anlaşamayacağız bu konuda. Yazdığınız ilk cümleden sonra daha fazla yazmamın manası kalmadı efenim :) saygılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…