5 aylık ilişkim bitti

Sen ya da o kadın böyle demediniz
Bence böyle olmalı, benim fikrim demediniz
Yok altındanmış da bir şeyleri, yok edepmiş de falan
Kiz nolur bana kirilma felan demis daha ne desin dogru yapmisin aynen devam mi desin. Neden dini islamin kurallarini savunanlara bu kininiz? Sizin gibi dusunmek zorunda miyiz

Sen ya da o kadın böyle demediniz
Bence böyle olmalı, benim fikrim demediniz
Yok altındanmış da bir şeyleri, yok edepmiş de falan

Altın kelimesini bakirelik için kullanmadım. Sanırım herkes böyle anlamış. Altın kelimesi genel anlamda onun değerli olduğunu böyle nikahsız kendisini açmamasını sonradan üzülmemesini vurgulamak içindi. Yoksa konusunda ilişkiye girdiğine dair cümle yoktu ki altını bakirelik için kullanayım.

Hayata farklı bakıldığından ötürü kelimeler, cümleler kendi iç seslerimizle okunuyor. Fazla uzatmaya gerek yok. Sizlerle alakalı bir durum, karşı tarafı incitecek bir cümle de yok. Hayırla kalın.

Canım yargılamak bana düşmez ama iyi niyetimden yazıyorum. Kırılma olur mu bana ❤

Allah Teala nikah olmadan birleşmeyi yasaklarken biz kullarının iyiliği içindi. Daha önceki konunda bir şeyler yazmıştın gebe olmaktan korkuyordun. Her şeyini ortaya koyarsan hiçbir gizemliliğin kalmaz. Bazen sevgi sanarsın aslında arzudan öteye yol gitmez.

Karşındaki seni seviyor sanarsın belkide şehvetten öteye gitmez. Gerçek seven sevdiğine nikah kıymadan el sürmez canım. Eğer el sürüyorsa onu yatakta görmek istiyorsa o insandan hayır gelmez. Bugün sende yarın başkasında olabilir.

En güzeli kendini helaline, nikahlına saklamaktır. ❤ Altın olan korunur. Altın saklanır. Altını kimse ortaya saçmaz. Altın ancak sahibinde parlayınca kıymetli olur ❤

Sen bırak. Giden gitsin. Nasibindeki helalini bekle ve temiz bir aşkla evlen. Dua et bol bol. Rabbim kalbine ferahlık versin ❤
Çok beğendim yorumunuzu güzel bi dille çok güzel açıklamışsınız tam benim düşündüklerimi yazmışsınız.:super:

Ahh canıııım. Üzülme. Annem bana çok eskiden derdi de inanmazdım. Daha karşına kimleeeer kimler çıkıcak be kızım derdi. Gerçekten öyle. Önüne bak takılma

İlgisizlikten ötürü 5 aylık ilişkim bitti. İkimizken herşey çok güzeldi ama ne zaman kalabalık ortama girsek daha sonra konuşcak bişi bulamazdık ve görüşmediğimiz günlerde 6-7 mesaj atardı çalıştığı için ve işten çıkınca beni hiç aramazdı naptın bugün diye. Sadece mesaj atardı sonra ortadan kaybolurdu doğru düzgün bişi paylaşamazdık baş başa görüşemezdik. Bunları istiyorum diye ben çabaladım sen görmedin dedi ve ortak bi kararla daha yıpranmamak için ayrıldık. Ama özledim.. neden benimle tekrardan konuşmak istemedi anlamıyorum. Moralim bozuk ve bu durumdan ötürü uyku düzenimden tutun da işthım bile kapandı. Aklımda ayrılık yokken nolcak şimdi napalım ne edelim diye diye ayrılık noktasına getirdi durumu. Siz ne düşüniyosunuz bu durum hakkımda
Açık olcam.. çocuk seni sevmemiş kardeş.. Bu erkek milleti var ya o kadar çakallar ki bir kadını beğendikleri, gerçekten istedikleri zaman, ne yapar eder , gönlünü hoş tutarlar.. Kendinden pay biç hoşlanmadığın birine ilgi gösterir misin? göstermezsin bence..!! o yüzden hayırlı olmuş bence..vakit kaybetmeden en azından daha fazla... seven adam sevdiğine ilgi gösterir nokta..!!

Pek sevgi goremedim erkek arkadasınizda. Yada bir begeniydi, hoşlantiydi geçti. Zaten iliskiniz anladigm kadarıyla tam anlamiyla bir iliskide olmamiş.

Ben seni yakinlastin diye de kınamam asla. Senin ozgur kararin kendini bildikten sonra, kimseyide bu konu ilgilendirmez,kendin dışında.

Gozlemledigim kadariylada, bu arkadaşin ya zaten.sendenn ayrilmak istemiş bir turlu ayrilamamiş, en sonunda ayrilmiş. Yada hayatinda veyatta aklinda başkasi war..

Tamami ile benim aptallığım. Ben bazı şeyler düzelir diye yakınlaştım eski konumu okuyanlar bilirler. Ben sevdi diye düşündüm ama meğer o sevgi falan değilmiş ben inandım. Allaha havale ediyorum eğer benim duygularımı kullandıysa. Çünkü ben sevdim ilgimi alakamı çabamı ondan hiç kesmedim. Ama o benden her şeyini kesti ve ayrılmam için çabaladı ama baktı olmuyor ayrıldı. Umarım bir gün arar vya mesaj atar o zaman herşeyin hesabı sorulur

İnsanlar sevdiğiyle ilgilenir sevmediğiyle ilgilenmez farkına vardım hala anlayışsızlıktan diyerek söyleniyormuş

Zaten ilgisizmiş. İlişki devam etse bile zorla ilerleyecekti. Çünkü siz aradığınızı onda bulamamışsınız. Daha fazla uzaması sadece canınızın daha çok yanmasına sebep olacaktı. Hayırsız şekilde devam etmesindense hayırlı şekilde bitmesi en iyisidir. Zamanla yaşadığınız özlem de geçer gider.

Bi laf şimdi, yeni yeni türedi; Zorluyorsa sev ama sevmiyorsa zorlama...
İlgisiz insan, sevmeyen hatta hoşlanmayan insandır.

Bir şey soracağım benzetmenizden yola çıkarak. Altın kuyumcuda satılıyor malum. Satılmadan önce de sergileniyor. Hatta deneniyor. Yani altın sahibine ulaşmadan önce bir sürü kişi tarafından denenip sonra sahibine ulaşıyor. Tüm bunlar olurken altın değerini kaybetmiyor. Yani on kişi parmağına altın yüzüğü takıp çıkardı diye altın gümüşe dönüşmüyor.

Bir kadına, bir insana böyle bir benzetme ile değer biçmeniz çok talihsiz bir açıklama olmuş. Buna rağmen verdiğiniz örneğin pek doğru olmadığını söylemek istedim. Düşüncelerinize etkim olmaz, bari benzetmeye etkim olsun istedim.

Ben de haddim olmayarak nacizane bir tavsiye vermek isterim size. İnançlarınız gereği nikahsız birlikteliğe karşı olabilirsiniz. Sizi anlar ve hatta saygı da duyarım. Bunda anormallik yok. Ancak kadını; kullanılan, zarına göre değer biçilen, bir pipilinin ne şekilde tercih ettiğine bağlı olarak kıymetinin belirlendiği bir mal olarak görmeniz oldukça mide bulandırıcı. Rica ediyorum en azından kadınların olduğu bir ortamda, sizin gibi düşünmeyen ve yaşamayan kadınların da var olduğunu düşünerek böylesine benzetmeler yapmayın ki, yok yere kalpler kırılmasın. İnandığınız din de bunu emrediyor.
Kardes seni kocaman öpüyorum 😍

cahil cahil yorumlar yapmayın ya.heee bakire olmayan herkes helak oluyo ama dişi sineğe bile bakmayanların hepsi anında evlenip sonsuza kadar mutlu yaşıyor.boş boş şeylerle beyin yıkama muhabbetleri yapmayın.
Cahillikle ne alakası var. Arkadaş kendi inancına göre yorumda bulunmuş. Seni ne ilgilendirir. Asıl cahilce konuşan sensin. Herkes kendi inanç sistemine göre yorumlar.

İlgisiz insan sevmeyen hoşlanmayan insandır diyosunuz haklısınız ama benim merak ettiğim bişi var benim ona hiç yanlışım olmafı neden ilk başlarda severken sonra sevmedi peki

X