5 aylık ilişkim bitti

Aynı konuyu heryere açmış arkadaş sağolsun

Bir şey soracağım benzetmenizden yola çıkarak. Altın kuyumcuda satılıyor malum. Satılmadan önce de sergileniyor. Hatta deneniyor. Yani altın sahibine ulaşmadan önce bir sürü kişi tarafından denenip sonra sahibine ulaşıyor. Tüm bunlar olurken altın değerini kaybetmiyor. Yani on kişi parmağına altın yüzüğü takıp çıkardı diye altın gümüşe dönüşmüyor.

Bir kadına, bir insana böyle bir benzetme ile değer biçmeniz çok talihsiz bir açıklama olmuş. Buna rağmen verdiğiniz örneğin pek doğru olmadığını söylemek istedim. Düşüncelerinize etkim olmaz, bari benzetmeye etkim olsun istedim.

Ben de haddim olmayarak nacizane bir tavsiye vermek isterim size. İnançlarınız gereği nikahsız birlikteliğe karşı olabilirsiniz. Sizi anlar ve hatta saygı da duyarım. Bunda anormallik yok. Ancak kadını; kullanılan, zarına göre değer biçilen, bir pipilinin ne şekilde tercih ettiğine bağlı olarak kıymetinin belirlendiği bir mal olarak görmeniz oldukça mide bulandırıcı. Rica ediyorum en azından kadınların olduğu bir ortamda, sizin gibi düşünmeyen ve yaşamayan kadınların da var olduğunu düşünerek böylesine benzetmeler yapmayın ki, yok yere kalpler kırılmasın. İnandığınız din de bunu emrediyor.

İnançlara, düşüncelere saygım sonsuz. Arkadaşa da iyi niyetimle yazdım ve sorun yok. Altın kuyumcuda açıkta evet. Ancak o altını aldığınızda kendinizden başkasının görmesini istemezsiniz. Saklarsınız. Bu anlamda bir örnekti. Yoksa kadına mal benzetmesi değil amacım. Altın kadar değerli olduğunu, böyle yarı yolda bırakılıp üzülmemesi gerektiğini vurgulamaktı. Sizin hoşunuza gitmemiş olabilir. Burada ne acımasız yorumlar yapılıyor. Ne dalgalar alaylar geçiliyor. Yaşadığını alaya almadan onun iyiliğini düşünerek yazdığım yorumda herhangi bir beis yok kardeşim. Konu sahibi kırıldıysa kendisinden özrümü de dilerim. Hayırlı akşamlar dilerim

Hanımlar gerçekten sıkıntı yok moralim zaten çok bozuk alınacak gücüm bile yok inanın. Sadece aklım tek bir konuda

Adam bildiğin karabatak canım
Bir kaybolup bir çıkıyor
Ben kıllanırdım birini bulmuş olsbilir

cahil cahil yorumlar yapmayın ya.heee bakire olmayan herkes helak oluyo ama dişi sineğe bile bakmayanların hepsi anında evlenip sonsuza kadar mutlu yaşıyor.boş boş şeylerle beyin yıkama muhabbetleri yapmayın.

zaten ilişki yok gibiymiş , 5 aylık bir şey bırak önüne bak.ilişkinin başı falan demişsin de 5 ay yani toplamı zaten ilişkinin başı.önüne adam gibi biri çıkacak onunla mutlu olacaksın bu ne böyle

cahil cahil yorumlar yapmayın ya.heee bakire olmayan herkes helak oluyo ama dişi sineğe bile bakmayanların hepsi anında evlenip sonsuza kadar mutlu yaşıyor.boş boş şeylerle beyin yıkama muhabbetleri yapmayın.
.
İnandığımız Yaradan'ın rızası doğrultusunda konuşmak cahillikse evet cahilim. Sizlerde bu kadar tasalanmayın. Cahilce yazılan yorumu bu kadar önemsemeyin öyleyse.

Ama kuzum hani hata yapmak yoktu kesinlikle bu işi bitir gerçekten değer verse şuan yanında olurdu

Sizin onu düşündügünüz kadar sizi düşünse arardı zaten.Kendinizi meşgul edin biraz, aranızda bir takım paylaşımlar olmuş önceki konunuza istinaden yazıyorum ama önemsememis demekki hicbirseyi özetle bosverin gitsin

Çok acı oldu bnm için

Eger boyle bi platformda yoruma acik bir konu yaziliyorsa herkes kendi fikrini beyan edebilir. Neden bu kadar rahatsiz oldunuz ki. Insanlar acik.secik yasadiklarini fikirlerini soylerken iyi de neden biz dile getirilince baskalarinin fikirlerini dusunmek zorundayiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…