5 aylık ilişkim bitti

Aa merhaba :) nasılsın? Bitiremiyorum cNım inan ki keşke arasa veya mesaj atsa da mahvetsem onu bi
Merhaba balım😻 kizinuyutmaya çalışıyorum aşırı sinirliyim uyumuyo 😑 kuzum boş ver Allah'ından bulsun gelirse sen affedersin geri ve yine gider ve üzülen sen olursun kuzum 😪💔

Bir şey soracağım benzetmenizden yola çıkarak. Altın kuyumcuda satılıyor malum. Satılmadan önce de sergileniyor. Hatta deneniyor. Yani altın sahibine ulaşmadan önce bir sürü kişi tarafından denenip sonra sahibine ulaşıyor. Tüm bunlar olurken altın değerini kaybetmiyor. Yani on kişi parmağına altın yüzüğü takıp çıkardı diye altın gümüşe dönüşmüyor.

Bir kadına, bir insana böyle bir benzetme ile değer biçmeniz çok talihsiz bir açıklama olmuş. Buna rağmen verdiğiniz örneğin pek doğru olmadığını söylemek istedim. Düşüncelerinize etkim olmaz, bari benzetmeye etkim olsun istedim.

Ben de haddim olmayarak nacizane bir tavsiye vermek isterim size. İnançlarınız gereği nikahsız birlikteliğe karşı olabilirsiniz. Sizi anlar ve hatta saygı da duyarım. Bunda anormallik yok. Ancak kadını; kullanılan, zarına göre değer biçilen, bir pipilinin ne şekilde tercih ettiğine bağlı olarak kıymetinin belirlendiği bir mal olarak görmeniz oldukça mide bulandırıcı. Rica ediyorum en azından kadınların olduğu bir ortamda, sizin gibi düşünmeyen ve yaşamayan kadınların da var olduğunu düşünerek böylesine benzetmeler yapmayın ki, yok yere kalpler kırılmasın. İnandığınız din de bunu emrediyor.

Benim Türkçem bu kadar güzel anlatmaya yetmezdi heralde. Sağol :KK52::KK68:

cahil cahil yorumlar yapmayın ya.heee bakire olmayan herkes helak oluyo ama dişi sineğe bile bakmayanların hepsi anında evlenip sonsuza kadar mutlu yaşıyor.boş boş şeylerle beyin yıkama muhabbetleri yapmayın.
Farkli fikirlere sayginiz yok onu anladik ta sanane be kardesim. Fikir beyan ediliyo. Evet suan mutsuz ve yarin da evlenmeye kalkinca binbir turlu zorluk yadayacak yasadigi hatanin bedellerini odeyecek. Sizin dusuncenizde insanlar oldukcs bu playform da dahs cok acilir bu konular

Yahu gören de 5 senelik kocanla ayrılmışsında, kucağında da 5 yaşında çocuk var. Tövbe est...

Eger boyle bi platformda yoruma acik bir konu yaziliyorsa herkes kendi fikrini beyan edebilir. Neden bu kadar rahatsiz oldunuz ki. Insanlar acik.secik yasadiklarini fikirlerini soylerken iyi de neden biz dile getirilince baskalarinin fikirlerini dusunmek zorundayiz.

Şöyle ki, insanlar açık seçik yaşadıklarını dile getirirken nikahsız birlikteliğe karşı olan kadınlar hakkında "kapalı kutu örümcek bağlar. Kokuşur" gibi bir benzetme yapsalar ve ben böyle bir yoruma rastlasam aynı cümleleri söylerdim. Mevzu, düşüncenin içeriği değil kadınları değersizleştirmek yahut bel altının durumuna göre değer vermek.

Elbette herkese açık platformda her kişi fikrini beyan edebilir. Benim yaptığım da tam olarak buydu. Kadınlara karşı sarf edilen cümleler hakkında fikrimi beyan ettim.

İlgisizlikten ötürü 5 aylık ilişkim bitti. İkimizken herşey çok güzeldi ama ne zaman kalabalık ortama girsek daha sonra konuşcak bişi bulamazdık ve görüşmediğimiz günlerde 6-7 mesaj atardı çalıştığı için ve işten çıkınca beni hiç aramazdı naptın bugün diye. Sadece mesaj atardı sonra ortadan kaybolurdu doğru düzgün bişi paylaşamazdık baş başa görüşemezdik. Bunları istiyorum diye ben çabaladım sen görmedin dedi ve ortak bi kararla daha yıpranmamak için ayrıldık. Ama özledim.. neden benimle tekrardan konuşmak istemedi anlamıyorum. Moralim bozuk ve bu durumdan ötürü uyku düzenimden tutun da işthım bile kapandı. Aklımda ayrılık yokken nolcak şimdi napalım ne edelim diye diye ayrılık noktasına getirdi durumu. Siz ne düşüniyosunuz bu durum hakkımda
5aylık ilişki için üzülemiyorum zaten olmayacak bir ilişkiymiş ki kısacık bir sürede bitmiş sen önüne bak, boşver

Şöyle ki, insanlar açık seçik yaşadıklarını dile getirirken nikahsız birlikteliğe karşı olan kadınlar hakkında "kapalı kutu örümcek bağlar. Kokuşur" gibi bir benzetme yapsalar ve ben böyle bir yoruma rastlasam aynı cümleleri söylerdim. Mevzu, düşüncenin içeriği değil kadınları değersizleştirmek yahut bel altının durumuna göre değer vermek.

Elbette herkese açık platformda her kişi fikrini beyan edebilir. Benim yaptığım da tam olarak buydu. Kadınlara karşı sarf edilen cümleler hakkında fikrimi beyan ettim.
Tamam da ortada hakaret yok sadece tatli bi uslupla fikrini beyan var. Artik oyle bi millet oldukki edepten utanir olduk.

Tamam da ortada hakaret yok sadece tatli bi uslupla fikrini beyan var. Artik oyle bi millet oldukki edepten utanir olduk.

Size göre bir ifadenin yanlış olup olmamasını belirleyen tek unsur hakaret mi? Mesela ben "nikahsız birlikteliğe karşı olan kadınlar evlilik sonrası aldatılmaya mahkumdur. Hak ediyorlar" gibi bir cümle kullansam bu cümlede bir hakaret yok. Peki sizi rahatsız etmez mi hakaret olmamasına rağmen? Bence eder.

Inatla çoğul konuşuyorsunuz ve genelliyorsunuz. Ben ise ısrarla sizin fikirlerinize kendi fikirlerimle yanıt veriyorum. Milletin edepten utanıp utanmadığını bilmiyorum. Ancak ben milleti temsilen yazmıyorum size, onu biliyorum :)

Size göre bir ifadenin yanlış olup olmamasını belirleyen tek unsur hakaret mi? Mesela ben "nikahsız birlikteliğe karşı olan kadınlar evlilik sonrası aldatılmaya mahkumdur. Hak ediyorlar" gibi bir cümle kullansam bu cümlede bir hakaret yok. Peki sizi rahatsız etmez mi hakaret olmamasına rağmen? Bence eder.

Inatla çoğul konuşuyorsunuz ve genelliyorsunuz. Ben ise ısrarla sizin fikirlerinize kendi fikirlerimle yanıt veriyorum. Milletin edepten utanıp utanmadığını bilmiyorum. Ancak ben milleti temsilen yazmıyorum size, onu biliyorum :)
Sizde olaya objektif baktiginizi iddia ederek inatla kendi fikrinizi asilamaya calisiyosunuz. 😄 ama herkes biyle.dusunmek zorunda degil. Evet bencede bir bayan nikahsiz birliktelik yaşamamali bunu soylemem bunu yasayanlara hakaret mi olur. Boyle düşünüyorum ve soyleyebilirim. Hemen antitez uretmeye gerek yok yani. Dinime gore yaşıyorumona gore düşünüyorum. Bu kimi ilgilendirir. Burda milyonlarca fikir var herbirine karsi boyle mi turumunuz

Kafanı meşgul etmeye çalış bence istersen yabancı dizi önerilerinde bulunabilirim.bir gece de bir sezon izlenecek güzel diziler

Sizde olaya objektif baktiginizi iddia ederek inatla kendi fikrinizi asilamaya calisiyosunuz. 😄 ama herkes biyle.dusunmek zorunda degil. Evet bencede bir bayan nikahsiz birliktelik yaşamamali bunu soylemem bunu yasayanlara hakaret mi olur. Boyle düşünüyorum ve soyleyebilirim. Hemen antitez uretmeye gerek yok yani. Dinime gore yaşıyorumona gore düşünüyorum. Bu kimi ilgilendirir. Burda milyonlarca fikir var herbirine karsi boyle mi turumunuz

Belli ki anlaşamayacağız bu konuda. Yazdığınız ilk cümleden sonra daha fazla yazmamın manası kalmadı efenim :) saygılar.

X