• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 aylık evliyiz evliliğim kopmak üzere

canım ya allah yardımcın olsun.ama şu avantajın var bir mesleğin var ailene mahcup olmayayım derken hayatını zehir ediyorsun.eşin olacak insan hiç bişeyi haketmeyecek biriymiş daha fazla çekme.gözünü korkut gör bak nasıl kıymetini bilecek.

yaşın kaç senin?çok kötü bi durum bence aileni arkana al ve çok yıpranmadankendine çeki düzenvermesini sağla.olmasa yolunu ayır.hiç parlak bi durum deil.sakın hamile kalma...ekonomik özgürlüğün elinde.ailenle dertleş ve onlarla beraber bu problemi çözki yanında olsunlar.allah ıslah etsin nediyeyim.yeni evliler günde 2 3 kez beraber olurlar genelde..seninkinde enteresanlık var bence

6 sene ciktik diyosun.. siddet sorununu hic sezmedin mi? agresif yapisini? para istemesini?
6 sene yahu.. senelere de mi guvenmicez artik..

off eşin çok problemli canım yaa
Allah yardımcın olsun
böyle hayat çekilmez bence
zararın neresinden dönersen kardır demişler
işin içinde şiddet de var
iyi düşün canım

canım şok yaşıyorum şuan ne diceğimi bilemiyorum ama evlenmeden öncede böle kusura bakma ama hayvanın birimiydi anlamadımki yaaa
ailene hissettirmemenin zorluğunu yaşıyosundur mutlka biliyorum ama yani öncesindde nasıldı

neyapman gerektiği konusuna gelincede bırak demek kolay olmasada yapcak başka bişi varmı canım yaaa adamın huyu değişicekmi yani sonrasında ben inanmıyorum ama daha yeni evlisiniz olurmu böle yaa senin ne sorunun olursa olsun sana karşı anlayışlı olması gerekmiyomu

anne baban bu olanları bilse seni 1 dakika bile onun yanında bırakmazlar bana göre elalem ne der diye insanlar hayatlarını çöpe atmasın artık. hazır çocukta yok ken yol yakınken geri dön insanlar hata yaparlar ama , bedeli bir ömür ödenmez ki .ve en önemlisi kimseyi kesinlikle değiştiremiyorsun kardeşim .

yaşın kaç senin?çok kötü bi durum bence aileni arkana al ve çok yıpranmadankendine çeki düzenvermesini sağla.olmasa yolunu ayır.hiç parlak bi durum deil.sakın hamile kalma...ekonomik özgürlüğün elinde.ailenle dertleş ve onlarla beraber bu problemi çözki yanında olsunlar.allah ıslah etsin nediyeyim.yeni evliler günde 2 3 kez beraber olurlar genelde..seninkinde enteresanlık var bence

canım benim yaş 26.evet haklısın bende bunu söylüyorum ama bana dioki sen onların yanında mısın kimse yapmıyo dio sen benden iyi mi bileceksin yapıp yapm adıklarını diyor.Canım zaten hamile kalmayı falan düşünmüyorum bi keresinde aileme açtım meseleyi annemde kayınvalidemi aradı çünkü o bize çok yakın mesafede oturuyor.Kayınvalidem gelip oğluna bi kaç kelam edeceği yerde gelip bana "kızım biraz alttan al " yada " benim oğlum öle şey yapmaz" falan dedi yani anlıcanız yine suçlu ben oldum ben de sinirlendim ona bana nasihat mi vermeye geldiniz dedim annem sizi arayıo yapın diye aramış siz beni suçlu ilan ettiniz dedim "bi daha bana bişey söylemeyin annen de beni aramasın aranızda çözün" dedi.yani saolsun kayınvalidem körler sağırlar ve dilsizleri oynuyo.ailem uzakta telefonla da onları devamlı endişelendirmek istemiyorum aynı şey benim ailemin başına gelse ailem beni arayıp sıkıştırırdı kızım evliliğine sahip çık diye onun annesiyse bana bişey söylemeyin bi daha dedi.bi dahada annemlere söyleyemedim.3 gün önce olan tartışmada da ablamı aradım ona anlattım ablam çırpındı durdu ama eşim hala aynı hiç bişeyden ders almıyor.

6 sene ciktik diyosun.. siddet sorununu hic sezmedin mi? agresif yapisini? para istemesini?
6 sene yahu.. senelere de mi guvenmicez artik..

cnm sinirli yapısı belliydi ama bana karşı hiç bişeyi yoktu ki ben ona vursaydım dahi elini kaldırmazdı bırak vurmayı.demekki evlilik ona garanti oldu

bu arada hiç mi iyi davranmıyo sana

bi gün sabah iyiysek öğleden sonra yine aynı zaten o oyunun başına oturduğunda benle münasebetini tamamen bitirio.gelip bi öpücük verdiği saçımı okşadığı sarıldığı yok sonra da bana sen huzursuzluk yaratıyosun dio ben nasıl yaratmayım bi bayan olarak kırılan kalbimin düzelmediği yetmio gibi bide yenileri eklenio

böyle insnalardan ne koca olur ne baba..hiç katlanma güzelim seninde anan baban var bu günler için büyütmediler seni..

anne baban bu olanları bilse seni 1 dakika bile onun yanında bırakmazlar bana göre elalem ne der diye insanlar hayatlarını çöpe atmasın artık. hazır çocukta yok ken yol yakınken geri dön insanlar hata yaparlar ama , bedeli bir ömür ödenmez ki .ve en önemlisi kimseyi kesinlikle değiştiremiyorsun kardeşim .

evet öyle :( bi yandan da tayinimi buraya yeni aldırdıum eş durumundan offf offfff doğu hizmetimi de yapmadım direkt rotasyona doğuya giderim heralde .gerçi orası bile iyidir bu evlilikten ya neyse...değişmiyor kardeş walla ne kadar çabaladım konuşmaya çalıştım yok yok aynı işte

canım benim yaş 26.evet haklısın bende bunu söylüyorum ama bana dioki sen onların yanında mısın kimse yapmıyo dio sen benden iyi mi bileceksin yapıp yapm adıklarını diyor.Canım zaten hamile kalmayı falan düşünmüyorum bi keresinde aileme açtım meseleyi annemde kayınvalidemi aradı çünkü o bize çok yakın mesafede oturuyor.Kayınvalidem gelip oğluna bi kaç kelam edeceği yerde gelip bana "kızım biraz alttan al " yada " benim oğlum öle şey yapmaz" falan dedi yani anlıcanız yine suçlu ben oldum ben de sinirlendim ona bana nasihat mi vermeye geldiniz dedim annem sizi arayıo yapın diye aramış siz beni suçlu ilan ettiniz dedim "bi daha bana bişey söylemeyin annen de beni aramasın aranızda çözün" dedi.yani saolsun kayınvalidem körler sağırlar ve dilsizleri oynuyo.ailem uzakta telefonla da onları devamlı endişelendirmek istemiyorum aynı şey benim ailemin başına gelse ailem beni arayıp sıkıştırırdı kızım evliliğine sahip çık diye onun annesiyse bana bişey söylemeyin bi daha dedi.bi dahada annemlere söyleyemedim.3 gün önce olan tartışmada da ablamı aradım ona anlattım ablam çırpındı durdu ama eşim hala aynı hiç bişeyden ders almıyor.

peki senin eşin nerden biliyormuş evlilerin kaç defa yaptığını.kaynanada çok yardımcı olmuş saolsun.zaten hep suçlu gelinler olur kendi kızlarıda olsa aman boşver derler.alsanaalsanasmile eşinin iyi bir derse ihtiyacı var bence.burnunu sürtmelisin nede olsa ailesi sahip çıkmıyor mecbur çekecek gibi düşünüyor.:oklava:

cnm sinirli yapısı belliydi ama bana karşı hiç bişeyi yoktu ki ben ona vursaydım dahi elini kaldırmazdı bırak vurmayı.demekki evlilik ona garanti oldu

o zaman sizde uzerinde tepinerek gezdigi haliyi pasanin altindan bir kaydiriverin... arkasinda gezmeyin ilgi gostersin diye. yemegini ayagina goturmeyin. yiycekse gelsin mutfakta yesin. kocalik yapmiycaksa da alsin bilgisayarini anasinin evine gitsinalsanaalsanasmile hic yuz vermeyin allah askina. sizi cok garantiye aldigi belli. biraz da siz iplemeyin. hissetsin duygusal bosluga dusmek neymis.

canım okudukca ıcıme daral geldıı.......uff ınsan en mutlu zamanlarında bunları cekıyorsa ılerısı dusunemıyorumm

kendısıne bu evlılık boyle devam etmez dedın mı hıccccccc

salla bu adamı ya, boşa gitsin...
boşamıcaksan bile, öyle bi ayar verki, bidaha böyle davranmaya cesaret bile edemesin. Sakın kendini ezdirme, nasıl başlarsa öyle gider...
Yol yakınken durumunu düzeltmeye çalış. hayata bir kere geliyoruz çünkü, sen elalemin şımarık oğlunun kahrını çekmeyemi geldin bu dünyaya?

offff okurken sinirlendim guclubacismile
nasıl dayanıyorsun
düzeliceğine dair bi ümidin var mı peki
Allah yardımcın olsun :Saruboceq:

Back