Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaşın kaç senin?çok kötü bi durum bence aileni arkana al ve çok yıpranmadankendine çeki düzenvermesini sağla.olmasa yolunu ayır.hiç parlak bi durum deil.sakın hamile kalma...ekonomik özgürlüğün elinde.ailenle dertleş ve onlarla beraber bu problemi çözki yanında olsunlar.allah ıslah etsin nediyeyim.yeni evliler günde 2 3 kez beraber olurlar genelde..seninkinde enteresanlık var bence
6 sene ciktik diyosun.. siddet sorununu hic sezmedin mi? agresif yapisini? para istemesini?
6 sene yahu.. senelere de mi guvenmicez artik..
bu arada hiç mi iyi davranmıyo sana
anne baban bu olanları bilse seni 1 dakika bile onun yanında bırakmazlar bana göre elalem ne der diye insanlar hayatlarını çöpe atmasın artık. hazır çocukta yok ken yol yakınken geri dön insanlar hata yaparlar ama , bedeli bir ömür ödenmez ki .ve en önemlisi kimseyi kesinlikle değiştiremiyorsun kardeşim .
canım benim yaş 26.evet haklısın bende bunu söylüyorum ama bana dioki sen onların yanında mısın kimse yapmıyo dio sen benden iyi mi bileceksin yapıp yapm adıklarını diyor.Canım zaten hamile kalmayı falan düşünmüyorum bi keresinde aileme açtım meseleyi annemde kayınvalidemi aradı çünkü o bize çok yakın mesafede oturuyor.Kayınvalidem gelip oğluna bi kaç kelam edeceği yerde gelip bana "kızım biraz alttan al " yada " benim oğlum öle şey yapmaz" falan dedi yani anlıcanız yine suçlu ben oldum ben de sinirlendim ona bana nasihat mi vermeye geldiniz dedim annem sizi arayıo yapın diye aramış siz beni suçlu ilan ettiniz dedim "bi daha bana bişey söylemeyin annen de beni aramasın aranızda çözün" dedi.yani saolsun kayınvalidem körler sağırlar ve dilsizleri oynuyo.ailem uzakta telefonla da onları devamlı endişelendirmek istemiyorum aynı şey benim ailemin başına gelse ailem beni arayıp sıkıştırırdı kızım evliliğine sahip çık diye onun annesiyse bana bişey söylemeyin bi daha dedi.bi dahada annemlere söyleyemedim.3 gün önce olan tartışmada da ablamı aradım ona anlattım ablam çırpındı durdu ama eşim hala aynı hiç bişeyden ders almıyor.
cnm sinirli yapısı belliydi ama bana karşı hiç bişeyi yoktu ki ben ona vursaydım dahi elini kaldırmazdı bırak vurmayı.demekki evlilik ona garanti oldu