5 aylık evliyim ihanete uğradım

Boşuna kendinizi yormayın. Adam çok pişman üye samimiyetine inanmış . sonuçta kocasını daha iyi tanıyor. Size de bir ömür boyu kuşkular pardon mutluluklar olsun.

Kendinize sorun. Mesajları yakalamasaydınız bir kahve içme ile bitecek miydi bu iş?
5 ay daha cicim ayları sayılırken böyle yapıyorsa affettiğinizde tekrarının olmayacağının garantisini verebiliyor musunuz?
İlk defa diye, bir kahve ile bitmiş diye affedip devam edecekseniz, ilerde böyle bir şey tekrar yaşandığında suçu eşinizde değil kendinizde bulun. Onu bir kere affetmekle zaten ilerisi için onayı vermiş olacaksınız.

Daha yeni evlisiniz, evliliğinizin en taze günlerinde bunu yapan adam hayatınız biraz monotonlaştığında neler yapmaz..
Hadi birine aşık olsa, duygular beslese elinde olmadan vs. dersin ki aşk bu falan (tabi ki bunu da onaylamıyorum)
Ama sizinki resmen aranmış.
Evliliğin, sadakatin ne olduğunu anlayamamış ve aile kavramına zerre değer vermemiş iradesiz, basiretsiz bir adam.
Ben olsam bu şartlarda şans vermezdim.

En ufak kavganızda neler yapmaz ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…