Daha önceki yazılarıniza bakarak hamile olduğunuzu söylüyor arkadaşlar bende şimdi sayfanıza baktım 70 gün gecikmeyle 662 kusurle hamile olduğunuzu söylemişsiniz belki düşük yaptınız bilemem ama yazmışsınız öyle birşey buarada yazınıza gelecek olursak eğer çok mide bulandırıcı bir durum daha cicim aylarında dışarıya giden bir adamla ömür geçmez bacımHamile kaldın ?? Öyle bileş yazmışmışım
Nasıl bir şeyÖyle bi durum söz konusu değil
Canim benim yine olmaz olmasin da 5 yildir evli olsaniz coluk cocuk olsa birbirnizi ihmal etmeniz sonucu adam bunaldi boyle bisey yapti desek hadi neyse de 5 ay nedir. Bu bir aldatma once bunu kabul etmelisin illa yataga girmesi gerekmiyor ki bundan da asla emin olamazsin. Sen dusun 5.ayda soyledigine inanirsak baskasiyla kahve icen 5.yilinda neler yapmaz. Bunun hamileligi var logusaligi var cocuk dogduktan sonra ilginin ikiye bolunmesi var.. bence affedip affetmemeye sen karar ver..5 ay önce evlendim eşimle aramızda hiç bir sorun yok hatta sevgisini bana hep gösteriri sürekli öper sarılır hep beni düşünen birisi
Pazar günü telefonunda başka bi kadınla konuşmalarını yakaladım bişey yaşamadık kahve içtik çok pişmanım diyerek yalvarıyor
Bi şans daha verilmeli mi ne yapmam gerekiyor
5 ay gibi bir sürede bu çok hızlı olmuş ayrilsan bı dert ayrılmasan bı dert5 ay önce evlendim eşimle aramızda hiç bir sorun yok hatta sevgisini bana hep gösteriri sürekli öper sarılır hep beni düşünen birisi
Pazar günü telefonunda başka bi kadınla konuşmalarını yakaladım bişey yaşamadık kahve içtik çok pişmanım diyerek yalvarıyor
Bir kere yapan bu işten asla vazgeçmez.
Alışmış olan adam hep yapar ve sana gelincede sevgi gösterilerini eksik etmez.
Ayrıl demek haddimiz değil ama her zaman içinde şüphe olcak.
Kafanda bundan sonra eve biraz geç gelse nerdeydi kimleydi ne yapıyor şimdi diye hep kurguların olcak.
Sen kendini düşün ve öyle yol derim.
Alışmış insan her zaman yapar.
Cok sanslisin bunu 5. Ay da gorebildigin icin...5 ay önce evlendim eşimle aramızda hiç bir sorun yok hatta sevgisini bana hep gösteriri sürekli öper sarılır hep beni düşünen birisi
5 ay evlisin ve sans vermeyi düsnüyosun? Olur cocukta yapin ... bosanma aldatmaya devam etsin.5 ay önce evlendim eşimle aramızda hiç bir sorun yok hatta sevgisini bana hep gösteriri sürekli öper sarılır hep beni düşünen birisi
Eski konularınız görünüyor yalnızHamile kaldın ?? Öyle bileş yazmışmışım
Konu fake bence.5 ay önce evlendim eşimle aramızda hiç bir sorun yok hatta sevgisini bana hep gösteriri sürekli öper sarılır hep beni düşünen birisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?