Çok üzücü cidden. 5 ay da ne tez doymuş evlilikten. Daha cicim aylarında sayılırsınız. Maalesef bu durumu kabullenirseniz, her daim yapar.5 ay önce evlendim eşimle aramızda hiç bir sorun yok hatta sevgisini bana hep gösteriri sürekli öper sarılır hep beni düşünen birisi
Pazar günü telefonunda başka bi kadınla konuşmalarını yakaladım bişey yaşamadık kahve içtik çok pişmanım diyerek yalvarıyor
Bi şans daha verilmeli mi ne yapmam gerekiyor
Bi insan 5 ayda aldatma seviyesine nasıl gelebilir ben anlamıyorum.5 ay önce evlendim eşimle aramızda hiç bir sorun yok hatta sevgisini bana hep gösteriri sürekli öper sarılır hep beni düşünen birisi
Pazar günü telefonunda başka bi kadınla konuşmalarını yakaladım bişey yaşamadık kahve içtik çok pişmanım diyerek yalvarıyor
Sakinligine şaşkınım , kocam bardak kirdi der gibi söylemişsin5 ay önce evlendim eşimle aramızda hiç bir sorun yok hatta sevgisini bana hep gösteriri sürekli öper sarılır hep beni düşünen birisi
5 aylık evlilikte bunu yapan 5 yılda neler yapmaz, ben affedemezdim, geleceğiniz belli ...5 ay önce evlendim eşimle aramızda hiç bir sorun yok hatta sevgisini bana hep gösteriri sürekli öper sarılır hep beni düşünen birisi
5 ay önce evlendim eşimle aramızda hiç bir sorun yok hatta sevgisini bana hep gösteriri sürekli öper sarılır hep beni düşünen birisi
Neyine yetmemişsizniz de aldatmış sorsanıza bi. Şey deyin affederim bir şartla bende bi erkekle sadece bi kahve içicem. O zaman delikanlılığı tutar belki.5 ay önce evlendim eşimle aramızda hiç bir sorun yok hatta sevgisini bana hep gösteriri sürekli öper sarılır hep beni düşünen birisi
Daha 5 aylık yeni evlisiniz gözü dışarda. Aldatan yine aldatır. Aldatmak için illaki fiziksel temas , cinsellik olmasına gerek yok. Başka kadınla kahve içmiş görüşmüş ee daha ne yapsın? Bir de başka bir şey yapmadık diyor , nasıl güvenebilirsinki böyle bir durumda? Kesinlikle şans vermeyin. En başından gerçek yüzünü görmeniz iyi olmuş. İlerde çocuğunuz olsa aldatmaya devam eder, eşim lohusa benimle cinsellik yaşamıyor başka kadınlarla görüşürüm diye düşünür. Kanı bozuk olan koşul ne olursa olsun yapar. Neyseki erkenden öğrenmişsin. Ayrıl affetme bence5 ay önce evlendim eşimle aramızda hiç bir sorun yok hatta sevgisini bana hep gösteriri sürekli öper sarılır hep beni düşünen birisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?