balayına kafam rahat gideyim dersen kendini hazır hissedinceye kadar biraz daha korun ama herşeyin yapay herşeyin kanserojen olduğu şu zamanda bebek zaten hemencik olmuyo.
bi sorun varsa gençken tedavi olabilirsin. yoksa senelerce bebek istemeyip snra dr a koşunca yaş ilerlediği için biraz riskli olabiliyo.
evlendiğimde bende çalışıyodum.düğünden 3 gün sonra işe başladık.balayına bile gidemeden,6 aylık evliyken hamile olduğumu öğrendik.çoooooooook zor oldu.daha eşimle birbirimize alışamamışken,birde hamilelik ve onun getirdiği sıkıntılar ortaya çıktı.doğumdan sonra tam bi hüsran,uykusuzluk ,moral bozukluğu vs vs vs vs hepsi üst üste bindi ve hergün durduk yere tartışma yaşandı.şimdi bebeğim 21 aylık oldu,şuan çalışıyorum yine.hamdolsun çok şükür şimdi bi sıkıntımız yok:))).....yeni evliysen çok iyi düşün.çalışan bayanlar için daha zor oluyo
bence de erken biraz kendinize zaman ayırın. hamile kaldıktan sonra hiç birşey kendi isteğinize göre ayarlayamayacaksınız. ve siz daha yeni evlisiniz biraz evli olmanın tadını çıkartın derim. evet bebek hamilelik çok güzel duygular bir mucizeye tanık olmak o mucizenin olmasındaki en önemli kahraman olmak tarifsizdir ama geriye dönüp baktığınızda birşeyleri yaşayamamış olmanın pişmanlığınıda çekmeyin.
ben 3 yıllık evliyim çocuğum yok artık çocuk istiyorum aslında ama birazcık daha zamanı var. inşallah bende zamanı geldiğinde buraya gelir hamileyim yazarım