merhaba arkadaşlar 5 aylık evliyim henüz bebek düşünmüyoruz ama bir yandanda çok istiyorum yani sürekli burda yazıları okuyorum kendim hamileymişim gibi seviniyorum .kaynanamlar çok baskı yapıyor torun diye tutturdular çok ısrar edip çok üstüme geliyolar bende en azından 1sene olsun istiyorum ayrıca çalışıorum ve balayına daha eylülde çıkıcaz oraya rahat gidip tatilimi rahat yapmak istiyorum ama onlara çocuk diye üstüme geldikçe bende özenti oluyo karar veremiyorum ya sizce daha erken mi beklemelimiyim biraz daha yoksa olabilirmi ya lütfen bi akıl verin bana lütfen
canım çocuk dünyanın en güzel şeyi şuan 47günlük bebeğim var ve 1buçuk senelik evliyim biz hemen bebek sahibi olmak istediğimiz için erken davrandık galiba...fikrimi alacak olursan birz daha bekle derim çünkü herşey değişiyo hamile kalıyorsun sürekli stres acaba bebeğime birşey olmuşmudur diye sonra doğum yapıyorsun herşeyi bebeğine göre ayarlamak zorundasın yemek saatini bile eşimle 2dk sarılıp edelim diyoruz bizim ufaklık başlıyo ağlamayarahat bırakmıyo bizi ama iiki doğurmuşum herşeyim o benim ailenin neşe kaynağı ama eşime vakit ayıramıyorum sürekli bebekle ilgilenmek zorundayım sende daha yeni evlisin biraz daha tadını çıkar en azından balayından sonra yap ve eşinle ikiniz karar verin kendinizi anne baba olmaya hazır hissedince kayınvalide ısrarı ile değil güzelim herşey gönlünce olsun rabbim hakkında hayırlısı ne ise versin
Canım çocuk kimse için yapılmaz, sen ne zaman hazır olursan o zaman yap.Benim 8 aylık bebeğim var ve emin ol söylenenler abartı değil.Onun kokusu, gülüşü bu ayrı bişey, daha ötesi yok bunun.Dünyanın en güzel şeyi, o bir melek ve ben bir meleğe dokunuyorum.
Ama bebeğin olduğu zaman ister istemez eşine ayırdığın vakit azalıyor, korkuların çoğalıyor, gezmeler tozmalar azalıyor.Tüm bunlara rağmen çok çok güzel.
Biz 2 sene sonra bebek sahibi olduk.Önce evliliğimizin tadını doya doya çıkardık.Gezdik, tozduk, yedik, içtik, yapışık yapışık gezdik.Zaten evlilikte bazı şeyler belli bir süre sonra rutinleşiyo ve evliliğin kendisi bebeği istemeye başlıyo.Bebek gelince eşinin kucağında bebeği görünce eşine tekrar aşık oluyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?