Neden öyle celallendiniz anlamadım. Ben sizinle ne zaman konuştum da size bilinçsiz dedim onu da bilmiyorum, hatırlamıyorum. Ben de çocukları taştan topraktan sakınma konusunda sizinle aynı fikirdeyim. Bağışıklık sistemi için zaten söyledikleriniz gerekli. Ama bulaşıcı hastalıklar için aynı şeyi söyleyemem. Beş aylık bir bebek için basit bir nezle bile Allah korusun çok ciddi sonuçlar doğurabiliyor. Arkadaşımın bebeği tam de sizin tabirinizle pimpiriklilik yapmadı diye altı aylıkken zatürre oldu. Daha doğrusu misafirden kaptığı nezle zatüreye çevirdi. Yaşadıklarını ben bilirim

Ben kimseye çocuğunu fanusa koysun demiyorum ama minik bir bebek için bize çok basit gelen şeyler ne yazık ki çok kötü sonuçlar doğurabiliyor. Sizin ya da bebeğinizin başına gelmemiş ama bu başkasının başına gelmeyeceği anlamına gelmiyor. Sözümün sonuna kadar arkasındayım, bilinçli anne babalar göz göre göre çocuğunu riske atmaz. Hasta insandan sakınır, evine almaz, evine gitmez. Çok kalabalık ortamlarda bulunmaz. Ha bir de kendi çocuğunun başına gelmedi diye elaleme 'benimkine bir şey olmadı, siz de rahat olun' demez.