Ne kadar çirkin bir tabir kullanmışsınız; demek bilinçli anne babalar gripten korumak için misafir dahi kabul etmiyormuş, bilmiyordum o kadar bilinçli olamadığımdan olsa gerek. Bana göre de gereksiz pimpiriklilik bu dediğiniz. Oldu olacak cam fanusa da koysun o bilinçli anne babalar çocuklarını. Oğlumu hiç sakınmadım, misafir kabul etmemek gibi birşey de yapmadım. Yerde de yuvarlandı, çimenlerde de oturdu oynadı, kucakta da gezindi. Ha o an hasta olduklarını bildiğimiz kişilere karşı tabii ki tedbirli oldum ama aman hasta olursa diye sakınmadım. 15ayda bir kez bile ağır grip vs olmadı. En fazla burun akıntısı problemimiz oldu onu da 4.kez şu an yaşıyorum.
Konu sahibi arkadaşım; dün gece de yazmıştım. İzdiham olur vs diyenler olmuş, 40derece sıcaklık diyenler olmuş ama mevsimi göz önünde bulundurmamışlar sanırım. Bahsedilen izdiham hac döneminde oluyor, umrede ise en fazla ramazan umresinde oluyor. 40 derece sıcaklıklar da yazın yaşanıyor. Ama doktoruna mutlaka danışmalısın. Bazı bebekler hassas olabiliyor, risk görebilir. Bebeğinin takibini yapan doktorunuz bunu en iyi bilen olacaktır diye düşünüyorum. Kuzenime tekrar sordum; dün baston puset kullandılar demiştim ama kusura bakma yanlış hatırlıyormuşum bebek arabasını kullanamamışlar içeride.