5 aylık bebeğimin uykusu

Yoo ben uyuduğu zaman hiç dert etmiyorum valla 1 aylık olduktan sonra doktorun da onayıyla bebeğim uyanmadığı sürece emzirmeye kaldırmadım ben. Çok güzel zamanlardı
Şimdi çok uyanıyor sanırım sağlıkla büyütün evladinizi sanırım gelisimiyle de alakalı bir durum bu kilo alımı vs. Doktora danışmak ta önemli ..

Uyandırmadan biberonla besleyebilirsin. Bence beslenmesi lazım. Benimki 9 buçuk aylık gece en az iki defa içiyor mama

Şimdi çok uyanıyor sanırım sağlıkla büyütün evladinizi sanırım gelisimiyle de alakalı bir durum bu kilo alımı vs. Doktora danışmak ta önemli ..
Dişiydi ayağıydı derken uykular gittikçe bozuldu. İdare ediyoruz buna şükür.
Sağolun siz de
Doktor danışın tabi mutlaka.

Dr uyku bölünmemesi için kaldırmayın diyorlar ama bilemedim aslında uykuda büyüme hormonu salgılandığı için uyuması çok güzel bi durum
Gündüz beslenmesi nasıl
Gelişim geriliği için ek mama bi takviye kullanıyor mu 3 aylık bebeğim var bana dr 5-6 saat uyuması normal dedi
Ama için rahat etmesi için 5-6 saat sonra uyandırmadan uykuda mamasını içir
Sağlıkla büyüt

Bence her bebek farklı. Benim oğlum 3,5 aylıktan beri gece beslenmiyor. Şuan 9 aylık, ek gıdaya sütümün yokluğundan 5 aylıkken başladım. Şu an hem 5 tane dişi var hem de herşeyi yiyor ve ayının üzerinde. Dediğim gibi minyon bir yapınız var ise eşinizin ve sizin o yüzden de kaynaklanıyor olabilir.

Iyi günlere büyütün
Bebeğimiz bu aylarda gece beslenmesi sayesinde daha iyi kilo alır ve gelişimi hızlanır.

Eğer erken ve düşük ağırlıklı doğmuş olmasaydı uyumasını dert etmenize gerek olmazdı ama şimdi biraz daha kilo alması gerektiği için uyku arası beslemeyi başarırsanız iyi olur. Bebeğinizin artık kan şekeri düşmesi gibi bir durumu olmaz karaciğerinde ve vücudunda kan şekerini ayarlayan hormonları ve yağları yeterince bulunur bu aylarda.

Gündüz beslenmesi iyi 3 saatte bir yiyor 150 ml süt içiyor bazen 130 ml mama yiyor keyfine göre bazen 150 yi de geçtiği oluyor . Mama kullanıyorum evet . Sağlıkla büyütün evladinizi

Gündüz beslenmesi iyi 3 saatte bir yiyor 150 ml süt içiyor bazen 130 ml mama yiyor keyfine göre bazen 150 yi de geçtiği oluyor . Mama olarak Aptamil kullanıyorum
Maşallah
Drla konuştunuz mu bu konuyu
Kilo alımı için gecede içirin olmadı

Maşallah Rabbim sağlık versin evlâdiniza İnşallah anne ve baba olarak minyon yapidayiz yani ben 1.55 eşim 1.65 boyunda .

Maşallah Rabbim sağlık versin evlâdiniza İnşallah anne ve baba olarak minyon yapidayiz yani ben 1.55 eşim 1.65 boyunda .
Bazen genetik faktörler devreye giriyor işte anne baba minyon olunca çocukta ona çekmiş oluyor sağlıklı olsunda varsın minyon olsun

Gayet normal, hata doktorunuzda. Tabi her doktor iyi olacak diye bir şey yok. Sağlık problemi yoksa sıkıntı yok. Bir bebeğin bence ne boyundan ne de kilosundan gelişimini takip edemezsin.

Çok teşekkür ederim değerli bilgilendirme için . Bugünden sonra mutlaka gece öğünü yapacagim. Allah'a emanet olun

Yani doktorun sana bebeğin geri olduğunu söylememesi gerekirdi.
Bebeğim 36 haftada 1700 40 cm olarak doğdu .Doktor gelişim olarak yaşıtlarından 2 ay geri olduğunu söyledi ama bu bir problem değilmiş bu kiloda ve boyda doğmasına rağmen iyi gidiyor herşeyi dedi. 3500 kilo doğan bir bebekle bu bebeği karşılaştırmanin doğru olmayacagini söyledi. En alt sinirdaydi en son kontolde

Aslında doktorumuzu seviyorum çok rahatlatıcı bir konuşması var ben gelişim olarak ne kadar geri diye sorduğumda soylemisti 2 ay kadar diye. Yoksa diğer türlü kendi söylemedi hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…