- 22 Temmuz 2017
- 219
- 223
Kızlar selam. Ben hemen hemen 2 yıldır evliyim ve başlarda hemen çocuğumuz olur sanarak 1 yada 1.5 sene sonra olsun diye planladık eşimle, o süreçte babamı kaybettim ve kendimi toparlayayım derken 6 ayda öyle geçti. Denemelere başladığımızda 17 aylık evliydik ve bu ay korunmayalı 6 ay oldu ama henüz olumlu sonuç elde edemedik. Ben 27 eşim 28 yaşında...
Kayınvalidem iyice baskı yapmaya başladı, her gördüğünde neden bebek yok hala diye... Biz ise çok istediğimiz halde çevremizdekilere istemiyoruz diyoruz. Bazen çok panikliyorum neden olmuyor, babam görmedi bari annem görsün diye ama sonuç hep olumsuz... Annemde çok istiyor bizde çok istiyoruz ama eşim çok sakin bu konuda ve zamanı geldiği zaman olacak diyor ben ise onun bu tavrını sanki yeterince istemiyor olarak algılıyorum ve ilişkimizi bazen yıpratıyorum. Bu süreci nasıl stressiz hale getirebilirim, bana yardımcı olabilir misiniz?
Bu Arada 2 defa doktora gittim ikisi de hormon bakıp 1 yıl bekleyin deneyin dediler
Ovulasyon testleri ile yumurtlama günü takip ettiniz mi? Takvimden yumurtlama gününü yakalamak çok zor. Ama testler tam gününü veriyor size. Adetlerim düzensiz olduğu için ben yumurtlama günunü test ile takip ettim, yakalayınca da ilk deneme de hamile kaldım çok şükürKızlar selam. Ben hemen hemen 2 yıldır evliyim ve başlarda hemen çocuğumuz olur sanarak 1 yada 1.5 sene sonra olsun diye planladık eşimle, o süreçte babamı kaybettim ve kendimi toparlayayım derken 6 ayda öyle geçti. Denemelere başladığımızda 17 aylık evliydik ve bu ay korunmayalı 6 ay oldu ama henüz olumlu sonuç elde edemedik. Ben 27 eşim 28 yaşında...
Kayınvalidem iyice baskı yapmaya başladı, her gördüğünde neden bebek yok hala diye... Biz ise çok istediğimiz halde çevremizdekilere istemiyoruz diyoruz. Bazen çok panikliyorum neden olmuyor, babam görmedi bari annem görsün diye ama sonuç hep olumsuz... Annemde çok istiyor bizde çok istiyoruz ama eşim çok sakin bu konuda ve zamanı geldiği zaman olacak diyor ben ise onun bu tavrını sanki yeterince istemiyor olarak algılıyorum ve ilişkimizi bazen yıpratıyorum. Bu süreci nasıl stressiz hale getirebilirim, bana yardımcı olabilir misiniz?
Bu Arada 2 defa doktora gittim ikisi de hormon bakıp 1 yıl bekleyin deneyin dediler
Evet 4 aydır ovulasyon testi kullanıyorum ve değerli günleri de yakalayıp değerlendirdik hepOvulasyon testleri ile yumurtlama günü takip ettiniz mi? Takvimden yumurtlama gününü yakalamak çok zor. Ama testler tam gününü veriyor size. Adetlerim düzensiz olduğu için ben yumurtlama günunü test ile takip ettim, yakalayınca da ilk deneme de hamile kaldım çok şükür
Aynen kv zannediyor ki ben istemiyorum yada bir problem bar ondan saklıyoruz gibi düşünüyor. Aslında sorun onun en dediği değil biz zaten kendimiz çok istiyoruz olmadı kaç aydır ve çevrede neden neden diye sorunca daha çok stres oluyoruzYok canım seninki başka türlü darlamak sonuçta kendi evladı anne lütfen karışma dese ayrı sen desen ayrı seninki o hesap. Konu sahibi sen ıstemiyor musun diye darliyormus
Sende baska doktora gidip 2yildir cocugum olmuyor diyeceksin yeni basladigini demiyceksin ben 5aylik evli olmama ragmen 1bucuk yillik evli oldugumu dedim ve bende kist olustugunu öğrendim yani boyle diyeceksin ki ne oldugunu hemen ogrenesin yoksa seni basindan salmak icin git 1yil sonra gel derlerKızlar selam. Ben hemen hemen 2 yıldır evliyim ve başlarda hemen çocuğumuz olur sanarak 1 yada 1.5 sene sonra olsun diye planladık eşimle, o süreçte babamı kaybettim ve kendimi toparlayayım derken 6 ayda öyle geçti. Denemelere başladığımızda 17 aylık evliydik ve bu ay korunmayalı 6 ay oldu ama henüz olumlu sonuç elde edemedik. Ben 27 eşim 28 yaşında...
aslında bunu düşündüm ama eşim bir yıl içerisinde doğal olma yolu varken neden sürekli hastaneye gidip seni veya beni ilaçlara boğup daha çok stres olalım diye düşünüyor. Olmazsa zaten gideriz diye düşünüyorSende baska doktora gidip 2yildir cocugum olmuyor diyeceksin yeni basladigini demiyceksin ben 5aylik evli olmama ragmen 1bucuk yillik evli oldugumu dedim ve bende kist olustugunu öğrendim yani boyle diyeceksin ki ne oldugunu hemen ogrenesin yoksa seni basindan salmak icin git 1yil sonra gel derler
Sizin ertelemenizle alakali olmaya bilir.Ultrason işe yumurtalıklarıma bakıldı ve hormon testi yapıldı. Herşy güzelmiş şuan için aöa detaylı kontrol için 1 yıl olması gerekiyormuş bu süre ise bana çok uzun geliyor. Zaten sanki çok gecikmişim gibi hissediyorum. Başkaları evlenince ilk bir yıl içinde hamile kaldılar hep. Ben ise hemen olur sanarak çok erteledim meğerse olmuyormuş
Eşiniz kontrole gitti mi peki hiç? Sperm kalitesine baktırması iyi olabilirEvet 4 aydır ovulasyon testi kullanıyorum ve değerli günleri de yakalayıp değerlendirdik hepama olmadı.
kafaya taktıkça olmuyor bazen de.Kızlar selam. Ben hemen hemen 2 yıldır evliyim ve başlarda hemen çocuğumuz olur sanarak 1 yada 1.5 sene sonra olsun diye planladık eşimle, o süreçte babamı kaybettim ve kendimi toparlayayım derken 6 ayda öyle geçti. Denemelere başladığımızda 17 aylık evliydik ve bu ay korunmayalı 6 ay oldu ama henüz olumlu sonuç elde edemedik. Ben 27 eşim 28 yaşında...