- 31 Ekim 2013
- 5.504
- 10.047
Yumurtlamayı takip ederek değerlendirdik. Öncesi ve sonrası ise kafamıza göreBirlesim zamanlarinizi yumurtlama donemlerinize gore hesaplayip mi ayarliyorsunuz? Yoksa istediginiz zaman mi birlikte oluyorsunuz? Bu 5 ayda birlesimleriniz nasildi ?
Benim yumurtlamam duzenli olmasina ragmen ilk hamileligimde 1 bucuk hafta gec dollenme olmustu. Yani biz kadinlarin yumurtasi ne zaman uygun oluyo degisebiliyomus. O gebeligim kkmyasal dusuk oldu. Esim cok tedirgin oldu ve ya bi sikinti varsa bizde diye stress yapti. Doktor da korunmayin stress yapmayin rahat olursaniz yeniden hamile kalabilirsin dedi. Sonrasinda ben application da yumurtamin olgun oldugu gunun 1 hafta oncesi ve bir hafta sonrasini iliski zamani diye belirledim. 2 gune bir iliskiye girdik ve iliskiden sonra 5 10 dk uzandim, hemen dusa gitmedim. O ay hamile kaldim. Insallah sizde tarihleri boyle tutarsaniz biran once hamile kalirsiniz. 2 gunde bir iliskiye girmemizin sebebi de hem bikmayalim hem de sperm kalitesi azalmasin diyeydi. Insallah guzel haberinizi hemen alirsiniz.Yumurtlamayı takip ederek değerlendirdik. Öncesi ve sonrası ise kafamıza göre
Sadece ben gitmedim, eşimle beraber gittik ama doktor önce bana bakarak daha erken eşin için dedi. Haliyle folik asit verdi bir yıl dolunca eşine de bakarız dedi. Bu sistem bana hiç doğru gelmiyor
Koca forumda okuduğum en şuursuz yorum bu oldu şimdiye kadar.Kv çok istiyorsa oğluyla yapsın tövbe yarabbim ya.. Sinir oluyorum şöyle cahil insanlara sizin yatağınıza kadar girmiş kv maşallah
Sinirle yazmıştım silinebilir zamanınıda geçirmişim yapıcak bir şey yok. Sinirle konuşmamak lazım ancak dayanamadım böyle kv lerin çocuk da çocuk istemelerine ayar oluyorum gelinler damızlık mı çocuk da çocuk. Al işte kızın olmuyormuş sürekli çocuk dedikçe hem zoruna gidiyordur hemde ayıp yani sürekli böyle bahsetmesi çocuk bile olsa bu onların özeli.Koca forumda okuduğum en şuursuz yorum bu oldu şimdiye kadar.
5 aydır henüz hamile kalınmadıysa çocuk olmuyordur denmez. Sinirli anımız içimizi en şeffaf gösterebildiğimiz andır.Sinirle yazmıştım silinebilir zamanınıda geçirmişim yapıcak bir şey yok. Sinirle konuşmamak lazım ancak dayanamadım böyle kv lerin çocuk da çocuk istemelerine ayar oluyorum gelinler damızlık mı çocuk da çocuk. Al işte kızın olmuyormuş sürekli çocuk dedikçe hem zoruna gidiyordur hemde ayıp yani sürekli böyle bahsetmesi çocuk bile olsa bu onların özeli.
Sonuç olarak burada bu kız olmuyor diye morali bozuluyor bundan bahsediyorum ve kv sininde bu durumda üstelemesi üzer başka bir işe yaramaz. Anlık sinir yapacak bir şey yok doğruluğunu asla savunamam ancak burada bile olsa göstermemek lazım bunu da tutamadım diyelim silebilsem silerdim yapacak bir şey yok.5 aydır henüz hamile kalınmadıysa çocuk olmuyordur denmez. Sinirli anımız içimizi en şeffaf gösterebildiğimiz andır.
Kendisi maddi olarak hep yanımızda, sağolsun. Manevi olarak da hep iyi hissedelim diye uğraşır. Evine gitsem 1 barsak su istemez benden, her hizmeti yapar. Eğilir önüme terlik koyar, çayımı bile kendisi doldurur beni asla kaldırmaz yerimden. Ama bebek konusunda çok hevesli, çok istiyor ve sürekli olması içinn bize hatırlatmalar yapıyor. Olursa ilk torunu olacak ama bu neden artık benek yok gibi söylemleri zaten uğraşan ama sonuç alamayan beni yıpratıyor, üzüyor. Belki de ben abartıyorum bilmiyorumVakti geldiğinde sağlıklı bir bebeğiniz olacaktır ama ben en çok kayınvalidem baskı yapıyor cümlesine takıldım, ben enerji meselesine çok inanırım böyle baskı yapan insanların kötü enerjileri yüzünden olacağı varsa bile olmaz bazen. Çocukların üremelerine, cinsel hayatlarına karışan kayınvalidelerin, eski kafa insanların nesli ne zaman tükenecek diye merak ediyorum. Kendisi maddi manevi her türlü yanında olacak mıymış? Veya gecesini gündüzüne katıp bakacak mı acaba torununa?