5 Ayda 36 Kilo Verdiren Çay Tarifi

kızlaar önceki sayfaları okuyamadım poşet çay şeklinde olan hangi markanın

Canım yemeklerden yarım saat önce her defasında taze demleyerek yapman gerekiyor.Yapılışını ilk mesajımda yazmıştım zaten.Ilık içeceksin.Kilo fazlan çok yoksa günde 3 bardak yeterli ama kilon fazlaysa 4-5 bardak içebilirsin fakat 5 bardağı geçme.

Merhaba arkadaşlar, ben istanbulda ikametgah ediyorum. Bakırköy gibi büyük bir yerde aradım 3 4 aktar gezdim ama bu çayı bulamadım. İstanbulda oturan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim :)

Merhaba arkadaşlar, ben istanbulda ikametgah ediyorum. Bakırköy gibi büyük bir yerde aradım 3 4 aktar gezdim ama bu çayı bulamadım. İstanbulda oturan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim :)

merhaba canım hoşgeldin.... bitkileri ayrı ayrı mı istedin, yoksa 9'lu çay diye mi istedin? bulamaman çok garip, Bakırköy'de hem de.. :44:

kizlar ben aktara gittim bana bitkileri kendisi koyup öguttu toplam 300gr oldu ve 10 lira verdim. Hazir pakette olan vardi, birine "bu adi" dedi digeri ise 100gr ve 20 lira idi. Tek sorun barut agaci kabugu yokmus o da zaten her yerde sahtesi satiliyormus bulmak cok zormus onu. Simdi 2. gunumdeyim, bagirsaklarimi calistirdigini hissediyorum ve asiri susuyorum. Sanirim bu iyiye isaret Ama henuz kilomda bir farklilik olmadi gibi.

Canım zaten 2 günde kilo vermezsin.Ben ilk hafta 500 gr kadar vermiştim ama toplam 25 gün kadar oluyor başlayalı 5 kilo verdim.2. haftada etkisini göstermeye başlıyor.

PinarEyLuL
Teşekkür ederim canım birde böyle deneyim :) umarım bulurum

İnşallah böyle bulabilirsin canım.Ben mahalle arasındaki aktarda bile bulabildiysem sen Bakırköy gibi bir yerde daha rahat bulabilirsin.

Ankara'dan veya Sakarya'dan bu çayı temin eden arkadaşlar var mı varsa hangi civardaki aktarlardan temin ettiğinizi bana özel mesaj olarak atabilir misiniz ? Şimdiden teşekkür ederim.

kızlar merhaba,kaç kilo verdiğimizi söylerken,hangi kilo üzerinden verdiğimizi de yazmak daha doğru olur sanırım.95 kilo olan biriyle 65 kilo olan birinin 15 günde verdikleri kilo arasında bariz fark oluyor.örneğin bu çayla bir ayda 8 kilo verdim diyen birini baz aldığımızda kilomuz 60 civarıysa bence sonuç hayal kırıklığı olabilir.hatta bazı yerlerde okuyorum faydasını görmedim,diyenler de az değil.Bence önemli olan kişinin
*nasıl beslendiği,diyet mi yapıyor
*ne kadar sıvı tükettiği
*spor yapıyor mu
*boyu,yaşı,kilosu
*günde kaç fincan içtiği
*ne zamandır içtiği
her şeyi düşünerek yazıp,konuşmak daha bilgilendirici olabilir.

örneğin ben 34 yaşında,1.68 boyundayım.4 gündür düzenli 3 fincan içiyorum,hep taze demliyorum,jillian le 25 dakika egzersiz yapıyorum,diyet yapmıyorum,karbonhidrat ve şeker hala hayatımdalar..(ama azalttım),şu ana kadar 600 gr. verdim gibi gözüküyor ancak 1 ayın sonunda daha anlaşılır olur.
Bana sorarsanız çay faydalı mı faydalı tabiki de,en azından ödem atıyor,vücudumuza kahve ve koladan daha faydalı bir içecek veriyoruz.Bağırsaklar düzene giriyor.çaya devam bırakmak yok.

Ben iki gündür ara vermiştim ama birazdan bi tane içicem yarında sabah akşam iki tane içerim diyorum Bakırköydeki arkadaşım poşet çay olarak her yerde bulabilirsin diye düşünüyorum ben bahçelide ilk girdiğim aktardan aldım

canım çok sevindim kaç kiloydun ? poşet olarak mı almıştın kendin mi hazırlıyorsun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…