selam arkadaşlar siz bu çayı her defasında taze mı yapıyorsunuz? ben 1 litre yapıyorum sabah ve gün boyu içip bitiriyorum yanlışlık yok değil mi? soğuk içilmez dedi bazıları ama bilen varsa yazsın lütfen
Merhaba arkadaşlar, ben istanbulda ikametgah ediyorum. Bakırköy gibi büyük bir yerde aradım 3 4 aktar gezdim ama bu çayı bulamadım. İstanbulda oturan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim :)
merhaba canım hoşgeldin.... bitkileri ayrı ayrı mı istedin, yoksa 9'lu çay diye mi istedin? bulamaman çok garip, Bakırköy'de hem de.. :44:
Önce teşekkür ederim canım hoşbuldum :) Tek tek sordum ben malesef
Canım bitkileri tek tek değilde 9 hayat çayı veya 9 bitkili çay o0larak sor onlar bilir verirler.
kizlar ben aktara gittim bana bitkileri kendisi koyup öguttu toplam 300gr oldu ve 10 lira verdim. Hazir pakette olan vardi, birine "bu adi" dedi digeri ise 100gr ve 20 lira idi. Tek sorun barut agaci kabugu yokmus o da zaten her yerde sahtesi satiliyormus bulmak cok zormus onu. Simdi 2. gunumdeyim, bagirsaklarimi calistirdigini hissediyorum ve asiri susuyorum. Sanirim bu iyiye isaretAma henuz kilomda bir farklilik olmadi gibi.
PinarEyLuL
Teşekkür ederim canım birde böyle deneyim :) umarım bulurum
2 haftada 5 kilo verdimmm
Kullanabilir tabiiki.Yalnız yüksek tansiyonu olanlar veya içindeki bitkilerden herhangi birine alerjisi olanlar kesinlikle içmemeli.
Kendim hazirliyorum canim. Her gun ugrasmasi zor olur diye teker teker hazirlayip pecetelere koydum daha kolay oldu :) 75 kiloydum suan 70 :)canım çok sevindim kaç kiloydun ? poşet olarak mı almıştın kendin mi hazırlıyorsun ?
Çok güzel canım sevindim senin adına en yakın zamanda çayı bulup bende başlayacağım :)
harika çay dışında diyet spor neler yaptın arkadaşım bide yaş kaç pardon:))2 haftadır kullanıyorum ve tam 5 kilo verdimmçok mutluyummm :) mucize gibi :)