bende izlemiştim o yayını.yazamamıştım tarifi çok teşekkür ederim canım.
adam müthiş değişmiş.o kocaman pantolonların içine 2 kez girer şimdi
ayyyhh çokteşkkrler cnm yaaa benmde çok ihtiyacım var kilo vermeye aldım başımı gittim valla
bende akşama erkek arkadaşımla yapıcaz çayı bakalım. çanakkalede barut ağacı kabuğu yoktu. aktar getirtmiş bugün. akşama kullanmaya başlarız yazarım buraya değişimleri :114:
bende izlemiştim o yayını. çaylarıı yazdım ama tadından endişe ediyorum çünkü ben yeşilçay haricinde hiçbi bitki çayını içemem bi kere biberiye içmeye kalkmıştım zorlasam kusacaktım yani o derece. tadı nasıl peki? bi de malzemelerin hepsini maktardan toplam ne kadara aldınız?
bende izlemiştim o yayını. çaylarıı yazdım ama tadından endişe ediyorum çünkü ben yeşilçay haricinde hiçbi bitki çayını içemem bi kere biberiye içmeye kalkmıştım zorlasam kusacaktım yani o derece. tadı nasıl peki? bi de malzemelerin hepsini maktardan toplam ne kadara aldınız?
Burada denemeye başladık bile :))
Bir de konu sahibi arkadaş keşke alıntı yaptığınızı yazsaymışsınız..
Ben hepsine toplam 40 lira verdim.
Kaç gr aldın acaba?Ben 500er gr'a 20 lira verdim.
Hepsinden 100gr. aldım. 1 aylık kullanabilirmişim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?