5 ay once dusuk yaptim

nurdaneren

Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2013
2
0
6
34
Ankara
Merhaba
24 yasindayim 5 ay once 5 haftalik bebegim buyumedigi icin kurtaj ile alindi. Doktor korunmamiza gerek olmadigini soyledi ve korunmadim. Suana kadar hamile kalmadim. Testlerimi yaptirdim hersey normalmis ama ben cok takinti haline getirdim. Fikirlerinize ihtiyacim var. Yardimci olursaniz sevinirim

takıntı haline getirmiş olman en büyük sorun bence.. rahat ol akışına bırak benim senin durumunda olup 4-5 ay sonra yeniden hamile kalan bir sürü tanıdığım var stres yapma dua ve sabır ile bekle Rabbim hayırlısıyla bebiş nasip etsin inşallah sana da bana da :)

Bende 5 ay önce 7 haftalik düşük yaptım 2 ay korundum 3 aydır istiyoruz olmadı bende stres yapmaya başladım olmazsa doktora gideceğim hormonlarima baktıkça. Bebek söz konusu olunca tahammül edemiyoruz Rabbim en kisa zamanda bizi de tekrar sevindirsin inşallah

Korunmasanda en az 3 adet dönemi geçsin derim tatlım hemen erken davranma bi yakınım yine böyle acele etmişti ve sonrasında bebeği almak zorunda kaldılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…