Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar elinizde 5-6 yaş erkek çocuğuna uygun giysiler varsa uygun fiyata çok acil lazım.özellikle swet,penye kazaklar,mont,kazak ve ayakkabı.uygun fiyata diyorum çünkü alıp ihtiyacı olan bi kaç aile var onlara dağıtacağım.şimdiden herkese teşekkürler.sevgiler....
Arkadaşlar elinizde 5-6 yaş erkek çocuğuna uygun giysiler varsa uygun fiyata çok acil lazım.özellikle swet,penye kazaklar,mont,kazak ve ayakkabı.uygun fiyata diyorum çünkü alıp ihtiyacı olan bi kaç aile var onlara dağıtacağım.şimdiden herkese teşekkürler.sevgiler....
var canım 5 ve 6 altıyaş harika montlar, tişörtler, gömlekler var .kız çocuklarına da gene çok güzel ikinci el kıyafetlerim var çokta uyguna verebilirim sevgiler
Canım merhaba.....konu halaa aktif mi bilmiyorum.....eğer öyleyse ailenin adresini bana iletirmisin lütfen....ihtiyaç sahibi ailenin adresi yani....elimde olan çocuk kıyafetlerini göndermek istiyorum....ama mutlaka ailenin adresi olması gerekiyor..birde cep numaraları:26: