• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5-6 yaş erkek çocuğu için giysiler.

memrem

Nirvana
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2008
27
1
613
50
Tokat

Arkadaşlar elinizde 5-6 yaş erkek çocuğuna uygun giysiler varsa uygun fiyata çok acil lazım.özellikle swet,penye kazaklar,mont,kazak ve ayakkabı.uygun fiyata diyorum çünkü alıp ihtiyacı olan bi kaç aile var onlara dağıtacağım.şimdiden herkese teşekkürler.sevgiler....:emir_bebek:

aslinda herkez giymedigi yada kücülen esyalari, ihtiyaci olanlara verse bircok insanda bunlardan faydalanmis olur.ben yurtdisinda yasiyorum,böyle bir yardimlasmayi baslatmayi yada sirf bunlarla ugrasmayi cok isterdim.ama esyalarin buralardan oralara gelmesi cok zor.ben bile kizlarimin giymediklerini,kücük gelenleri zor getiriyorum,ucakta belirli bir yük hakkimiz oldugu icin.
Aslinda herzaman hayalini kurdugum birseydi ,ihtiyaci olanlara ,kullanilmis yada kullanilmamis kiyafet ,esya ,oyuncak farketmez yeterki ise yarasin cevremdeki insanlardan toplayip en azindan cocuklara yardimci olmak.umarim aradiginiz seyler size ulasmistir.

bizimde cok acil üçüzlerim içün,,ayakkabıbı falan lazım malum üçüz cok zor yardımcı olabilecek miziniz bulmamıza 27 aylık lar şu

Arkadaşlar elinizde 5-6 yaş erkek çocuğuna uygun giysiler varsa uygun fiyata çok acil lazım.özellikle swet,penye kazaklar,mont,kazak ve ayakkabı.uygun fiyata diyorum çünkü alıp ihtiyacı olan bi kaç aile var onlara dağıtacağım.şimdiden herkese teşekkürler.sevgiler....:emir_bebek:

canım ben konunu daha yeni gördüm. kaç çocuk var ve ne eksik bende burdan gönderiyim bişeyler

kullanilmis, kaliteli ve ucuz giysiler ariyorsaniz gittigidiyor'a bakmanizi tavsiye ederim.

sevgili memrem
ilgilenen arkadaşlarım var.
bana özele adres ve tel ya da mail adresi yazarmısın
irtibat kuralım. yönlendireyim seni.
sevgiler...

var canım 5 ve 6 altıyaş harika montlar, tişörtler, gömlekler var .kız çocuklarına da gene çok güzel ikinci el kıyafetlerim var çokta uyguna verebilirim sevgiler

Canım merhaba.....konu halaa aktif mi bilmiyorum.....eğer öyleyse ailenin adresini bana iletirmisin lütfen....ihtiyaç sahibi ailenin adresi yani....elimde olan çocuk kıyafetlerini göndermek istiyorum....ama mutlaka ailenin adresi olması gerekiyor..birde cep numaraları:26:

Back