- 25 Temmuz 2017
- 351
- 274
- 53
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bir dilek diledim Hidirellezde. Gul agacinin dibine. Kibrit coplerinden bir ev yaptim. Ev alma imkanim yoktu oysa, mumkun degildi. Bir sene sonra bir evim oldu. Rabbimin hazineleri sonsuz. Rabbim dualarini kabul etsin.lütfen bana da yardımcı olun, köy evindeyim, nasıl dilek tutayım. mülakat sonucumun olumlu gelmesini istiyorum. ev, araba istemiyorum.
Rabbim dualarini kabul etsin.Allah'ım sen bu mübarek günlerde bizim dualarımızı kabul et yarabbimmm
SAFFAT SURESİ 100. ayette;
رَبِّ هَبْ لِي مِنَ الصَّالِحِينَ
“Ey Rabbim! Bana salihlerden olacak bir çocuk bağışla.”
Tüm isteyenler için sen dualarımızı boş cevirme yarabbimmmm. aminn
Nasıl yaptın canım daha detaylı anlatabilir misin burdan yada özelden. Biliyorsun bende çocuk istiyorum. Bu gerçekmi bilmiyorum iyi mi kötü mü bilmiyorum ama denemek istiyorum bende.Biliyor musunuz? Ben yillAr once cocuk isteyip cizmistm ve araba.. hem cocuk nasip olmustu hemde arabami degistirmistim..bunlari balkona cizmistim buarada yanina bozuk parada koymustum.,
sizler hangi sekillerde yapiyorsunuz bunu?Sadece dua mi ediyorsunuz yoksa yazip ciziyor musunuz bi yerlere?
Ben balkonun tasi var oraya karakalemle bebek cizdim, araba cizdim birde bozuk para koymustum...cizerkende Allahim bugunun yuzu suyu hurmetine dileklerimi kabul eyle dedim. Baska bise yapmadim.. onceleri inanmazdim buna ama benim dileklerim olunca inandim hakket.Nasıl yaptın canım daha detaylı anlatabilir misin burdan yada özelden. Biliyorsun bende çocuk istiyorum. Bu gerçekmi bilmiyorum iyi mi kötü mü bilmiyorum ama denemek istiyorum bende.
Amiin hepimizin inşallahRabbim dualarini kabul etsin.
peki parayı aldın mı sonra birde o şekilleri sildin mi ? Bu akşam yapmak gerekiyor değil mş?Ben balkonun tasi var oraya karakalemle bebek cizdim, araba cizdim birde bozuk para koymustum...cizerkende Allahim bugunun yuzu suyu hurmetine dileklerimi kabul eyle dedim. Baska bise yapmadim.. onceleri inanmazdim buna ama benim dileklerim olunca inandim hakket.
Evet aksam.. almadin bi kac gun durdu zaten parayi bulayim diye koymustum onu bulamadim parayi ama olsun.. bebek araba daha onemliydipeki parayı aldın mı sonra birde o şekilleri sildin mi ? Bu akşam yapmak gerekiyor değil mş?
Aminn inşallah
Aminn rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahAmin inşallah rabbim evlat isteyen bütün kardeşlerimize tez zamanda nasip etsin inşallah ❤