• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 - 6 Mayıs Hıdırellez'iniz hayırlı, dualarınız kabul olsun.

Kızlar bende size duyduğum Bi şeyi yazayım o zaman. Ev almak isteyenler için 40 kişiden 1 lira toplucaksın sonra o paralarla kuyumcudan anahtar alacaksn. Dilediğin kabul olana kadar üstünde taşıyacaksın. Parayı ne için topladığını bilmicekler. 1 sene içinde ev sahibi oluyormuşsun.

Birde geceden kovaya su koyarlar içine para atarlar sabah alınır o para bereket parası olur 1 sene cüzdan da taşınır.

BBirde istediğimiz şeyin şeklini yaparlar taşlardan vs. çatıda balkonda durur. 1 sene içinde kabul olur derler.

BBu sene bende denicem inşallah. Rabbimden isteyerek

Amin insAllah 🤲
Hıdırellez ya da Hıdrellez, Orta Asya, Ortadoğu, Anadolu ve Balkanlar'da kutlanan mevsimlik bayramlardan biridir.

Ruz-ı Hızır (Hızır günü) olarak adlandırılan Hıdırellez günü, dünyada darda kalanların yardımcısı olduğu düşünülen Hızır ile denizlerin hakimi olduğuna inanılan İlyas'ın yeryüzünde buluştukları gün olarak düşünülür ve kutlanır.

Hıdırellez 2020 yılında 5 Mayıs Salı akşamı başlayacak, 6 mayıs Çarşamba ikindi ezanında bitecek.

Eki Görüntüle 2630079

Hıdırellez niyeti :
Evinize, mutfağınıza, gelirinize İlyas Peygamberin duası..
Tıkanmış, yavaşlamış, durmuş işlerinize
Hızır'ın eli değsin, bedeninize, sağlığınıza buluşmalarının gücü aksın..
Hayatınıza neşe, keyif, huzur ve bereketin hayırlısı gelsin..

Sevgiyle hıdırellez'iniz hayırlı ,dualarınız kabul olsun inşallah ...
Amin allahım sen büyüksün sen herseye kadirsin herkesin gönlüne göre ver amin

Allah'ım sen bu mübarek günlerde bizim dualarımızı kabul et yarabbimmm

SAFFAT SURESİ 100. ayette;
رَبِّ هَبْ لِي مِنَ الصَّالِحِينَ

“Ey Rabbim! Bana salihlerden olacak bir çocuk bağışla.”

Tüm isteyenler için sen dualarımızı boş cevirme yarabbimmmm. aminn

Biliyor musunuz? Ben yillAr once cocuk isteyip cizmistm ve araba.. hem cocuk nasip olmustu hemde arabami degistirmistim..bunlari balkona cizmistim buarada yanina bozuk parada koymustum.,

sizler hangi sekillerde yapiyorsunuz bunu?Sadece dua mi ediyorsunuz yoksa yazip ciziyor musunuz bi yerlere?

Çok severim Hıdırellezi. Hiç dileği kabul olan oldu mu? Hızır vs hikayelerine bayılırım. Neler yapıyorsunuz? Birileri anlatırsa sevinirim.
Herkesin hayırlı duaları kabul olsun🌸💐🌺
Dün gece tuğçe isinsu instagraminda canlı yayın yaptı kayitli şu an , cok guzel dualar ritüeller söyledi sağ olsun ❤

Back