Öncelikle herkese merhaba ablalarım. Ben 16 yaşında 1.62 boyunda 54 kiloyum burada yaşım 20 yazıyor çünkü üye olabilmem için 18 yaşından büyük olmam gerekiyormuş. Her neyse konumuza dönelim malum okullar 15 tatile girdi benimde bu süre zarfında yaklaşık 5-6 kilo vermem lazım hedefim 48 kg olmak okullar açıldığında 48 kg olarak okula dönmek istiyorum ve bunun icinde siz ablalarımın yardimina ihtiyacım var bana gore diyet listesi önerebilir misiniz? Aslında arakdaşlarım kilomun normal olduğunu söylüyorlar ama bence biraz göbeğ im var ben zayıf birisi olmak istiyorum normal olmalk değil bundan 2 yıl önce çöp gibiydim sonradan ne olduysa çok yemeye basladim ve 2 yilda nerden baksan 10 kg rahat aldım. Eskiden doğru dürüst birseyler yemiyorken nasıl olduda 2 yılda bu abur cuburlar benim vazgecilmezim oldu? En çok korktuğum sey bu durumun devam etmesi ve ileride daha kilolu bi insan olmak bu beni gercekten korkutuyistedigim kiloya bi geleyim yedigime içtiğime dikkat edicem ama o kiloya gelmeden dikkat edemiyorum malesef. 48 kg olayım hayatım hayat tarz degise ek değişecek mobilden girdiğim icin yazım hatalarım oldy insallah demek istediğimi anlatabilmisimdir lutfen şu
15 günde istedigim kiloya geleyim yardimlariniza ihtiyacim var bana bi diyet önerin sporda yapabilirim hayatim duzene girsin lutfen.
15 günde istedigim kiloya geleyim yardimlariniza ihtiyacim var bana bi diyet önerin sporda yapabilirim hayatim duzene girsin lutfen.