5+6 hamileyim bebegi gordu ama kalp atısi icin 1 hafta sonra gel dedi

Sende benim dualarımdasın Salı günü haberdar ederim dediğim gibi sadece bir mucize bekliyorum 😔

Evet canım gördüm bebeğimi kalp atışını felan sadece sanki paniğin göğsündeki hassaiyet gecti senin ne zaman gecmisti
Vallah benim o haftalardan sonra geçti ama bu aralar kocaman oldu ağrıyor benim 4 buçuk haftalıkken kese görüldü normalde 6 buçuk haftalık geç döllenme olduğu için iki hafta sonra kalp atışını duyduk eğer bulantı tiksibm4 olursa kalo atışları gelişimi başlamıştır demek

yok yok verme gerek yok kı ..
Ben hamıel kaldııgımdan bu yana hiç kan vermemiştim ilk muayeneye de 6+2 de gittim doktorum ogun bırçok kan testı ıstedı . Sağlık ocagı betahcg de yapmış kendı kafalarına göre .. Öyle gördüm :)

Zaten bır sürü kan alcaklar kalp atışından sonra boşver deldırme kollarını ..
bilerek mi geç gittiniz

bilerek mi geç gittiniz
Evet çünkü erken gidince bişey yapmıyolar .
Bu gebeliğimden önce ki gebeliğimde reglim 4 gün geçince gittim .
Her hafta kotnrol edildiği halde kalbi durdu bebeğimin ..

Bu sefer bilerek gitmedim çünkü hiçbirşey yapılmıyor o evrede

7

Allah Rahmet eylesin sabırlar diliyorum İNŞAALLAH şuanki mutlu son ile kucağınızda olur.

• Beğen
Reactions: H E

Merhaba canım nasıl gidiyor hamilleiği

Merhaba canım nasıl gidiyor hamilleiği
Elhamdüllilah şimdilik herşey güzel :)
Ğazartesi kontrolümüz var cinaiyette bakıcakmıs doktorum onun heyecanı var azıcık :)

Senın nasık gidiyor ??

Elhamdüllilah şimdilik herşey güzel :)
Ğazartesi kontrolümüz var cinaiyette bakıcakmıs doktorum onun heyecanı var azıcık :)

Senın nasık gidiyor ??
Şükür benim de şuan herşey yolunda gidiyor inşalalh böyle sorunuz devem sizin benim herkesin 🌼

ARKADAŞLAR 5+6 GUNLUL HAMILEYIM DOKTOR BUGUN MUANE ETTI VE BEBEK KESE VARDI AMA KALP ATSII ICIN 1 HAFTA SONRA GEL DEDI benim alamadığım bebegi gordu kalp atışı olması da gerekmiyormuydu ? Lütfen böyle bisey yaşayan içimi ferhlatsin çünkü bebegi gordu ama kalp atısi için 1 hafta sonra gel dedi :KK43:
Kalp atışlarını duydunuz mu

Senin varmı tahminin bbm suratim sivilce uçuk felan oluyor herks kz diyor :)
Ya sivilceyle uçukla cinsiyetin alakası yok ki ama, annem 1erkek 3kız doğurmuş hepimizde de cildinde ki var olan sivilceler bile düzelmiş cildi bebek gibi olmuş.. Ki bnm de öyle, oğlum olacak cildim pırıl pırıl oldu.. O cinsle alakalı kiminin cildi düzeliyor kiminin bozuluyor.. Kiminin saçı çoğalıyor kiminin azalıyor..
Cinsiyet belli olmuştur sizin 20hafta olmuş aynı zamanda doğurucaz :)

Ya sivilceyle uçukla cinsiyetin alakası yok ki ama, annem 1erkek 3kız doğurmuş hepimizde de cildinde ki var olan sivilceler bile düzelmiş cildi bebek gibi olmuş.. Ki bnm de öyle, oğlum olacak cildim pırıl pırıl oldu.. O cinsle alakalı kiminin cildi düzeliyor kiminin bozuluyor.. Kiminin saçı çoğalıyor kiminin azalıyor..
Cinsiyet belli olmuştur sizin 20hafta olmuş aynı zamanda doğurucaz :)
Evet canım haklısın hurafe onlar erkek mi senin d3 şükürler olsun sağlıkla doğusunda inşallah sizin ney bebegin cinsiyeti kasım ve ekim 25 arası doğum benum

Evet canım haklısın hurafe onlar erkek mi senin d3 şükürler olsun sağlıkla doğusunda inşallah sizin ney bebegin cinsiyeti kasım ve ekim 25 arası doğum benum
40+0ı doldurduğu gün 4kasıma denk geliyor ama normal doğum yapacağım için tam günü belli olmaz :)
Erkek canım evet, senin

Back
X