Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vallah benim o haftalardan sonra geçti ama bu aralar kocaman oldu ağrıyor benim 4 buçuk haftalıkken kese görüldü normalde 6 buçuk haftalık geç döllenme olduğu için iki hafta sonra kalp atışını duyduk eğer bulantı tiksibm4 olursa kalo atışları gelişimi başlamıştır demekEvet canım gördüm bebeğimi kalp atışını felan sadece sanki paniğin göğsündeki hassaiyet gecti senin ne zaman gecmisti
bilerek mi geç gittinizyok yok verme gerek yok kı ..
Ben hamıel kaldııgımdan bu yana hiç kan vermemiştim ilk muayeneye de 6+2 de gittim doktorum ogun bırçok kan testı ıstedı . Sağlık ocagı betahcg de yapmış kendı kafalarına göre .. Öyle gördüm :)
Zaten bır sürü kan alcaklar kalp atışından sonra boşver deldırme kollarını ..
Evet çünkü erken gidince bişey yapmıyolar .bilerek mi geç gittiniz
Allah Rahmet eylesin sabırlar diliyorum İNŞAALLAH şuanki mutlu son ile kucağınızda olur.Evet çünkü erken gidince bişey yapmıyolar .
Bu gebeliğimden önce ki gebeliğimde reglim 4 gün geçince gittim .
Her hafta kotnrol edildiği halde kalbi durdu bebeğimin ..
Bu sefer bilerek gitmedim çünkü hiçbirşey yapılmıyor o evrede
Merhaba canım nasıl gidiyor hamilleiğiEvet çünkü erken gidince bişey yapmıyolar .
Bu gebeliğimden önce ki gebeliğimde reglim 4 gün geçince gittim .
Her hafta kotnrol edildiği halde kalbi durdu bebeğimin ..
Bu sefer bilerek gitmedim çünkü hiçbirşey yapılmıyor o evrede
Elhamdüllilah şimdilik herşey güzel :)Merhaba canım nasıl gidiyor hamilleiği
Şükür benim de şuan herşey yolunda gidiyor inşalalh böyle sorunuz devem sizin benim herkesinElhamdüllilah şimdilik herşey güzel :)
Ğazartesi kontrolümüz var cinaiyette bakıcakmıs doktorum onun heyecanı var azıcık :)
Senın nasık gidiyor ??
Senin varmı tahminin bbm suratim sivilce uçuk felan oluyor herks kz diyor :)Şükür benim de şuan herşey yolunda gidiyor inşalalh böyle sorunuz devem sizin benim herkesin![]()
Kalp atışlarını duydunuz muARKADAŞLAR 5+6 GUNLUL HAMILEYIM DOKTOR BUGUN MUANE ETTI VE BEBEK KESE VARDI AMA KALP ATSII ICIN 1 HAFTA SONRA GEL DEDI benim alamadığım bebegi gordu kalp atışı olması da gerekmiyormuydu ? Lütfen böyle bisey yaşayan içimi ferhlatsin çünkü bebegi gordu ama kalp atısi için 1 hafta sonra gel dedi![]()
Ya sivilceyle uçukla cinsiyetin alakası yok ki ama, annem 1erkek 3kız doğurmuş hepimizde de cildinde ki var olan sivilceler bile düzelmiş cildi bebek gibi olmuş.. Ki bnm de öyle, oğlum olacak cildim pırıl pırıl oldu.. O cinsle alakalı kiminin cildi düzeliyor kiminin bozuluyor.. Kiminin saçı çoğalıyor kiminin azalıyor..Senin varmı tahminin bbm suratim sivilce uçuk felan oluyor herks kz diyor :)
Duyduk canimKalp atışlarını duydunuz mu
Evet canım haklısın hurafe onlar erkek mi senin d3 şükürler olsun sağlıkla doğusunda inşallah sizin ney bebegin cinsiyeti kasım ve ekim 25 arası doğum benumYa sivilceyle uçukla cinsiyetin alakası yok ki ama, annem 1erkek 3kız doğurmuş hepimizde de cildinde ki var olan sivilceler bile düzelmiş cildi bebek gibi olmuş.. Ki bnm de öyle, oğlum olacak cildim pırıl pırıl oldu.. O cinsle alakalı kiminin cildi düzeliyor kiminin bozuluyor.. Kiminin saçı çoğalıyor kiminin azalıyor..
Cinsiyet belli olmuştur sizin 20hafta olmuş aynı zamanda doğurucaz :)
40+0ı doldurduğu gün 4kasıma denk geliyor ama normal doğum yapacağım için tam günü belli olmaz :)Evet canım haklısın hurafe onlar erkek mi senin d3 şükürler olsun sağlıkla doğusunda inşallah sizin ney bebegin cinsiyeti kasım ve ekim 25 arası doğum benum
Benimde erkek canım 1 kasım a denk geliyor benimde bende normal istiyorum kısmetse40+0ı doldurduğu gün 4kasıma denk geliyor ama normal doğum yapacağım için tam günü belli olmaz :)
Erkek canım evet, senin
Hadi inşallah :))Benimde erkek canım 1 kasım a denk geliyor benimde bende normal istiyorum kısmetse![]()