- 1 Şubat 2019
- 202
- 210
- 103
En son bi hafta önce verdim ben beta 1900 lerde ciktiÜzülme benim 5+3 ve daha çok erken olduğunun farkındayım.. En erken 6ncı haftada duyulur kalp atışı.. Beta hcg kaç senin şu an
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En son bi hafta önce verdim ben beta 1900 lerde ciktiÜzülme benim 5+3 ve daha çok erken olduğunun farkındayım.. En erken 6ncı haftada duyulur kalp atışı.. Beta hcg kaç senin şu an
Bi hafta önce verdim 1900 lerde ciktiCanım kan en son ne zaman verdin beta hcg kaç çıktı
Canım 15.000i geçince kalp atışı duyuluyomuş diye duymuştum.. 1hafta sonra da 15.000i geçer o yüzden doktorun öyle söylemiştirBi hafta önce verdim 1900 lerde cikti
Anladım canım hayırlısı allahtan birbirimiz e dua edelim mübarek kandildeCanım 15.000i geçince kalp atışı duyuluyomuş diye duymuştum.. 1hafta sonra da 15.000i geçer o yüzden doktorun öyle söylemiştir![]()
Ay inşallah bebişlerimizin kalp atışlarını duyalım sağlıkla kucağımıza alalım hayırlı evlatlarımız olsun rabbim utandırmasın bizi inşallaahAnladım canım hayırlısı allahtan birbirimiz e dua edelim mübarek kandilde![]()
25 OCAK ADET TARIGIM DOKTOR OLCTU HATTA BIRGUN ONDE BEBEK 5+5 OLMASI LAZIMKEN 5+6 ÖLÇTÜDOKTOR VE canım kese de vardı bebekte sadece bana dedi işte bir hafta sonra gel bakalım kalp atsini duymak için ne bilim bebegi görünce kalp atışı alınır aynı anda sanıyordum ondan ALLAH büyük çarşamba günü gidceembakalım hayırlısı allahimdanlütfen endışeye kapılma ..
Regl tarıhıne göre 5+6 sın ama ultrason ölçümünde kaç çıktın o öenmlı ..
Ben mesela regle göre 6+2 de gittim . Ultrasonda 6+0 çıktım bebeği kalp atışını görduk karından ..
Herkesın aynı tarıhte göruncek diye bır şey yok cunku döllenme tarıhlerı öenmli.
Senınle son regl tarıhmız aynı olsa bıle bebeklerımız aynı gelişimi göstermez asla unutma ..
İçini ferah tut ve 1 hafta daha bekle .
ben kalp atış dınledıgım gun degerlerım 64400 lerdeydı canım çok normal sakın sıkma canını :))En son bi hafta önce verdim ben beta 1900 lerde cikti
Inşallah kuzum inşallahAy inşallah bebişlerimizin kalp atışlarını duyalım sağlıkla kucağımıza alalım hayırlı evlatlarımız olsun rabbim utandırmasın bizi inşallaah![]()
O zaman beta veririm ben yine içimi ferahlattin çok sagolasiiinnnben kalp atış dınledıgım gun degerlerım 64400 lerdeydı canım çok normal sakın sıkma canını :))
İnan kötu bırşey olsa doktordan seziyorsun ..25 OCAK ADET TARIGIM DOKTOR OLCTU HATTA BIRGUN ONDE BEBEK 5+5 OLMASI LAZIMKEN 5+6 ÖLÇTÜDOKTOR VE canım kese de vardı bebekte sadece bana dedi işte bir hafta sonra gel bakalım kalp atsini duymak için ne bilim bebegi görünce kalp atışı alınır aynı anda sanıyordum ondan ALLAH büyük çarşamba günü gidceembakalım hayırlısı allahimdan
yok yok verme gerek yok kı ..O zaman beta veririm ben yine içimi ferahlattin çok sagolasiiinnn![]()
Bayağı yüksekmiş değer... Kaç haftalıktı bebişben kalp atış dınledıgım gun degerlerım 64400 lerdeydı canım çok normal sakın sıkma canını :))
6+2 canımBayağı yüksekmiş değer... Kaç haftalıktı bebiş
Canım zaten bende de oyle oldu ıste ılk gıttım sadece kese var dedı haftaya yıne gel kalp atısı varmı bakım dedı. baktı kalp atısı var dedı ama kucuk dıye dınletmedıAma bana var veye yok demedi canım ondan telâşlarınım bebek var dedi haftaya gel dedi baklagil kalp atsini için
Biliyormusun ben 2 yıllık evliyim hemen hamile kaldım ve malesef bebeğim gelişmedi kalbi durdu kürtajla aldılar sonra diş gebelik oldu sonra kimyasal felan en son bu meleğim oldu beta kese herşey şuan yolumda sadece işte kalbini duymadım ya inan ilk bebeğim gibi kalbi mi atmıyor acaba durdu mudiye aklimdan gecti cok uzuntu yasadjm ben kisaca yazdim suan sadece canim dusun iste bana lutfen dua edin bende sizlere ve tüm ANNE olmak isteyenlere hep ama hep ediyorum ..İnan kötu bırşey olsa doktordan seziyorsun ..
Benım 3 ay önce bır kürtajım var .. Ben mesela direk doktorun konusmasından anlaşmıştım kötu birşeyler oldugunu .
Olan herturlu oluyo rabbıme sığın , hayırlı evlatsa sağlıkla sıhhatle kavusun inşallah
Hımm anladım canım.. Tek gebelik mi çoğul gebelik miydi senin6+2 canım
Canım zaten bende de oyle oldu ıste ılk gıttım sadece kese var dedı haftaya yıne gel kalp atısı varmı bakım dedı. baktı kalp atısı var dedı ama kucuk dıye dınletmedı
Ultrasonda 1 tane görduk :) Sonrada çıkmazsa sağdan soldan 1 tane :)Hımm anladım canım.. Tek gebelik mi çoğul gebelik miydi senin
Doğru diyorsun :) kan vermeyi pek sevmem :))yok yok verme gerek yok kı ..
Ben hamıel kaldııgımdan bu yana hiç kan vermemiştim ilk muayeneye de 6+2 de gittim doktorum ogun bırçok kan testı ıstedı . Sağlık ocagı betahcg de yapmış kendı kafalarına göre .. Öyle gördüm :)
Zaten bır sürü kan alcaklar kalp atışından sonra boşver deldırme kollarını ..