- 16 Şubat 2019
- 2.871
- 4.012
- 78
- 26
Ay belki çıkar :)))) değerler çok yüksek gibi geldi ama bilmiyorum ki normal de olabilir :)))Ultrasonda 1 tane görduk :) Sonrada çıkmazsa sağdan soldan 1 tane :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay belki çıkar :)))) değerler çok yüksek gibi geldi ama bilmiyorum ki normal de olabilir :)))Ultrasonda 1 tane görduk :) Sonrada çıkmazsa sağdan soldan 1 tane :)
Nasıl anlarım senı ..Biliyormusun ben 2 yıllık evliyim hemen hamile kaldım ve malesef bebeğim gelişmedi kalbi durdu kürtajla aldılar sonra diş gebelik oldu sonra kimyasal felan en son bu meleğim oldu beta kese herşey şuan yolumda sadece işte kalbini duymadım ya inan ilk bebeğim gibi kalbi mi atmıyor acaba durdu mudiye aklimdan gecti cok uzuntu yasadjm ben kisaca yazdim suan sadece canim dusun iste bana lutfen dua edin bende sizlere ve tüm ANNE olmak isteyenlere hep ama hep ediyorum ..
ANIN INSALLAH UMARIM SAĞLIKLA DUYARIM SESINI BEBEGIMINNasıl anlarım senı ..
Neden kan vermedım sanıyosun ?
Geçen hafta ilk kontrole gıttgımde bayılcam sandım doktorun kapısında .
Odaya girdik konuamadım . Doktorum kürtajımı yapan doktorumdu . Gel bakalım dedı .
Ekrana bakamadım korkudan .. Sonra doktorun o yuzundekı gulumseme evet kalp atışı var dinleyelım mı demesı gözlerimden yaşlar süüzüldü . Sonra o cızırtılı ses Allahım dünyalara bedel
:Rabbim isteyen herkese nasip etsın inşallah
haftama göre normal aralıkta canım :)Ay belki çıkar :)))) değerler çok yüksek gibi geldi ama bilmiyorum ki normal de olabilir :)))
Benim de 5+1de 17357.62 çıktı o da normal o zamanhaftama göre normal aralıkta canım :)
Güzel haberler aldıgında bizimlede paylaş benı etiketlerse sevınırımANIN INSALLAH UMARIM SAĞLIKLA DUYARIM SESINI BEBEGIMIN
Tabiki yazarım inşallah herşey yolunda gider rabbim bu mübarek günde kimin je isteği varsa versinGüzel haberler aldıgında bizimlede paylaş benı etiketlerse sevınırım![]()
Normal tabı bak mesela senın 6+2 ye geldiğinde daha yuksek çıkcak değerin :)Benim de 5+1de 17357.62 çıktı o da normal o zaman
Hayırlısı olsun ilk baktırdığımda 1022,82 ydi değer ikinciye 17357.62 oldu arada 7gün fark var bunu da yorumlarsan sevinirimNormal tabı bak mesela senın 6+2 ye geldiğinde daha yuksek çıkcak değerin :)
2 gunde % 60 bir artış beklenıyor ya :)
Canım çok normal ben 6+2 de gittim ona rağmen kalp atışını duymama ihtimalim vardı ama duydum sadece dr şuan çok küçük olduğu için ses parazitli dedi. Tedirgin olmanıza gerek yok düşünün ben gittiğimde 6 mm idi ve vücudunun yarısı kalp çok küçük bişey sizinki daha küçük yani kalbide küçük saglikliysa şuan zaten kalbi içerde pıt pıt atiyodur ama teknoloji bu kadarına el veriyo .düşünüp düşünüp kavaniza takip strese girmeyin bu bebeğinize daha zararlı . Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsinARKADAŞLAR 5+6 GUNLUL HAMILEYIM DOKTOR BUGUN MUANE ETTI VE BEBEK KESE VARDI AMA KALP ATSII ICIN 1 HAFTA SONRA GEL DEDI benim alamadığım bebegi gordu kalp atışı olması da gerekmiyormuydu ? Lütfen böyle bisey yaşayan içimi ferhlatsin çünkü bebegi gordu ama kalp atısi için 1 hafta sonra gel dedi![]()
Insan telaş yapıyor ister istemez ama herşey nasip ben ağlasam sızmasana olacağı varsa oluyor biliyorum bunu çok ama çok iyi dua ediyorum ÇARŞAMBAGÜNÜ GIDECEM HERSEY O ZAMAN BELLO OLUCAKCanım çok normal ben 6+2 de gittim ona rağmen kalp atışını duymama ihtimalim vardı ama duydum sadece dr şuan çok küçük olduğu için ses parazitli dedi. Tedirgin olmanıza gerek yok düşünün ben gittiğimde 6 mm idi ve vücudunun yarısı kalp çok küçük bişey sizinki daha küçük yani kalbide küçük saglikliysa şuan zaten kalbi içerde pıt pıt atiyodur ama teknoloji bu kadarına el veriyo .düşünüp düşünüp kavaniza takip strese girmeyin bu bebeğinize daha zararlı . Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin
gayet normal canım içini ferah tut. MaşallahHayırlısı olsun ilk baktırdığımda 1022,82 ydi değer ikinciye 17357.62 oldu arada 7gün fark var bunu da yorumlarsan sevinirim![]()
Olumsuz bir durum olması çok kötü ben de tedirginlikler yaşadım şuan 8+1 deyim yarın tekrar randevum var olumsuz ihtimaller her zaman var ama ben hamileligimin tadını çıkarmaya çalışıyorum . Bir şey olursa çok üzülürüm ama bu o kadar mükemmel bir denge ki sağlıksız olan bebeği vücut kendisi kabul etmiyor . Rabbim kimseye evlat acısı göstermesin şuanda ihtimalleri bile bizi üzüyor . saglikla sıhhatle alıp kucaklarimiza buyutelim inşallahInsan telaş yapıyor ister istemez ama herşey nasip ben ağlasam sızmasana olacağı varsa oluyor biliyorum bunu çok ama çok iyi dua ediyorum ÇARŞAMBAGÜNÜ GIDECEM HERSEY O ZAMAN BELLO OLUCAK
Teşekkür ederim canımgayet normal canım içini ferah tut. Maşallah
InşallahOlumsuz bir durum olması çok kötü ben de tedirginlikler yaşadım şuan 8+1 deyim yarın tekrar randevum var olumsuz ihtimaller her zaman var ama ben hamileligimin tadını çıkarmaya çalışıyorum . Bir şey olursa çok üzülürüm ama bu o kadar mükemmel bir denge ki sağlıksız olan bebeği vücut kendisi kabul etmiyor . Rabbim kimseye evlat acısı göstermesin şuanda ihtimalleri bile bizi üzüyor . saglikla sıhhatle alıp kucaklarimiza buyutelim inşallah