5+6 hamileyim bebegi gordu ama kalp atısi icin 1 hafta sonra gel dedi

Ultrasonda 1 tane görduk :) Sonrada çıkmazsa sağdan soldan 1 tane :)
Ay belki çıkar :)))) değerler çok yüksek gibi geldi ama bilmiyorum ki normal de olabilir :)))

• Beğen
Reactions: H E
Biliyormusun ben 2 yıllık evliyim hemen hamile kaldım ve malesef bebeğim gelişmedi kalbi durdu kürtajla aldılar sonra diş gebelik oldu sonra kimyasal felan en son bu meleğim oldu beta kese herşey şuan yolumda sadece işte kalbini duymadım ya inan ilk bebeğim gibi kalbi mi atmıyor acaba durdu mudiye aklimdan gecti cok uzuntu yasadjm ben kisaca yazdim suan sadece canim dusun iste bana lutfen dua edin bende sizlere ve tüm ANNE olmak isteyenlere hep ama hep ediyorum ..
Nasıl anlarım senı ..
Neden kan vermedım sanıyosun ?
Geçen hafta ilk kontrole gıttgımde bayılcam sandım doktorun kapısında .
Odaya girdik konuamadım . Doktorum kürtajımı yapan doktorumdu . Gel bakalım dedı .
Ekrana bakamadım korkudan .. Sonra doktorun o yuzundekı gulumseme evet kalp atışı var dinleyelım mı demesı gözlerimden yaşlar süüzüldü . Sonra o cızırtılı ses Allahım dünyalara bedel :dua::dua:

:Rabbim isteyen herkese nasip etsın inşallah

Nasıl anlarım senı ..
Neden kan vermedım sanıyosun ?
Geçen hafta ilk kontrole gıttgımde bayılcam sandım doktorun kapısında .
Odaya girdik konuamadım . Doktorum kürtajımı yapan doktorumdu . Gel bakalım dedı .
Ekrana bakamadım korkudan .. Sonra doktorun o yuzundekı gulumseme evet kalp atışı var dinleyelım mı demesı gözlerimden yaşlar süüzüldü . Sonra o cızırtılı ses Allahım dünyalara bedel :dua::dua:

:Rabbim isteyen herkese nasip etsın inşallah
ANIN INSALLAH UMARIM SAĞLIKLA DUYARIM SESINI BEBEGIMIN

• Beğen
Normal tabı bak mesela senın 6+2 ye geldiğinde daha yuksek çıkcak değerin :)
2 gunde % 60 bir artış beklenıyor ya :)
Hayırlısı olsun ilk baktırdığımda 1022,82 ydi değer ikinciye 17357.62 oldu arada 7gün fark var bunu da yorumlarsan sevinirim 🤗😍

• Beğen
ARKADAŞLAR 5+6 GUNLUL HAMILEYIM DOKTOR BUGUN MUANE ETTI VE BEBEK KESE VARDI AMA KALP ATSII ICIN 1 HAFTA SONRA GEL DEDI benim alamadığım bebegi gordu kalp atışı olması da gerekmiyormuydu ? Lütfen böyle bisey yaşayan içimi ferhlatsin çünkü bebegi gordu ama kalp atısi için 1 hafta sonra gel dedi :(
Canım çok normal ben 6+2 de gittim ona rağmen kalp atışını duymama ihtimalim vardı ama duydum sadece dr şuan çok küçük olduğu için ses parazitli dedi. Tedirgin olmanıza gerek yok düşünün ben gittiğimde 6 mm idi ve vücudunun yarısı kalp çok küçük bişey sizinki daha küçük yani kalbide küçük saglikliysa şuan zaten kalbi içerde pıt pıt atiyodur ama teknoloji bu kadarına el veriyo .düşünüp düşünüp kavaniza takip strese girmeyin bu bebeğinize daha zararlı . Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin

Canım çok normal ben 6+2 de gittim ona rağmen kalp atışını duymama ihtimalim vardı ama duydum sadece dr şuan çok küçük olduğu için ses parazitli dedi. Tedirgin olmanıza gerek yok düşünün ben gittiğimde 6 mm idi ve vücudunun yarısı kalp çok küçük bişey sizinki daha küçük yani kalbide küçük saglikliysa şuan zaten kalbi içerde pıt pıt atiyodur ama teknoloji bu kadarına el veriyo .düşünüp düşünüp kavaniza takip strese girmeyin bu bebeğinize daha zararlı . Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin
Insan telaş yapıyor ister istemez ama herşey nasip ben ağlasam sızmasana olacağı varsa oluyor biliyorum bunu çok ama çok iyi dua ediyorum ÇARŞAMBAGÜNÜ GIDECEM HERSEY O ZAMAN BELLO OLUCAK

Insan telaş yapıyor ister istemez ama herşey nasip ben ağlasam sızmasana olacağı varsa oluyor biliyorum bunu çok ama çok iyi dua ediyorum ÇARŞAMBAGÜNÜ GIDECEM HERSEY O ZAMAN BELLO OLUCAK
Olumsuz bir durum olması çok kötü ben de tedirginlikler yaşadım şuan 8+1 deyim yarın tekrar randevum var olumsuz ihtimaller her zaman var ama ben hamileligimin tadını çıkarmaya çalışıyorum . Bir şey olursa çok üzülürüm ama bu o kadar mükemmel bir denge ki sağlıksız olan bebeği vücut kendisi kabul etmiyor . Rabbim kimseye evlat acısı göstermesin şuanda ihtimalleri bile bizi üzüyor . saglikla sıhhatle alıp kucaklarimiza buyutelim inşallah

Olumsuz bir durum olması çok kötü ben de tedirginlikler yaşadım şuan 8+1 deyim yarın tekrar randevum var olumsuz ihtimaller her zaman var ama ben hamileligimin tadını çıkarmaya çalışıyorum . Bir şey olursa çok üzülürüm ama bu o kadar mükemmel bir denge ki sağlıksız olan bebeği vücut kendisi kabul etmiyor . Rabbim kimseye evlat acısı göstermesin şuanda ihtimalleri bile bizi üzüyor . saglikla sıhhatle alıp kucaklarimiza buyutelim inşallah
Inşallah 🙏🙏💕

CUMA GÜNÜ hasteneye gittim Başıma gelenler pişmiş tavuğun başına gelmemiştir 🤨Arkadsalr ben sakaryada yaşıyorum ve kadın doğum hastanesine gittim ve kese var BEBK yok dediler neyse beni büyük ulturson a yönlendirdi çünkü daha önce gebelik kayipalrim olduğu için neyse gittim ve büyük ulturson 7+3olctu keseyi 1 hafta daha beklenblir dedi ama olmaz 7+3 çünkü adetine göre fazla ondan önce bakan doktor da 6+4olctu neyse sonra ben yine aynı hastanede başka dr gözüktüm bana ne dese begenirsiniz KESE BOZULMUŞ ALALIM HEMEN YATIS yapalım dedi ayy ben ağla ağla maafoldum 3 doktor da başka bisey dedi NEYSEYANIMDA eşim vardı dedi araştırmaya gidelim ve gittim vee sonuç kese düzenli ve kalbi bile atıyor dedi ama bana dinlemedi bu cuma gidecem hersu ozaman kesin ve net belli olucak LÜTFEN DUA EDİN BANA inanamadım herkez bisey diyor hangi doktora inancam yaa ben 😡😖 CUMA OLSUN GIDEYIM HEMEN NE OLCUKSA OLSUN ÇOK SINIRIM BOZUK

Kimse yazmamış bisey BU ANLATTIKLARIMDAN SONRA BEN GITTIM HASTNEYE BUGIN SUKUR BEBEGIMIN KALPATIŞLARINI DA DUYDUK DEMEM O KI KURTAJ DEDIKLERINDE HEMEN ACELE ETMETIN YOKSACANLI YAVRUMI ALCAKLARDI..

Daha çok erken kalp atışı için kalbini ferah tut. Ben 6 haftalıkken kalp atımı aldı ama sen duymazsın henüz dedi 7+3 gibi duydum kalp atışını

Merhabalar siteye yeni yaziyorum ins dogru yere yazmisimdir.
Gozlerim hep bu basligi aradi.
Kendi Dr.um 15 gunlugune seminere gitti ve ben dun kalp atislarini duymak icin baska bir dr a gittim. Normalde doktorum karin ultrasonundan gormustu keseyi 5haftalikken. Dunku dr goremedi tabi telas etmedim kendi dr um gordugu icin. Son adetime gore 8haftalik gozuktu gebelik ama alttan muaynede cikan bebek haftasi 6 idi. Kalp atisinida net duyamadi ya atmiyor yada cok yavas dedi. Bebek zaten geride geliisimi istenmeyen durum dedi. Tabi benim moral coktu o an. 2gun sonra gel bakalim dedi. Tabi bana guven vermeyince kendi dr umu beklemeye karar verdim. Ama ozaman bebek 11.haftaya girmis olacak. Nettende arastirdim gec dollenme olabilir kalp gec duyulabilir diye. Sorum bu tarz bir gerilik yasayan yada kalbini gec duyanlar varmidir? Umarim konu basligini acan arkadas ve yorum yapan okuyan herkesin evladini Rabbim korur ve saglicakla kucagimiza almamizi nasip ederim.

Back
X